2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

günaydın kızlar herkese mutlu haftalar diliyorum sizlere birşey soracam ben 29 martta adet oldum cuma günü yumurtlama akını gördüm sanırım yumurtladım ama dün akşam lavaboya girdiğimde peçeteye baya kan geldi ne olur ne olmaz diye ped koydum tekrar lavaboya girdiğimde peçetede kan vardı ne çok ne az ortaydı yani bugün hiçbişey yok sizce bu ne demek ya bir sorun mu var acaba kafama takıldı moralim bozuldu yorumlarsanız sevinirim

Ay çok heyecanlı :) çok bekletmeden, sağlıkla gsin inşallah miniğin.
Sagol tatlım insallah senin de :)
Valla hala şaka gibi geliyor, onca ay gecti gitti beklerken. Burayı okudukca hem heyecanlanıyorum hem de bazen ümitsizlige kapılıyorum. Sanki hemen olmayacakmıs gibi geliyor, hayırlısı tabi ki en önce ama ne bileyim işte karmakarışık duygular içerisine giriyorum :))

Kızlar merhaba

Aramızda daha önce genetik test yaptıran var mı acaba?

Gunaydın hanımlar!
Benim Nisan BAT'ına son 4 gün. 1 hafta sürse, şaka maka 10 güne bebek çalışmalarına başlayacagız İnanasım gelmiyor hala...

ne çabuk geçmişşş
mayıs dediğini hatırlıyorum en başlarda o zaman daha çok var diyordum
şimdi gelmiş bile baksana
inşallah bebeğin hemen gelir fazla bekletmez:)

ne çabuk geçmişşş
mayıs dediğini hatırlıyorum en başlarda o zaman daha çok var diyordum
şimdi gelmiş bile baksana
inşallah bebeğin hemen gelir fazla bekletmez:)
Ya evet ben de şaşkınım ne ara geldi diye
Bakalım insallah bekletmez Görecegiz neler olacak :)))

Merhaba herkese :)
Arkadaşlarımın rüyalarından sonra haftasonu bir rüya da benden size Rüyamda epidural anestezi ile sezaryen oluyordum. Bebek diye elime yarım kesilmiş bebek kafası büyüklüğünde bir portakal verdiler. Yine de sevinçten ağladım.İnşallah hayır olur sonucu :)

Herkese merhaba kizlar, haftaniz cok guzel gecsin.
morordek oyle boyle derken zaman gecti vallahi senin icin ben bile heyecanlandim :) Insallah hakkimizda hayirlisi olur.

morordek oyle boyle derken zaman gecti vallahi senin icin ben bile heyecanlandim :) Insallah hakkimizda hayirlisi olur.
Hayırlısı valla Yeşimcim. Dedigim gibi hem heyecanlıyım hem umutluyum hem de umutsuzum ne diyeyim hepsi bi arada

Hayırlısı valla Yeşimcim. Dedigim gibi hem heyecanlıyım hem umutluyum hem de umutsuzum ne diyeyim hepsi bi arada
E oyleyiz vallaha tatlim bi yan umutsuz ama icimizden bi ses ya olursa hemen diyo pir pir :)
Esim haftasonu 'yaa hava ne guzel Mayista geliyo' dedi bende gayri ihtiyari 'tabii Mayis geliyo yeni tur yeni sans' diye gulunce basta anlamadi Sonra hii sen durum uzerinden geyik yapcak noktaya geldiysen rahatladin demek ki iyi super sevindim dedi Hakikaten de artik geyik evresine gectim sanirim, hayirlisi olsun :)

Herkese iyi akşamlar canlarrr hamisler siz ne durumdasiniz insallah keyifler yerindedir. morordek canim heycan dorukta desene ben bile heycan yaptim insllah guzelliklerle karsilasrsn, tez zamanda kavusursun. Y YESIMBOZ canim sen kafanda zaten mayisi bicmistin.yeni tur yeni heyecan heee guzelmis benim de yaklasmaya basladi 3 ay var suan bile esim bisey yese icse dalga geciyorum ye ye lazim olacak die.ilk anlamiyor taki benim hain gulusume kadar

Iyi aksamlar tatliiim:) ne yapalim ama yaa Rabbim biliyor zamanini biz ne desek ne planlasak bos. 1 Haziran evlilik yildonumumuz, 3.yilimiza 3 kisi baslamak istiyorum insallaah saglikla :)

selamm kızlar beni de mayıs a yazın

kırmızı kart daha yemedim ama yarın bat bu sabah negatifi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…