2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

boza canimmmm bak kulaklarını cinlatiyoruzzzz bi ses verir.ne oldu bitti sende.

Cuma regl olmam gerekiyordu. Henüz olmadım. Sabah test yaptım çıkmadı. Bu akşam bir de hassas test aldım eşimin ısrarıyla. Bebek yoksa neden gecikti onu düşünüyoruz asıl bu konuda eşim benden daha evhamlı. Hiç gecikmezdi çünkü.

Evlendikten sonra o kacinilmaz son ya prensesler gibiydim ben baba evinde diye boşuna şarkı yazmamislar o prensesler kül kedisi oluyor evlendikten sonra
Canım ben hiç prensesler gibi olmadim, hayatım boyunca hep kul kedisiydim.annem maşallah baya bi ezerek yetiştirdi beni.ben anası uyumuş kızı büyümüş dedirtmem diyordu.o zamanlar kiziyordum hep iş yaptırıyor DİE.şimdi hep Allah razı olsun iyiki öğretmiş diyorum.Ben daha 18 indeyken vefat etti..

Sadece esin mi baksana biz bile merak ediyoruz ..biraz daha bekle bakalım eğer hamilelik varsa geç döllenme de olabilir geç sonuç verebilir .yada stres kaynaklı gecikmede olabilir.yinede regl olmazsan kan verirsin...hakkında hayırlısı diyelim canım.

Oyle vallaha canim hele isten gelince bazen hic icinden gelmiyo insanin. Dedigin gibi tam bahar temizligi lazim bu aralar bende telastayim ne yalan soyleyeyim.

Ahahaha cok iyi yaa :) vallaha zamanla kimler kimler yuva kuruyo :))

Ah kuzum benim... Allah rahmet eylesin annelerin varmis bi bildigi bana da hep ben yaparken gel beni izle der basina diker anlatirdi da anlatirdi. Simdi evime gelip yesim bu yemegi nasil yaptin harika olmus deyince o mutlulugu anlatamam...

Başın sagolsun canım, ben de 17 yaşımda babamı kaybettim ama annenin yoklugu daha zor olsa gerek Kız cocuguna her seyi ogreten anne oluyor neticede, hakları ödenmez cidden.

Yarın öğlen için doktor randevusu aldım. Kızlar dua edin ne olur bu gecikme kist mist ciddi bir şey olmasın. Hiç hoşlanmadım bu durumdan.

Yarın öğlen için doktor randevusu aldım. Kızlar dua edin ne olur bu gecikme kist mist ciddi bir şey olmasın. Hiç hoşlanmadım bu durumdan.
Ben de yarin gideceğim canim. Biz baya aynı gidiyoruz.. Hassas testten yaptin mi peki?

Başın sagolsun canım, ben de 17 yaşımda babamı kaybettim ama annenin yoklugu daha zor olsa gerek Kız cocuguna her seyi ogreten anne oluyor neticede, hakları ödenmez cidden.

Seninde basın sağolsun canım.anne baba ikisinin yeride ayrı.ikisinin yokluğu da çok zor .Allah kimseye yasatmasin heleki küçük yyavruları annesiz babasız birakmasin.o sevgiden mahrum kalmasın yawrucaklar.

Ben de yarin gideceğim canim. Biz baya aynı gidiyoruz.. Hassas testten yaptin mi peki?

Yaptım canım ama onda da bir şey çıkmayınca telaşlandım. 10 sene önce prolaktin tedavisi gördüm ben. Hayatımda ilk kez o zaman gecikti bir de bu.

Oyle vallaha canim hele isten gelince bazen hic icinden gelmiyo insanin. Dedigin gibi tam bahar temizligi lazim bu aralar bende telastayim ne yalan soyleyeyim.
günaydın kızlar bozacım telaşlanma kötü birşey yoktur umarım
yeşimcim aynen bende o telaştayım sen tek mi yapıyosun yardımcı alıyo musun
morordek canım sen çok stres yaptın galiba belki ondandır canım

yardimcim esim diyelim canim:) Sagolsun o da cok yardimci oluyor ama onun disinda tekim,yardimci almaya cesaret edemedim acikcasi.

Yaptım canım ama onda da bir şey çıkmayınca telaşlandım. 10 sene önce prolaktin tedavisi gördüm ben. Hayatımda ilk kez o zaman gecikti bir de bu.

Insallah bi sorun yoktur canim icini ferah tut. Guzel haberlerini bekliyoruz. Stres ya da mevsim degisikligindendir insallah.

Anladım canım insallah bir şey yoktur, haber bekliyoruz.
Evet benimki bence de stresten ama zaten genel bi kontrole gitmek de istiyordum, bahane oldu acıkcası :) Hem de hamile kalırsam gitmek istedigim doktorlardan birine randevu aldım bakalım elektrik alabilecek miyim kendisinden, denemiş olurum dedim :)

Merhaba kızlar.
Ben de Allah'ın izni ile 2016 da gebelik düşünüyorum. Ne zaman olur bilmiyorum henüz hiç denemedik. İstediğimize yeni yeni karar verdik. Şartlarda olgunlaştı.
En hayırlı ve en doğru zamanda nasip olur umarım.

anladım canım hayırlısı olsun bakalım :)

iyiymiş ne güzel :) niye yardımcı almaya cesaret edemedin canım
Acikcasi cevremde guvenebilecegim birisi yok. Evlendikten sonra baska bi semte tasindim kimseyi tanimiyorum akrabalar disinda. Evine yardimci alan kimse de yok bu civarda guvenebilecegim tanidik bildik. O sebeple cesaret edemedim neler neler duyuyoruz Allah korusun

Insallah bi sorun yoktur canim icini ferah tut. Guzel haberlerini bekliyoruz. Stres ya da mevsim degisikligindendir insallah.

Az evvel regl oldum kızlar. Muhtemelen mevsimsel. Rahatladım ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…