Umarım yaa!
canım yedin mi kırmızı kart :)
ben daha yemedim beklemedeyim :)
senin bugündü dimi canım
Aynen canım. Dün sabah negatif
Ama
Kırmızı kart yemeden ümit kesilmez :)
Hadi güzel haber verirsin inşallah gelmez kırmızılarAynen canım. Dün sabah negatif
Ama
Kırmızı kart yemeden ümit kesilmez :)
Hadi güzel haber verirsin inşallah gelmez kırmızılar
kizlar merhaba
ben bugün katıldım aranıza dılerım hedefılerımıze ulaşırız ve rabbım bıze hayırlı evlatlar verdir. ben yaklaşık 3 sendedir evlıyım ve cocukmdusunuyoruz artık.
ovulasın testı aldım en son 8 nisan Regl oldum ıns bu ay kalirim.
fakat her ay ıdrar yolu enfeksiyonu oluyorum ılac kullandım kac defa hep geri donuyor buna morelım çok bozuluyor bu hamileliğe engel olurum???
bu arada inşallah en kısa sürede hamiş haberinizi alırız.kizlar merhaba
ben bugün katıldım aranıza dılerım hedefılerımıze ulaşırız ve rabbım bıze hayırlı evlatlar verdir. ben yaklaşık 3 sendedir evlıyım ve cocukmdusunuyoruz artık.
fakat her ay ıdrar yolu enfeksiyonu oluyorum ılac kullandım kac defa hep geri donuyor buna morelım çok bozuluyor bu hamileliğe engel olurum???
Sogan kürü yapınkizlar merhaba
tsk ederim bilgi icin sımdı kızılcık suyu ıcıyorum . probiyotik nedir?..enfeksiyonların her türlüsü riskli, engel olmasada oluşacak bebek için hastalık riski var tabiki. Çok sık oluyorsanız organik yaban mersini tüketsenize, birde probiyotik yiyin bol bol.Çok faydasını görürsünüz
inşallaaaaah hepimiz alirizzzzbu arada inşallah en kısa sürede hamiş haberinizi alırız.
tsk ederim bilgi icin sımdı kızılcık suyu ıcıyorum . probiyotik nedir?..
çok tsk ederim yarın hemen Akçambu yaban mersini için ; http://sarmasikeczanesi.blogspot.com.tr/2010/02/yaban-mersini-cranberry.html
probiyotik ise ben nbl marka çiğneme tableti kullanıyorum. evde doğal ev yoğurdu,ev turşusu en iyi probiyotikler. birde günde en az 3 lt su canım.
http://woto.com/bagisiklik-sistemi
şifa olsun, bol suda iç lütfençok tsk ederim yarın hemen Akçam
tamam içerim çok tşk ederimşifa olsun, bol suda iç lütfen
yesaaaaaaaaaaa son durum ne?!canım yedin mi kırmızı kart :)
ben daha yemedim beklemedeyim :)
yesaaaaaaaaaaa son durum ne?!
Yoksa mayısa kalmayacak mısın kiiii? Geç döllenme olmustur belki dünkü teste inanma hemen
Ben ümitlendim canım ya, sanki yemeyeceksin gibi geliyor bana :) Yarın sabah bi test yapsan mı ki tekrar?Hala kırmızı kart yemedim canım ama ben yerim gibi geliyor :)
Ben ümitlendim canım ya, sanki yemeyeceksin gibi geliyor bana :) Yarın sabah bi test yapsan mı ki tekrar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?