2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

kızlar selam bugün güzel bir gün bugünün hakkını çıkarmak umuduyla bundan 2 sene önce hiç umadığım aklımda olmayan sadce iş ev arası mekik dokurken o benim hayatımda bütün olumsuzluklara rağmen yanımda durup sahıp çıktı ve evlilğe inanmayan istemeyen ben şuan çok mutluyum iyikide dinlemişim iyikide yanımda olmasına izin vermişim evet kızlar bugün tanışma yıldönümüz koca 2 senede bitti temenlim daha nic nice 2 12 22 yıllara ınşAllah herkesin allahım gönlününe göre versin aminnn..Allahımızın izniyle seneyede bebegimizle kutlamak dilegiyle tek dılegim bu bu hafta sonu bat varr beklyoırummm heycan artıyor ..

Nasılsınız canlar Bu aralar pek giremiyorum girsem hemen okuyup cikiyorum...umarim keyifler yerindedir..soyle bakinca mayis baya yogun olacak gibi duruyor.gerci her ay oyle ama biz yeni ay yeni heyecanlarrdayiz. insallah guzelliklerle karsilasirizz

Hoşgeldin.enfeksiyon hakkında birkaç birşey daha eklemek istedim eğer ilaç kullanmaya rağmen yeniliyorsa biraz daha dikkatli davranmalisin.hijyene dikkat etmesilin özellikle eşini uyar eğer kondom ile korunmuyorsaniz suan bebek dusundugunuz icin korunmuyorsunuz.eşlerin dikkatsizlikleride enfeksiyona sebep olabiliyor.

cok tsk ederim bilgileriniz icin.
ben zaten cok titiz bir insanim ve biz ne zaman cocuk calismasina basladik bu enfeksiyon tekrarlayip durdu. dikkat ediyoruz hiyen acisindan fakat ginede tekrarliyor.
kizilcik aldim aktardan kurusunu onu hosaf gibi yapip iciyorum her gun iyi gheliyor gibi ama bakalim

Günaydın canım test ile beraber wc girip kırmızı kart yedim :)

Mayıs ayında sizinleyim

Ekle beni de :)

Not: umudum yoktu zaten canım ya :)
Bende dün olmuştum bu ay bebisler gelirse ne güzel olcak hemen hemen aynı zamanda olcaklar inşallah

Ne güzel Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah bebiş tamamlar sizi

Yoğun ve değişik kasık Ağrı'sına dayanamayıp bat A 1 kala test yapıp negatifi yedim.

Mayısa kısmet :) morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…