Günaydın canım test ile beraber wc girip kırmızı kart yedim :)
Mayıs ayında sizinleyim
Ekle beni de :)
Not: umudum yoktu zaten canım ya :)
hakkında hayırlısı olsun canım.... bende bekliyorum gelecek gibi...
Canım benim güzel anne amin umarım herşey iyi olur bizim için . .
Günaydın canım test ile beraber wc girip kırmızı kart yedim :)
Mayıs ayında sizinleyim
hayirlisi olsun canim benim mayista hep beraber insallaaahGünaydın canım test ile beraber wc girip kırmızı kart yedim :)
Mayıs ayında sizinleyim
Tamam o zaman birlik ve beraberligimize aynen devam :)Günaydın canım test ile beraber wc girip kırmızı kart yedim :)
Mayıs ayında sizinleyim
Hoşgeldin.enfeksiyon hakkında birkaç birşey daha eklemek istedim eğer ilaç kullanmaya rağmen yeniliyorsa biraz daha dikkatli davranmalisin.hijyene dikkat etmesilin özellikle eşini uyar eğer kondom ile korunmuyorsaniz suan bebek dusundugunuz icin korunmuyorsunuz.eşlerin dikkatsizlikleride enfeksiyona sebep olabiliyor.kizlar merhaba
ben bugün katıldım aranıza dılerım hedefılerımıze ulaşırız ve rabbım bıze hayırlı evlatlar verdir. ben yaklaşık 3 sendedir evlıyım ve cocukmdusunuyoruz artık.
ovulasın testı aldım en son 8 nisan Regl oldum ıns bu ay kalirim.
fakat her ay ıdrar yolu enfeksiyonu oluyorum ılac kullandım kac defa hep geri donuyor buna morelım çok bozuluyor bu hamileliğe engel olurum???
Hoşgeldin.enfeksiyon hakkında birkaç birşey daha eklemek istedim eğer ilaç kullanmaya rağmen yeniliyorsa biraz daha dikkatli davranmalisin.hijyene dikkat etmesilin özellikle eşini uyar eğer kondom ile korunmuyorsaniz suan bebek dusundugunuz icin korunmuyorsunuz.eşlerin dikkatsizlikleride enfeksiyona sebep olabiliyor.
Bende dün olmuştum bu ay bebisler gelirse ne güzel olcak hemen hemen aynı zamanda olcaklar inşallahGünaydın canım test ile beraber wc girip kırmızı kart yedim :)
Mayıs ayında sizinleyim
Ne güzel Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah bebiş tamamlar sizikızlar selam bugün güzel bir gün bugünün hakkını çıkarmak umuduyla bundan 2 sene önce hiç umadığım aklımda olmayan sadce iş ev arası mekik dokurken o benim hayatımda bütün olumsuzluklara rağmen yanımda durup sahıp çıktı ve evlilğe inanmayan istemeyen ben şuan çok mutluyum iyikide dinlemişim iyikide yanımda olmasına izin vermişim evet kızlar bugün tanışma yıldönümüz koca 2 senede bitti temenlim daha nic nice 2 12 22 yıllara ınşAllah herkesin allahım gönlününe göre versin aminnn..Allahımızın izniyle seneyede bebegimizle kutlamak dilegiyle tek dılegim bu bu hafta sonu bat varr beklyoırummm heycan artıyor ..
Tamamdır canımYoğun ve değişik kasık Ağrı'sına dayanamayıp bat A 1 kala test yapıp negatifi yedim.
Mayısa kısmet :)morordek
Eksik parca bendim belki de, hepimiz güclerimizi birlestirince Voltran'ı olusturup teker teker hamile kalırız
Eksik parca bendim belki de, hepimiz güclerimizi birlestirince Voltran'ı olusturup teker teker hamile kalırız
ahhaha aynen yaa bi deEksik parca bendim belki de, hepimiz güclerimizi birlestirince Voltran'ı olusturup teker teker hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?