2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Az evvel regl oldum kızlar. Muhtemelen mevsimsel. Rahatladım ama :)

canım benimde 5 gün gecikti ama benim her mevsim değişiminde illaki gecikir en fazla 3 gün geçerdi ama bu sefer stres de oldum ondandır seninde canım. Hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık. Gerçi ben Temmuz'a kadar moladayım sizleri takip edeceğim :)))))

anladım tatlım çok haklısın güvenilir birini bulmak çok zor iş başa düşüyor mecbur biz yapacaz artık :)

Hanımlar gittim doktora, kontrol etti hiçbir sorun yokmus. Kist mist yok ama hala kırmızılardan gelen de yok. Dedim hic 5-6 gün geciktigi olmazdı, belki stres yapmıs olabilirim bu ay dedim. Progestan verdi, 5 gün kullan bırak sonra gelir dedi. Doktora güvendim ama durduk yere ilaç almasam da beklesem mi diye düsünüyorum. Ne yapayım sizce??

morordek bence içme canım biraz daha bekle.istersen çocuk aspirini al onu iç onun faydası olur zararı olmaz.boş yere hormon ilacı içme şimdi.sonra daha da şaşcak vucüdun iyice dengesi bozulcak.

canım bencede içme bekle haftasonuna kadar gelmezse içersin

Kan testi verdinmi

Saçmalık ya. Adet gelmiyor. Kist yok . Idrarda bazen hamilelik çıkmaz. Kan yoluyla hamilelik testi yapılmalı.
Yarın saglık merkezinde kan vereyim bari... Yani cidden hamilelik ihtimalim %1 bile degil, o yüzden negatife güveniyorum aslında ben. Mevsimsel degisiklik ve strese baglıyorum gecikmesini.

Yarın saglık merkezinde kan vereyim bari... Yani cidden hamilelik ihtimalim %1 bile degil, o yüzden negatife güveniyorum aslında ben. Mevsimsel degisiklik ve strese baglıyorum gecikmesini.
Belki hormonlardan olabilir. Prolaktin yüksekliği olabilir. Prolaktin süt hormonudur.

Kizlar nasilsiniz? Isler o kadar yogundu ki bu aralar... abimin sehir disindan gelmesini de firsat bilip 2 gun izin aldim haftasonuyla bagladim :) yuzumde tam bir bayram mutluluguuu :)

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bennnn geldimm :) özlemişşim sizi iyi haberlerle geldim kızlarr ...
Haftasonu güzel geçti biliyorsunuz ki ilk bat mızı gerçekleştirdik ve o mutluluk o hüzün o heycan paha biçilemezdi .. içimdeki kopan o mutluluk anlatılamazdı .. hafta içi hep bir mutluluk içinde geçerken dündünde 2 bat mızıda gerçekleştrdik takvimimize göre en yüksek günümdü .. kızlar şimdiden bir mutluluk var içimde tabiki herşey Allahtan o verdikten sonra hayırlısı tabiki ama günlerdir içimdekileri geçenleri ben bile anlayamıyorum .. Şuan beklemeye başladık o güne kadar İnşAllah hayırlara vesile olur .. heycanla beklemedeyim

Kizlar nasilsiniz? Isler o kadar yogundu ki bu aralar... abimin sehir disindan gelmesini de firsat bilip 2 gun izin aldim haftasonuyla bagladim :) yuzumde tam bir bayram mutluluguuu :)
Ayni seyi yaptim vallahi izin alip annemin yanina geldim ben de :)) stres atayim dedim azcik :)
Hadi bakalim insallah guzel haberlerle gelirsin canim :)

Hadi bakalim insallah guzel haberlerle gelirsin canim :)[/QUOTE]

Amin cnm çok teşekkür ederim darısı başınıza inşAllah morordek : )

iyiyiz tatlım sen nasılsın benim bat yarın bakalım ne olacak çok iyi yapmışsın insanın gerçekten ihtiyacı oluyor iyi tatiller sana bol bol gez eğlen tadını çıkar

iyiyiz tatlım sen nasılsın benim bat yarın bakalım ne olacak çok iyi yapmışsın insanın gerçekten ihtiyacı oluyor iyi tatiller sana bol bol gez eğlen tadını çıkar
Yarin miii? Ay cok heyecanli gelismeleri yaz mutlaka :)

Ben dün gece itibariyle Progestan'a başladım. Sabah pek uyanmak istemesem de yol yorgunlugundan mı ilaçtan mı bilemedim.
Sabah da 1 tane daha aldım (doktor gece ve sabah al dedi cünkü), 3-4 saat olmasına ragmen hic yan etki yaşamadım diyebilirim :)
5 gün kullanıp sonra duruma bakacagız artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…