Deniiiiiz nerelerdesin :)))Öpücüklerrrr yolluyorum size güzeller
Hiçbir forumu takip edemez oldum:) Nasılsın canım iyi misin? Hamilelik hazırlıkları nasıl?Deniiiiiz nerelerdesin :)))
Nasıl gidiyor hamilelik? Cinsiyet belli olmus muydu senin minnakın ya? Söylediysen de unuttum kusura bakma baya oldu malum
Cok sevindim senin adına canım :) Umarım saglıkla alırsın kızını kucagına. Zaman hızla geciyor cidden, baksana sen yarılamıssın bile hamilelik dönemini :)Hiçbir forumu takip edemez oldum:) Nasılsın canım iyi misin? Hamilelik hazırlıkları nasıl?
Hamileliğim iyi gidiyor şükür. Hava da güzel.
Yoğunum ama mutluyum. Kafam da yoğun, hem bebiş hem iş hem ev. :) Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum yarısını bitirdim hamileliğin.
Kızımız olacak inşallah. İsim düşünüyoruz bakalım. Bu konu baya oyaladı bizi. :) Oğlumuza çok çabuk koymuştuk ismini bu sefer öyle olmuyor.
Niye temmuzu bekliyorsunuzCanmm benimmm yaaa ben duaaaa destekcisiyimm..dua ediyorum hepiniz icin....
Temmuzu bekliyommm bakalim,onune gelen yokmu dio.dedim daha yapmadim bekliyorum.deli misin ne bekliyorsun temmuza kadar olcak mi bakalim diyorlar.artik ne zaman olursa nasip...eger mayis haziranida gecerseniz bekliyor olacagimm.insallahh beklemezsiniz...suan adetim bitti aslinda seytan durtmuyoda degil...ama yok beklicemm ....can arkadaslarimmm benimmm ben fulllll destek sizeee
Test yapsana . Hamilelik vardır belkiCok sevindim senin adına canım :) Umarım saglıkla alırsın kızını kucagına. Zaman hızla geciyor cidden, baksana sen yarılamıssın bile hamilelik dönemini :)
Biz mayısta başlayacagız canım calısmalara. Heyecanla nisan BAT'ını bekliyorum 2 gündür ama gelmiyor meret :) Kafama cok taktım sanırım gelsin gelsin diye :) Hayırlısı olsun ne diyelim :)
Yok ya bu ay olması imkansız gibi bi sey canım :)Test yapsana . Hamilelik vardır belki
Biraz sabır ve sonuç ya kırmızı ya yeşil olucakYok ya bu ay olması imkansız gibi bi sey canım :)
Ne zaman beklesem gelmez zaten gecikir :)
Benim bu ay kırmızı olacagı kesin cunku calısma yok ortadaBiraz sabır ve sonuç ya kırmızı ya yeşil olucak
Nedeni 6 ay içinde bir dusuk bir kurtajim oldu.ikiside yakın hamileliklerin,bi dinleneyim bi o psikolojiden cikayim DİE 6 ay verdim kendime.çok sukur bi kızım var onla avunurum nasip olursa ona bir kardeş istiyoruz.işte böyle canım.Niye temmuzu bekliyorsunuz
Geçmiş olsunNedeni 6 ay içinde bir dusuk bir kurtajim oldu.ikiside yakın hamileliklerin,bi dinleneyim bi o psikolojiden cikayim DİE 6 ay verdim kendime.çok sukur bi kızım var onla avunurum nasip olursa ona bir kardeş istiyoruz.işte böyle canım.
bir tanıdıgına aldır yada yakınındaki eczaneyi ararsan getiriyolar bulundugun yere.. eş durumunu anlıyorum bende gizli yapmaya basladım artık
Bekle bir kac gün sonra test yaparsınson adet tarihim 26 mart hala adet olmadım bugün veya yarın bekliyorum. eşime bgün söyledim gidip alalım diye (yürüme mesafesinde eczane yok) o da bekleyelim 1-2 gün daha dedi ben mi sabırsızım bilmiyorum. regl olcakmışım gibi karnıma hafif sancı giriyor belli belirsiz.. başka bir belirtim yok
Kızlar iki gün önce hamile olduğumu öğrendim bat'a iki gün vardı once erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm sonra koştum hastaneye kan verdim beta hcg 16.16 cıktı bugün tekrar kan verdim 69 çıktıAllah herkese nasip etsin bu duyguyu insallahh
canım o testleri bende yaptım ya yarın ya da 2 gun sonra cıft cızgı olurKizlar merhaba. Bi konuda fikrinizi soracagim. Ben az once yumurta beyazi kivaminda akintiyi farkettim ve denemek icin ovulasyon testi yaptim. Ikisi ayni renk degil birisi digerine gore daha silik oldu. Sizce yarin mi olacak acaba yumurtlama? Yani normalde bu akintidan sonra mi oluyor yumurtlama?
canım o testleri bende yaptım ya yarın ya da 2 gun sonra cıft cızgı olur
Reglim 4 gün gecikince, negatif görecegimi bile bile idrar testi yaptım hem nasıl yapılıyormus tecrübeleneyim istedim
Hayatımdaki ilk gebelik testimi yapıp negatif gördüm. Umarım görüp görecegim son negatiftir kendisi
İşte ben de onu çözmeye çalışıyorum neden gecikti diyeInsallaah :) Niye gecikti kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?