Dur bakalim yaa kirmizilari gormeden umit kesilmez diyen sensin sekerim :) Azcik bekle bakalim :)
E oyleyiz vallaha tatlim bi yan umutsuz ama icimizden bi ses ya olursa hemen diyo pir pir :)
Esim haftasonu 'yaa hava ne guzel Mayista geliyo' dedi bende gayri ihtiyari 'tabii Mayis geliyo yeni tur yeni sans' diye gulunce basta anlamadiSonra hii sen durum uzerinden geyik yapcak noktaya geldiysen rahatladin demek ki iyi super sevindim dedi Hakikaten de artik geyik evresine gectim sanirim, hayirlisi olsun :)
Ya hep içimden zaten Yeşim, yesa, ben aynı anda hamile kalsak diye geciyordu ne yalan söyleyeyim. Sizi tabi mayısa kadar bekletmek istemezdim de böyle denk geldi. Mayısın da garantisi yok gerçi ama olsun, ümit etmek güzel şeyselamm kızlar beni de mayıs a yazın
kırmızı kart daha yemedim ama yarın bat bu sabah negatifi yedim
İnsallah olur canım, görecegizHerkese iyi akşamlar canlarrrhamisler siz ne durumdasiniz insallah keyifler yerindedir. morordek canim heycan dorukta desene ben bile heycan yaptim insllah guzelliklerle karsilasrsn, tez zamanda kavusursun. Y YESIMBOZ canim sen kafanda zaten mayisi bicmistin.yeni tur yeni heyecan heee guzelmis benim de yaklasmaya basladi 3 ay var suan bile esim bisey yese icse dalga geciyorum ye ye lazim olacak die.ilk anlamiyor taki benim hain gulusume kadar
Ya hep içimden zaten Yeşim, yesa, ben aynı anda hamile kalsak diye geciyordu ne yalan söyleyeyim. Sizi tabi mayısa kadar bekletmek istemezdim de böyle denk geldi. Mayısın da garantisi yok gerçi ama olsun, ümit etmek güzel şey
İnsallah olur canım, görecegizDaha Nisan BAT'ını göremedim ama heyecanla bekliyorum yine de :)
Ben de ilk denememde test yapmayacagım. Sonraki aya kalırsam da kısmet artık :)Canim benim yaa :) Insallah bakalim hangi ayda denk getirecegiz :) Ovulasyon testi yapmayacagim bu ayda. Mayista bi gecsin bakalim da psikolojik 3 ay sinirim gecmis olacak sonra denerim testle :))
Ya hep içimden zaten Yeşim, yesa, ben aynı anda hamile kalsak diye geciyordu ne yalan söyleyeyim. Sizi tabi mayısa kadar bekletmek istemezdim de böyle denk geldi. Mayısın da garantisi yok gerçi ama olsun, ümit etmek güzel şey
İnsallah olur canım, görecegizDaha Nisan BAT'ını göremedim ama heyecanla bekliyorum yine de :)
Ben de ilk denememde test yapmayacagım. Sonraki aya kalırsam da kısmet artık :)
Olmaması durumunda da kendimi teselli edecek şeyler buluyorum şimdiden "Ya zaten tez yazmam lazım, olmadıgı sürece tezime konsantre olup ilerlerim" gibi
Bir de benim Mayıs BAT'ı 19-20'sine falan denk gelecek, onun öncesinde de sürekli şehir dışı işlerimiz var, memlekete dügüne falan gidecegiz. Herkes sabırla BAT bekler ya benim Mayıs günleri baya hızlı gececek galiba, bi bakmısım BAT gelmis ama umarım kırmızılar gelmez tabi
O zaman sen de benim gibi düsün mademaynen ya 3 silahşörler deyip gülmüştük dur bakalım hayırlısı :)
bi tez de benim başımda morordek yaaaaa :)
Kız biz senle aynı zamanda evlenmişiz yaCanim benim yaa :) Insallah bakalim hangi ayda denk getirecegiz :) Ovulasyon testi yapmayacagim bu ayda. Mayista bi gecsin bakalim da psikolojik 3 ay sinirim gecmis olacak sonra denerim testle :))
Herkese iyi akşamlar canlarrrhamisler siz ne durumdasiniz insallah keyifler yerindedir. morordek canim heycan dorukta desene ben bile heycan yaptim insllah guzelliklerle karsilasrsn, tez zamanda kavusursun. Y YESIMBOZ canim sen kafanda zaten mayisi bicmistin.yeni tur yeni heyecan heee guzelmis benim de yaklasmaya basladi 3 ay var suan bile esim bisey yese icse dalga geciyorum ye ye lazim olacak die.ilk anlamiyor taki benim hain gulusume kadar
Ben de ilk denememde test yapmayacagım. Sonraki aya kalırsam da kısmet artık :)
Olmaması durumunda da kendimi teselli edecek şeyler buluyorum şimdiden "Ya zaten tez yazmam lazım, olmadıgı sürece tezime konsantre olup ilerlerim" gibi
Bir de benim Mayıs BAT'ı 19-20'sine falan denk gelecek, onun öncesinde de sürekli şehir dışı işlerimiz var, memlekete dügüne falan gidecegiz. Herkes sabırla BAT bekler ya benim Mayıs günleri baya hızlı gececek galiba, bi bakmısım BAT gelmis ama umarım kırmızılar gelmez tabi
aynen ya 3 silahşörler deyip gülmüştük dur bakalım hayırlısı :)
bi tez de benim başımda morordek yaaaaa :)
Aaa evet yaa seni nasıl unuturuzTezciler beni de alın aranıza
Aaa evet yaa seni nasıl unuturuz
Hem mayısa hem teze gel bozacım
Benim de bat'a son 3, sonra gelsin mayıs topigiValla ne yaşan söyleyeyim bat A son 3 ama bu aydan da umudum yok :) mayıs ı aç sen biz geliyoruz :)
Tezciler beni de alın aranıza
Aaa evet yaa seni nasıl unuturuz
Hem mayısa hem teze gel bozacım
Kız biz senle aynı zamanda evlenmişiz ya
hahahha iyiymiş yaaa
o zaman mayıs ta hem tez yazıyoruz hem bebek yapıyoruz
Bizde Mayıs düşünüyoruz. Bakalım hayırlısıBenim de bat'a son 3, sonra gelsin mayıs topigi
aynen canım 2014 haziran 1aaaa 1 haziranda mi evlendiniiz? :))
aynen canım 2014 haziran 1
Genetik test ne oldu? Vaz mı gectin? :)Bu arada bende kısmetse Mayıs ayında başlıyorum çalışmalara. Hepinizi geçicem:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?