2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Genetik test ne oldu? Vaz mı gectin? :)
Yooo. Bugün doktordaydık eşimle. Doktor genetik teste gerek yok. Sonuçta bir şey çıkmyıp yine de düşük olanlar oluyor dedi. Ben tavsiye etmiyorum filan dedi. Eşim dünden razı kan fobisi var benim gibi. Eşim yırttı ben zorla da olsa kendime test yaptırdım. Kromozom ve pıhtılaşmaya bakılacak. 1,5 ay sonra çıkacakmış sonuç. Bende başlayayım dedim zaten benim hamileliğimin bellli olmasıyla sonuçların çıkması aynı zamana denk gelicek. Bir rahatsızlık olsa bile zaten hamileyken iğne vuruluyorsun filan felan işte. :))

İyi yapmıssın canım bence de. Denemekten zarar cıkmaz, bakarsın saglıklı bir bebise hamile kalırsın

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bi kaç gündür yoktumm malum bat günü yaklaşıyorken heycan korku endişe yaşıyoruzm .. Sanırım bunları yaşarken vücudum reaksiyon gösterircesine hastalık çıkıyor umarım daha kötüsündn saklasın tabki ayyy n zormuş daha şimdidn soguk terler atş basmalar falan Uzun lafın kısası kızlar malum bilenler bilyor ben geçen ay enfskyn kapmıştım bu ay devam edyor gib i gelince dayanamayı son 2 gündür agrılar oluşunca dayanamadım bugun akşm eşim saolsun beraber hastanyde gittk idrar testi yatırp emin olmak ıstdım ama doktor bişy yok dedı bana da açıkcası pek ınandırıcı gelmeddı yanı ateş basmalar soguk terler dökmeler ama tahlıl bakarsak normal gibi kızlar sızce normal mı acaba bat mı engeller mı korkuyorum

Eklentiler

• 13045410_10154100203459738_1217127523_n.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 48
Bencede herşey normal görünüyor boşuna stress yapma kendini yıpratma bak bu ay önemli rahatla biraz

Bencede herşey normal görünüyor boşuna stress yapma kendini yıpratma bak bu ay önemli rahatla biraz

Sağol canım teşkkür ederim benimde temenlim o haftasonuna hiç bişy kalmadı çokkk önemli sabırsızlıkkla bekliyorumm umarım herşey dediğin gibi olur =)

Günaydın hepinize bugün adet oldum biraz erken oldum sanırım biraz stress yaptım hayırlısı artık bugün düşündüm bir tuhaf oldum belki son adet tarihim olur dedim kendi kendime

Günaydın hepinize bugün adet oldum biraz erken oldum sanırım biraz stress yaptım hayırlısı artık bugün düşündüm bir tuhaf oldum belki son adet tarihim olur dedim kendi kendime

Hayırlısı canım üzme herşyin daha iyisi olucağı içindir belki hiççbşey için pes etmee sakın inşallah hakımızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…