Kızlar dün yapmistim
Dayanamadım ki :) beklicez artıkdaha çok erken varsa bile şu anda testte negatif olması çok normal. biraz sabret bence
Dayanamadım ki :) beklicez artık
İnşallah canım cümlemize.haha çok iyi anlıyorum seni. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Gunaydın hanımlar!
Benim Nisan BAT'ına son 4 gün. 1 hafta sürse, şaka maka 10 güne bebek çalışmalarına başlayacagızİnanasım gelmiyor hala...
Sagol tatlım insallah senin de :)Ay çok heyecanlı :) çok bekletmeden, sağlıkla gsin inşallah miniğin.
Gunaydın hanımlar!
Benim Nisan BAT'ına son 4 gün. 1 hafta sürse, şaka maka 10 güne bebek çalışmalarına başlayacagızİnanasım gelmiyor hala...
Ya evet ben de şaşkınım ne ara geldi diyene çabuk geçmişşş
mayıs dediğini hatırlıyorum en başlarda o zaman daha çok var diyordum
şimdi gelmiş bile baksana
inşallah bebeğin hemen gelir fazla bekletmez:)
Hayırlısı valla Yeşimcim. Dedigim gibi hem heyecanlıyım hem umutluyum hem de umutsuzum ne diyeyim hepsi bi aradaHerkese merhaba kizlar, haftaniz cok guzel gecsin.
morordek oyle boyle derken zaman gecti vallahi senin icin ben bile heyecanlandim :) Insallah hakkimizda hayirlisi olur.
E oyleyiz vallaha tatlim bi yan umutsuz ama icimizden bi ses ya olursa hemen diyo pir pir :)Hayırlısı valla Yeşimcim. Dedigim gibi hem heyecanlıyım hem umutluyum hem de umutsuzum ne diyeyim hepsi bi arada
Iyi aksamlar tatliiim:) ne yapalim ama yaa Rabbim biliyor zamanini biz ne desek ne planlasak bos. 1 Haziran evlilik yildonumumuz, 3.yilimiza 3 kisi baslamak istiyorum insallaah saglikla :)Herkese iyi akşamlar canlarrrhamisler siz ne durumdasiniz insallah keyifler yerindedir. morordek canim heycan dorukta desene ben bile heycan yaptim insllah guzelliklerle karsilasrsn, tez zamanda kavusursun. Y YESIMBOZ canim sen kafanda zaten mayisi bicmistin.yeni tur yeni heyecan heee guzelmis benim de yaklasmaya basladi 3 ay var suan bile esim bisey yese icse dalga geciyorum ye ye lazim olacak die.ilk anlamiyor taki benim hain gulusume kadar
İnşallah en güzel zamanda gelir canimm.Iyi aksamlar tatliiim:) ne yapalim ama yaa Rabbim biliyor zamanini biz ne desek ne planlasak bos. 1 Haziran evlilik yildonumumuz, 3.yilimiza 3 kisi baslamak istiyorum insallaah saglikla :)
Herkese merhaba kizlar, haftaniz cok guzel gecsin.
morordek oyle boyle derken zaman gecti vallahi senin icin ben bile heyecanlandim :) Insallah hakkimizda hayirlisi olur.
Hayırlısı valla Yeşimcim. Dedigim gibi hem heyecanlıyım hem umutluyum hem de umutsuzum ne diyeyim hepsi bi arada
selamm kızlar beni de mayıs a yazın
kırmızı kart daha yemedim ama yarın bat bu sabah negatifi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?