Eğer hazır olduğunuza karar verdiyseniz ikiniz de istekliyseniz bence fazla düşünme bunları.Bugün gitmek istediğim doktordan randevu alayım dedim tüm cumartesileri doluymuş. En erken 19 Aralıka randevu verebildi. Eşim akşam "Ben artık daha fazla beklemek istemiyorum. Yılbaşını zor bekliyorum." Dedi. Ben de beklemek istemiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Ya olmazsa? Ya iyi yetiştiremezsek? Ya yetemezsek? Akşam rüyama bile girdi.
Allah gönlüne göre versin canım. :)Biz henuz dusunmedik ama cok onemli bir konu bence. Saglikli olmasi onemli tabii ama bana ve cevremdekilere gore ben tam bi kiz annesiyim, erkek bebekle hic dusunemiyorum ama bakalim ne olur:)
Merhaba canım. Çok sevindim hamile kalana kadar tam gaz devam :)günaydın kızlar..
bugüne güzel başladım,üzerimdeki tembelliği bir nebze de olsa attım.tekrar diyete başladım inşallah spora da başlayacağım.önümde 1 ay var hatta 3 hafta ve vermem gereken en az 9 kilo var
Geçmiş olsun canım. Bir daha yAşamazsın inşallah.1 düşük yaptım. bir adet bekleyip tekrar hamile kalmayı istiyorum. 2015'i sevmedim, 2016 herkese uğurlu gelir inşallah.
çok sağol canım ya bir kaç günde pes etmem inşallah :)Merhaba canım. Çok sevindim hamile kalana kadar tam gaz devam :)
Etmezsin bu yüzden buradayız birbirimize destek olalım her konuda diye :)çok sağol canım ya bir kaç günde pes etmem inşallah :)
Bu sefer gecikince ben de merak ettim nerede kaldı adetim diye ama test yapamadan regl olduö. :) Ama yine de belli olmaz canım hayırlısı senin için. Olursa güzel bi sürpriz olur.Merhaba kızlar adet olmama 3-4 gün var. Midemde bulantı var ve korunmama rağmen hamile olabilir miyim diye düşünceler var. Allah aklımı korusun:)
olalım valla canım yoksa ben kaçamak yapmaya çok müsaitim yani :)Etmezsin bu yüzden buradayız birbirimize destek olalım her konuda diye :)
hayırlısı olsun canım peki ne hissediyorsun,kendini hamile gibi hissediyor musun?Merhaba kızlar adet olmama 3-4 gün var. Midemde bulantı var ve korunmama rağmen hamile olabilir miyim diye düşünceler var. Allah aklımı korusun:)
Merhaba kızlar adet olmama 3-4 gün var. Midemde bulantı var ve korunmama rağmen hamile olabilir miyim diye düşünceler var. Allah aklımı korusun:)
Bn birde dua yazdiriyorm bu sefer kizlar bilmiyorum duydunz mu uc harfli varms ve bebek erkekse boguyormus onu benibirseyler korkuttu hamilelik suremde kafama takildi yani bebegim gitti korkuda bitti
Merhaba canımSelam kızlar bende 2016 annelerinden olmak istiyorum. Pko hastasiyim. 18 aylık evliyim. Sürekli kanamam var. 20 gündür mesela. Doğum kontrol hapı kullaninca düzene giriyor. Yine dengem şaştı. Bu durumda olup HAMİŞ olan tanidiklariniz falan var mı. Çok mutsuzum; (
Merhaba canım
Sen yüreğini ferah tut fazla kafana takma inşallah tedavin etki edecek ve hamile kalacaksın. :)
Hap kullanmak dışında bir tedavi var mı?
Benim bir arkadaşımda da polikistik over vardı birkaç ay içinde hamile kaldı doktor takibindeydi o da ama nasıl bir yol izlediler bilmiyorum.
Hoşgeldin :)
Hayır canım hamile değilim biliyorum. Ama kafa gidik hamile sanıyor kendini:)hayırlısı olsun canım peki ne hissediyorsun,kendini hamile gibi hissediyor musun?
o zaman sıkma kendini bir kaç günde gecikse gelirHayır canım hamile değilim biliyorum. Ama kafa gidik hamile sanıyor kendini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?