2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

selamm kızlar beni de mayıs a yazın

kırmızı kart daha yemedim ama yarın bat bu sabah negatifi yedim
Ya hep içimden zaten Yeşim, yesa, ben aynı anda hamile kalsak diye geciyordu ne yalan söyleyeyim. Sizi tabi mayısa kadar bekletmek istemezdim de böyle denk geldi. Mayısın da garantisi yok gerçi ama olsun, ümit etmek güzel şey

İnsallah olur canım, görecegiz Daha Nisan BAT'ını göremedim ama heyecanla bekliyorum yine de :)

Canim benim yaa :) Insallah bakalim hangi ayda denk getirecegiz :) Ovulasyon testi yapmayacagim bu ayda. Mayista bi gecsin bakalim da psikolojik 3 ay sinirim gecmis olacak sonra denerim testle :))

Canim benim yaa :) Insallah bakalim hangi ayda denk getirecegiz :) Ovulasyon testi yapmayacagim bu ayda. Mayista bi gecsin bakalim da psikolojik 3 ay sinirim gecmis olacak sonra denerim testle :))
Ben de ilk denememde test yapmayacagım. Sonraki aya kalırsam da kısmet artık :)
Olmaması durumunda da kendimi teselli edecek şeyler buluyorum şimdiden "Ya zaten tez yazmam lazım, olmadıgı sürece tezime konsantre olup ilerlerim" gibi
Bir de benim Mayıs BAT'ı 19-20'sine falan denk gelecek, onun öncesinde de sürekli şehir dışı işlerimiz var, memlekete dügüne falan gidecegiz. Herkes sabırla BAT bekler ya benim Mayıs günleri baya hızlı gececek galiba, bi bakmısım BAT gelmis ama umarım kırmızılar gelmez tabi

aynen ya 3 silahşörler deyip gülmüştük dur bakalım hayırlısı :)

bi tez de benim başımda morordek yaaaaa :)

Kız biz senle aynı zamanda evlenmişiz ya

aynen ya 3 silahşörler deyip gülmüştük dur bakalım hayırlısı :)

bi tez de benim başımda morordek yaaaaa :)

Tezciler beni de alın aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…