2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

inşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş o yüzden size dua ediyorum. En kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inşallah :)

Canım benim çokk teşekkür ederim inanıyorum ben saten ınşallah allahım herşeyiin hayırlısını versin güzel anne :)

slm kızlar bende gelecek hafta adet olacam büyük ihtimal bende katılırım aranıza :)

Arkadaşlar benim yarın adet günüm ve çok düzenli oluyorum, bugün de bende bir halsizlik baş dönmesi ve çok hafif adet gibi karın ağrısı var. Bunu regl ye mi yormalıyım yoksa hamile olununca da regl öncesi karın ağrısı gibi ağrı olur mu? Bu ay ilk denememiz çok sabırsızım nolurrr birileri cevap yazsın

madem öyle bir test patlattt

slm kızlar hayırlı cumalar herkeze nasılsınız

ya çalışıyorum eczaneye tek başıma gidemem akşam eşimle gidicem onu da boş yere ümitlendirmek istemedim yarın belki hasta olurum.. bi ümit işte

bir tanıdıgına aldır yada yakınındaki eczaneyi ararsan getiriyolar bulundugun yere.. eş durumunu anlıyorum bende gizli yapmaya basladım artık

bir tanıdıgına aldır yada yakınındaki eczaneyi ararsan getiriyolar bulundugun yere.. eş durumunu anlıyorum bende gizli yapmaya basladım artık
öyle yapabilirdim ama geç oldu çıkıcam zaten.. yarını bekliyim hasta olmazsam kendim bi eczane bulurum sanırım cumartesi

Kizlar merhaba ben ovulasyon testi yapiyorumda yumurtlama olmusmu sabahlari koyu aksam acik renk cikiyor birde resim ekleyemiyorum telefonumdan nasil yapcam

Kizlar bende yumurtlama olmusmu bakarmisiniz sabahlari koyu aksamlaei acik renk 3 saat birsey icmiyorum idrarida tutuyorum

YESIMBOZ .!.:
ahhaha aynen yaa bi de Emineeemm var ,guzlerimizi birlestirip cosaliiiim
Canmm benimmm yaaa ben duaaaa destekcisiyimm..dua ediyorum hepiniz icin....
Temmuzu bekliyommm bakalim,onune gelen yokmu dio.dedim daha yapmadim bekliyorum.deli misin ne bekliyorsun temmuza kadar olcak mi bakalim diyorlar.artik ne zaman olursa nasip...eger mayis haziranida gecerseniz bekliyor olacagimm.insallahh beklemezsiniz...suan adetim bitti aslinda seytan durtmuyoda degil...ama yok beklicemm ....can arkadaslarimmm benimmm ben fulllll destek sizeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…