2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Gözünüz aydın tadını çıkarın

İnşallah canım bu ay çok kaptırdım kendimi hayırlısı olsun

morordek canim benim en büyük etken stres vücudun dengesi sasmistr.senn surekli regli olucam çalışma başlıcak diyordun.vücutta sana al hadi sıkıysa başla diyor. dur tatlim sen daha baslamadan kastin kendini..
Y YESIMBOZ ahh yesimim benimm anne olmak icin annelerde mi ekilirmis..annene daha cok calismam lazim annecim cokkk deseydin

lale_cik guzel, yogun ve bol misafirli bi haftasonu gecirdim .senin nasil gecti geciyor zaman canim.

Evet ya cok haklısın. Böyle yaparsam cocuk mocuk olmaz tabi ki bana, sen bu panikle nasıl cocuga bakıcan diyip vermez bence Allah :))

morordek

Verir canimm verirrr..bi bakmisin sen acaba nasil oluyordu derken hamile kalmisin. sanada hemen bi ugras bulmak lazim.
Aslında işim başımdan aşkın, 30 Nisan'a yetiştirmem gereken bir makale taslağı var. Tezde yapmam gereken şeyler, okunacak ödevler hepsi birikti :) Ama işte aklımın bi köşesinde de hep böyle çoluk çocuk işleri var :)

Hahaha sorma sekerim mecburen ektim vallahi persembe aksam gidip pazar donecegim bi sorun olmaz sanirim

vala bu haftasonu temizlikten başka bişey yapamadım canım önümüzdeki haftasonuda 2gün boyunca misafirim var

Sorma ya bikmaz mii bazen hicbiseye dokunasim gelmiyo inan. Birakayim ogrenci evi gibi yasayalim istiyorum
aynen benimde gelmiyor işten dönünce ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum ama nerde işler kafamda dolanıp duruyor bu seferde huzursuz oluyorum ya biri gelirse diye sonra kalkıyorum tabiki ama bu ev işleri hiç mi bitmez ya bide şimdi mevsim geçişi büyük temizlik gerekiyor vala şimdi bile gerildim haftasonu gelecek misafirlerimde çok kalabalık

lale_cik
Misafirrr güzeldir ccanım.tabi yorucu oluyor kkoşturmak yetiştirmek.ben artık iişi cozdum canım misafir ggelcek DİE deli gibi temizlik yapmıyorum benm genelde yatili cçok çocuklu oluyor .baktim sonunda bas edemiyorum gittikten sonra ev harap olmus.bemde ustten az temizliyorum misafirler gittikten sonra kokten derin temizlik yapiyorum..

Sorma ya bikmaz mii bazen hicbiseye dokunasim gelmiyo inan. Birakayim ogrenci evi gibi yasayalim istiyorum
ayyy yesimimmm ogrenci evi dedin de anilarim canlandi resmen.ben yurttaydim ama mutfagi vardi yemek yapuo yiyoduk bulasiga gelince kimse yanasmiyordu.inada binip 1 hafta boyunca mutasyona ugrayan bulasiklarimiz vardi simdi goruyorumda bi kez yumurta kirmamis bi bardak yikamams oda arkadasim hergun yemekli misafir agirliyor

Evlendikten sonra o kacinilmaz son ya prensesler gibiydim ben baba evinde diye boşuna şarkı yazmamislar o prensesler kül kedisi oluyor evlendikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…