2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Deniiiiiz nerelerdesin :)))
Nasıl gidiyor hamilelik? Cinsiyet belli olmus muydu senin minnakın ya? Söylediysen de unuttum kusura bakma baya oldu malum
Hiçbir forumu takip edemez oldum:) Nasılsın canım iyi misin? Hamilelik hazırlıkları nasıl?

Hamileliğim iyi gidiyor şükür. Hava da güzel.
Yoğunum ama mutluyum. Kafam da yoğun, hem bebiş hem iş hem ev. :) Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum yarısını bitirdim hamileliğin.
Kızımız olacak inşallah. İsim düşünüyoruz bakalım. Bu konu baya oyaladı bizi. :) Oğlumuza çok çabuk koymuştuk ismini bu sefer öyle olmuyor.

Cok sevindim senin adına canım :) Umarım saglıkla alırsın kızını kucagına. Zaman hızla geciyor cidden, baksana sen yarılamıssın bile hamilelik dönemini :)

Biz mayısta başlayacagız canım calısmalara. Heyecanla nisan BAT'ını bekliyorum 2 gündür ama gelmiyor meret :) Kafama cok taktım sanırım gelsin gelsin diye :) Hayırlısı olsun ne diyelim :)

Niye temmuzu bekliyorsunuz

Test yapsana . Hamilelik vardır belki

bir tanıdıgına aldır yada yakınındaki eczaneyi ararsan getiriyolar bulundugun yere.. eş durumunu anlıyorum bende gizli yapmaya basladım artık

son adet tarihim 26 mart hala adet olmadım bugün veya yarın bekliyorum. eşime bgün söyledim gidip alalım diye (yürüme mesafesinde eczane yok) o da bekleyelim 1-2 gün daha dedi ben mi sabırsızım bilmiyorum. regl olcakmışım gibi karnıma hafif sancı giriyor belli belirsiz.. başka bir belirtim yok

Bekle bir kac gün sonra test yaparsın

Kizlar merhaba. Bi konuda fikrinizi soracagim. Ben az once yumurta beyazi kivaminda akintiyi farkettim ve denemek icin ovulasyon testi yaptim. Ikisi ayni renk degil birisi digerine gore daha silik oldu. Sizce yarin mi olacak acaba yumurtlama? Yani normalde bu akintidan sonra mi oluyor yumurtlama?

Hayirli ugurlu olsuuuun :) Tebrik ederim, insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah .

canım o testleri bende yaptım ya yarın ya da 2 gun sonra cıft cızgı olur

Reglim 4 gün gecikince, negatif görecegimi bile bile idrar testi yaptım hem nasıl yapılıyormus tecrübeleneyim istedim
Hayatımdaki ilk gebelik testimi yapıp negatif gördüm. Umarım görüp görecegim son negatiftir kendisi

Insallaah :) Niye gecikti kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…