Gözünüz aydın tadını çıkarınKızlar iki gün önce hamile olduğumu öğrendim bat'a iki gün vardı once erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm sonra koştum hastaneye kan verdim beta hcg 16.16 cıktı bugün tekrar kan verdim 69 çıktıAllah herkese nasip etsin bu duyguyu insallahh
İnşallah canım bu ay çok kaptırdım kendimi hayırlısı olsunReglim 4 gün gecikince, negatif görecegimi bile bile idrar testi yaptım hem nasıl yapılıyormus tecrübeleneyim istedim
Hayatımdaki ilk gebelik testimi yapıp negatif gördüm. Umarım görüp görecegim son negatiftir kendisi
morordek canim benim en büyük etken stres vücudun dengesi sasmistr.senn surekli regli olucam çalışma başlıcak diyordun.vücutta sana al hadi sıkıysa başla diyor. dur tatlim sen daha baslamadan kastin kendini..
Y YESIMBOZ ahh yesimim benimm anne olmak icin annelerde mi ekilirmis..annene daha cok calismam lazim annecim cokkk deseydin
lale_cik guzel, yogun ve bol misafirli bi haftasonu gecirdim .senin nasil gecti geciyor zaman canim.
Aslında işim başımdan aşkın, 30 Nisan'a yetiştirmem gereken bir makale taslağı var. Tezde yapmam gereken şeyler, okunacak ödevler hepsi birikti :) Ama işte aklımın bi köşesinde de hep böyle çoluk çocuk işleri var :)morordek
Verir canimm verirrr..bi bakmisin sen acaba nasil oluyordu derken hamile kalmisin.sanada hemen bi ugras bulmak lazim.
morordek canim benim en büyük etken stres vücudun dengesi sasmistr.senn surekli regli olucam çalışma başlıcak diyordun.vücutta sana al hadi sıkıysa başla diyor. dur tatlim sen daha baslamadan kastin kendini..
Y YESIMBOZ ahh yesimim benimm anne olmak icin annelerde mi ekilirmis..annene daha cok calismam lazim annecim cokkk deseydin
lale_cik guzel, yogun ve bol misafirli bi haftasonu gecirdim .senin nasil gecti geciyor zaman canim.
vala bu haftasonu temizlikten başka bişey yapamadım canım önümüzdeki haftasonuda 2gün boyunca misafirim varmorordek canim benim en büyük etken stres vücudun dengesi sasmistr.senn surekli regli olucam çalışma başlıcak diyordun.vücutta sana al hadi sıkıysa başla diyor. dur tatlim sen daha baslamadan kastin kendini..
oyy kiyamam Allah kolaylik versin canim.vala bu haftasonu temizlikten başka bişey yapamadım canım önümüzdeki haftasonuda 2gün boyunca misafirim var
saol canım hepimize allah kolaylık versin ama bazen insan gerçekten bıkıyo ev iş temizlik misafirler diğer işleroyy kiyamam Allah kolaylik versin canim.
saol canım hepimize allah kolaylık versin ama bazen insan gerçekten bıkıyo ev iş temizlik misafirler diğer işler
aynen benimde gelmiyor işten dönünce ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum ama nerde işler kafamda dolanıp duruyor bu seferde huzursuz oluyorum ya biri gelirse diye sonra kalkıyorum tabiki ama bu ev işleri hiç mi bitmez ya bide şimdi mevsim geçişi büyük temizlik gerekiyor vala şimdi bile gerildim haftasonu gelecek misafirlerimde çok kalabalıkSorma ya bikmaz mii bazen hicbiseye dokunasim gelmiyo inan. Birakayim ogrenci evi gibi yasayalim istiyorum
Sorma ya bikmaz mii bazen hicbiseye dokunasim gelmiyo inan. Birakayim ogrenci evi gibi yasayalim istiyorum
ayyy yesimimmm ogrenci evi dedin de anilarim canlandi resmen.ben yurttaydim ama mutfagi vardi yemek yapuo yiyoduk bulasiga gelince kimse yanasmiyordu.inada binip 1 hafta boyunca mutasyona ugrayan bulasiklarimiz vardi simdi goruyorumda bi kez yumurta kirmamis bi bardak yikamams oda arkadasim hergun yemekli misafir agirliyor
Evlendikten sonra o kacinilmaz son yaayyy yesimimmm ogrenci evi dedin de anilarim canlandi resmen.ben yurttaydim ama mutfagi vardi yemek yapuo yiyoduk bulasiga gelince kimse yanasmiyordu.inada binip 1 hafta boyunca mutasyona ugrayan bulasiklarimiz vardi simdi goruyorumda bi kez yumurta kirmamis bi bardak yikamams oda arkadasim hergun yemekli misafir agirliyor
Evlendikten sonra o kacinilmaz son yaprensesler gibiydim ben baba evinde diye boşuna şarkı yazmamislar o prensesler kül kedisi oluyor evlendikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?