hayırlısı olsun tatlım inşallah senin reglide biran önce gelirde başlarsın artık çalışmalaraInsallah hamilesindir de kalmazsin benim topige
Iyiyim bendee anneme gidecegim simdi sabah esimle basbasa guzel ve uzun bi kahvalti yaptik vallahi enerji doluyum :) ayyy yarin miiii? Cok heyecanli yaa insallah hamilesindiiir minnakin senden habersiz buyuyodur su anda.iyiyiz tatlım sen nasılsın benim bat yarın bakalım ne olacak çok iyi yapmışsın insanın gerçekten ihtiyacı oluyor iyi tatiller sana bol bol gez eğlen tadını çıkar
Benim icin Op anneni canım...bende kizimdayken gitmistim.hem 0-3 yaş hemde 3-6 yaş aile egitimine.o gobusle biraz zor oluyordu ama eglenceliydi guzeldi..orda hiç bilmediğim bilgileri öğrenmiştim.inşallah sizlerde nasip olur cancazlarrrr. @ lale_cik veIyiyim bendee anneme gidecegim simdi sabah esimle basbasa guzel ve uzun bi kahvalti yaptik vallahi enerji doluyum :) ayyy yarin miiii? Cok heyecanli yaa insallah hamilesindiiir minnakin senden habersiz buyuyodur su anda.
Ya bi arkadasim annelik egitimine baslamis 5 aylik hamile. Nasil ozendim anlatamam :)
Valla canim dun kan testi yaptirdim bu ay hamile olmadigim kesinlesti ama reglim gelmiyor, ilaca da gelsin bir an önce diye basladim cunku gelmedikce daha sinir oluyorum :) BAT'im mayis sonu ya da haziran başına kalacak gibi ama yeserirse mayista yeşerecek haklisin :)))Benim icin Op anneni canım...bende kizimdayken gitmistim.hem 0-3 yaş hemde 3-6 yaş aile egitimine.o gobusle biraz zor oluyordu ama eglenceliydi guzeldi..orda hiç bilmediğim bilgileri öğrenmiştim.inşallah sizlerde nasip olur cancazlarrrr. @ lale_cik veSedaUmut inşallah haklarinizda hayırlısı olur canlarim..@morordek bundada vardır bi hayır canım.belki direk BAt in mayıs olacak.mayıs da yeşermesi gerekiyor belki tohumcuklarin.
oh ne güzel iyi yapmışsın evet canım yarın hakkımda hayırlısı olsun tek dileğim buIyiyim bendee anneme gidecegim simdi sabah esimle basbasa guzel ve uzun bi kahvalti yaptik vallahi enerji doluyum :) ayyy yarin miiii? Cok heyecanli yaa insallah hamilesindiiir minnakin senden habersiz buyuyodur su anda.
Ya bi arkadasim annelik egitimine baslamis 5 aylik hamile. Nasil ozendim anlatamam :)
Benim icin Op anneni canım...bende kizimdayken gitmistim.hem 0-3 yaş hemde 3-6 yaş aile egitimine.o gobusle biraz zor oluyordu ama eglenceliydi guzeldi..orda hiç bilmediğim bilgileri öğrenmiştim.inşallah sizlerde nasip olur cancazlarrrr. @ lale_cik veSedaUmut inşallah haklarinizda hayırlısı olur canlarim..@morordek bundada vardır bi hayır canım.belki direk BAt in mayıs olacak.mayıs da yeşermesi gerekiyor belki tohumcuklarin.
Fistiiik nedir durumlaar? :)oh ne güzel iyi yapmışsın evet canım yarın hakkımda hayırlısı olsun tek dileğim bu
tatlım merak etmişsin teşekkür ederim dün akşam birazcık kan geldi tamam dedim adet oldum pedimi koydum sabahta pette azıcık kan vardi 5-6 damla gelen giden yok başka kafam çok karışık ne düşünecem ne yapacam bilmiyorum adet oldum mu olmadım mı gelecek mi kafamda deli sorularFistiiik nedir durumlaar? :)
Kafana takıp stres yapmatatlım merak etmişsin teşekkür ederim dün akşam birazcık kan geldi tamam dedim adet oldum pedimi koydum sabahta pette azıcık kan vardi 5-6 damla gelen giden yok başka kafam çok karışık ne düşünecem ne yapacam bilmiyorum adet oldum mu olmadım mı gelecek mi kafamda deli sorular
vala çok stres yaptım canım olacaksamda biran önce oluyum kurtuluyum istiyorum belirsizlik beni strese sokuyorKafana takıp stres yapma
Gelecegi varsa gelir. Yoksa bekle 3-4 gün sonra doktora kontrole git.
vala çok stres yaptım canım olacaksamda biran önce oluyum kurtuluyum istiyorum belirsizlik beni strese sokuyor
Geçmiş olsun. Bende sana benzer durum yaşadım. Kürtajdan sonra bendede hem gecikti. Hemde koyu renkli ve az adet oldum. Yani normalarkadaşlar selam. 18 şubatta 9 haftalık bebeğimin kalp atışının durması sonucu kürtaj oldum,bu yetmezmiş gibi bir türlü adet görmeyince 47.gün dr a gittim ve 57. gün ilaç yardımıyla adet gördüm,gerçi miktar olarak çoook az ve rengi çooook koyuydu ama kürtaj sonrası öyle oluyor denildi. Şimdi tekrar bebek sahibi olmak için sabırsızlanıyor can atıyorum. Eşimin sperm değerlerinde düşüklük olduğu için 1 senelik tedavinin sonunda tam tüp bebek kararı almışken hamile olduğumu öğrendim şans bize güldü diye düşünürken bebeğimi kaybederek daha derin bir acıya boğulduk.
İyiyiz canım, senin hamilelik nasıl gidiyor? :)Günaydın kızlar..
Bi süredir yoktum ne oldu bitti haberim yok
bu aralar biraz rahatsızdım nete giresim hiç gelmedi
umarım herkes iyidir..
Günaydın kızlar..
Bi süredir yoktum ne oldu bitti haberim yok
bu aralar biraz rahatsızdım nete giresim hiç gelmedi
umarım herkes iyidir..
İyiyiz canım, senin hamilelik nasıl gidiyor? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?