boza canimmmm bak kulaklarını cinlatiyoruzzzz bi ses verir.ne oldu bitti sende.
Evlendikten sonra o kacinilmaz son yaprensesler gibiydim ben baba evinde diye boşuna şarkı yazmamislar o prensesler kül kedisi oluyor evlendikten sonra
Cuma regl olmam gerekiyordu. Henüz olmadım. Sabah test yaptım çıkmadı. Bu akşam bir de hassas test aldım eşimin ısrarıyla. Bebek yoksa neden gecikti onu düşünüyoruz asıl bu konuda eşim benden daha evhamlı. Hiç gecikmezdi çünkü.
Oyle vallaha canim hele isten gelince bazen hic icinden gelmiyo insanin. Dedigin gibi tam bahar temizligi lazim bu aralar bende telastayim ne yalan soyleyeyim.aynen benimde gelmiyor işten dönünce ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum ama nerde işler kafamda dolanıp duruyor bu seferde huzursuz oluyorum ya biri gelirse diye sonra kalkıyorum tabiki ama bu ev işleri hiç mi bitmez ya bide şimdi mevsim geçişi büyük temizlik gerekiyor vala şimdi bile gerildim haftasonu gelecek misafirlerimde çok kalabalık
Ahahaha cok iyi yaa :) vallaha zamanla kimler kimler yuva kuruyo :))ayyy yesimimmm ogrenci evi dedin de anilarim canlandi resmen.ben yurttaydim ama mutfagi vardi yemek yapuo yiyoduk bulasiga gelince kimse yanasmiyordu.inada binip 1 hafta boyunca mutasyona ugrayan bulasiklarimiz vardi simdi goruyorumda bi kez yumurta kirmamis bi bardak yikamams oda arkadasim hergun yemekli misafir agirliyor
Ah kuzum benim... Allah rahmet eylesinCanım ben hiç prensesler gibi olmadim, hayatım boyunca hep kul kedisiydim.annem maşallah baya bi ezerek yetiştirdi beni.ben anası uyumuş kızı büyümüş dedirtmem diyordu.o zamanlar kiziyordum hep iş yaptırıyor DİE.şimdi hep Allah razı olsun iyiki öğretmiş diyorum.Ben daha 18 indeyken vefat etti..
Başın sagolsun canım, ben de 17 yaşımda babamı kaybettim ama annenin yoklugu daha zor olsa gerekCanım ben hiç prensesler gibi olmadim, hayatım boyunca hep kul kedisiydim.annem maşallah baya bi ezerek yetiştirdi beni.ben anası uyumuş kızı büyümüş dedirtmem diyordu.o zamanlar kiziyordum hep iş yaptırıyor DİE.şimdi hep Allah razı olsun iyiki öğretmiş diyorum.Ben daha 18 indeyken vefat etti..
Ben de yarin gideceğim canim. Biz baya aynı gidiyoruz.. Hassas testten yaptin mi peki?Yarın öğlen için doktor randevusu aldım. Kızlar dua edin ne olur bu gecikme kist mist ciddi bir şey olmasın. Hiç hoşlanmadım bu durumdan.
Başın sagolsun canım, ben de 17 yaşımda babamı kaybettim ama annenin yoklugu daha zor olsa gerekKız cocuguna her seyi ogreten anne oluyor neticede, hakları ödenmez cidden.
Ben de yarin gideceğim canim. Biz baya aynı gidiyoruz.. Hassas testten yaptin mi peki?
günaydın kızlar bozacım telaşlanma kötü birşey yoktur umarımOyle vallaha canim hele isten gelince bazen hic icinden gelmiyo insanin. Dedigin gibi tam bahar temizligi lazim bu aralar bende telastayim ne yalan soyleyeyim.
yardimcim esim diyelim canim:) Sagolsun o da cok yardimci oluyor ama onun disinda tekim,yardimci almaya cesaret edemedim acikcasi.
Yaptım canım ama onda da bir şey çıkmayınca telaşlandım. 10 sene önce prolaktin tedavisi gördüm ben. Hayatımda ilk kez o zaman gecikti bir de bu.
Anladım canım insallah bir şey yoktur, haber bekliyoruz.Yaptım canım ama onda da bir şey çıkmayınca telaşlandım. 10 sene önce prolaktin tedavisi gördüm ben. Hayatımda ilk kez o zaman gecikti bir de bu.
Evet benimki bence de stresten ama zaten genel bi kontrole gitmek de istiyordum, bahane oldu acıkcası :) Hem de hamile kalırsam gitmek istedigim doktorlardan birine randevu aldım bakalım elektrik alabilecek miyim kendisinden, denemiş olurum dedim :)
iyiymiş ne güzel :) niye yardımcı almaya cesaret edemedin canımyardimcim esim diyelim canim:) Sagolsun o da cok yardimci oluyor ama onun disinda tekim,yardimci almaya cesaret edemedim acikcasi.
anladım canım hayırlısı olsun bakalım :)Evet benimki bence de stresten ama zaten genel bi kontrole gitmek de istiyordum, bahane oldu acıkcası :) Hem de hamile kalırsam gitmek istedigim doktorlardan birine randevu aldım bakalım elektrik alabilecek miyim kendisinden, denemiş olurum dedim :)
Acikcasi cevremde guvenebilecegim birisi yok. Evlendikten sonra baska bi semte tasindim kimseyi tanimiyorum akrabalar disinda. Evine yardimci alan kimse de yok bu civarda guvenebilecegim tanidik bildik. O sebeple cesaret edemedim neler neler duyuyoruz Allah korusuniyiymiş ne güzel :) niye yardımcı almaya cesaret edemedin canım
Insallah bi sorun yoktur canim icini ferah tut. Guzel haberlerini bekliyoruz. Stres ya da mevsim degisikligindendir insallah.
Anladım canım insallah bir şey yoktur, haber bekliyoruz.
Evet benimki bence de stresten ama zaten genel bi kontrole gitmek de istiyordum, bahane oldu acıkcası :) Hem de hamile kalırsam gitmek istedigim doktorlardan birine randevu aldım bakalım elektrik alabilecek miyim kendisinden, denemiş olurum dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?