Ben de diyordum 5 olmamız lazım, Voltran da 5'liydi zaten
Muhtesemmm üclü...kizlarinnn gucu adina hamile kalicazzz.
Ben de diyordum 5 olmamız lazım, Voltran da 5'liydi zaten
Tamam bence mayısta oldu bu iş
inşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş o yüzden size dua ediyorum. En kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inşallah :)
Ne güzel Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah bebiş tamamlar sizi
Tamaam anlastikBen de diyordum 5 olmamız lazım, Voltran da 5'liydi zaten
Tamam bence mayısta oldu bu iş
Dur bakalım kırmızı kart yemeden ümit kesilmez demiş yesacıgımız :) Belki bu ay hamilesindir bile :)slm kızlar bende gelecek hafta adet olacam büyük ihtimal bende katılırım aranıza :)
Arkadaşlar benim yarın adet günüm ve çok düzenli oluyorum, bugün de bende bir halsizlik baş dönmesi ve çok hafif adet gibi karın ağrısı var. Bunu regl ye mi yormalıyım yoksa hamile olununca da regl öncesi karın ağrısı gibi ağrı olur mu? Bu ay ilk denememiz çok sabırsızım nolurrr birileri cevap yazsın
ya çalışıyorum eczaneye tek başıma gidemem akşam eşimle gidicem onu da boş yere ümitlendirmek istemedim yarın belki hasta olurum.. bi ümit iştemadem öyle bir test patlattt
ya çalışıyorum eczaneye tek başıma gidemem akşam eşimle gidicem onu da boş yere ümitlendirmek istemedim yarın belki hasta olurum.. bi ümit işte
öyle yapabilirdim ama geç oldu çıkıcam zaten.. yarını bekliyim hasta olmazsam kendim bi eczane bulurum sanırım cumartesibir tanıdıgına aldır yada yakınındaki eczaneyi ararsan getiriyolar bulundugun yere.. eş durumunu anlıyorum bende gizli yapmaya basladım artık
hayırlısı canım hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum kaç günden beri kahverengi akıntım var umarım sorun yokturDur bakalım kırmızı kart yemeden ümit kesilmez demiş yesacıgımız :) Belki bu ay hamilesindir bile :)
Canmm benimmm yaaa ben duaaaa destekcisiyimm..dua ediyorum hepiniz icin....YESIMBOZ .!.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?