2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

bebiş iyi maşallah kalbi pıt pıt atıyo, boyu da uzadı 1 cm oldu :)
dikkat etmeye çalışıyorum canım. yormuyorum kendimi.

Ay ne güzel maşallah size ne güzel duygu olsa gerek herşey daha iyi olsun inşAllah canım ..

Ay ne güzel maşallah size ne güzel duygu olsa gerek herşey daha iyi olsun inşAllah canım ..

inşallah canım, hem güzel hem zor. devamlı korkuyosun en başlarda bi sorun bi sıkıntı olur mu diye
Allah sizlere de nasip etsin en kısa zamanda :)

inşallah canım, hem güzel hem zor. devamlı korkuyosun en başlarda bi sorun bi sıkıntı olur mu diye
Allah sizlere de nasip etsin en kısa zamanda :)

Amin tatlım daha yeni cnm elbette olucak anne olduğunu hissediyorsun çünkü o iyi oldukça sende iyisin ... şuan bende beklemedeyim bat mızı gerçekleştik geçen hafta biraz morelim bozuk gibi ama iyi düşünmeye de çalışmaya başlıyorum ama umutsuz gibiyim

Kızlar günaydın. Bir şey sormak istiyorum. Biz eşimle dün itibariyle çalışmalara başladık. Bu çalışmalardan sonra adet tarihine kadar nelere dikkat ediyorsunuz. Neler yapıyorsunuz ve ya yapmıyorsunuz.

Herkese gunaydin fistiklar nasilsiniz? Nasil gecti haftasonuu ?
sunflower dikkat et kendine tatlim hayirlisiyla gececek bu 3 aylik donem sonra gezceksin bebisinle rahat rahat :)

Kızlar günaydın. Bir şey sormak istiyorum. Biz eşimle dün itibariyle çalışmalara başladık. Bu çalışmalardan sonra adet tarihine kadar nelere dikkat ediyorsunuz. Neler yapıyorsunuz ve ya yapmıyorsunuz.
Gunaydin canim :) Hayirli ugurlu olsun onceliklee. Ben agir spordan kaciniyorum atlamali ziplamali, onun disinda cok agir biseyi kaldirmamaya calisiyorum, baza koltuk gibi... 2 hafta sonra esimin yegeninin sunnet dugunu ve mevludu var. Bizede gelen giden olacak, evi komple temizlemem lazim mutfak dolaplarimi falan. Nasil olacak bilmiyorum ama kimseye de gel temizle diyemem o yuzden parca parca bu hafta hergun azar azar yapacagim kismetse.

çok şükür canım idare ediyoruz, ilk 3 ay riskli dönemler ona dikkat etmeye çalışıyorum.
bol bol bulantı, tansiyon düşüklüğü, halsizlik var ama bebiş iyi olsun da önemli değil gerisi :)
Umarim hayirlisiyla saglikla atlatırsın canim ilk 3 ayi sonra da rahat rahat gezersin :)

Canımmm beni çok unuttun ama ben seni uzaktanda takip ediyorum senden çokk iyi haberde bekliyorum inşAllah seni mutlu edicek hayırlı haberler alırsın inş . ev içinde çok yüklenmeee yakın olsam bende gelrdim ayrrdıma bebiş ama bende senden farksızm yeminle bu hafta boya , bahar temizliği var nasıl yaparım hiç bilmiyorum zatenn çok sterstliyim ilk bat ilk heycan sanki benden hata yapıcam beni bırakcak gibi geliyorr ... korkuyorumm .inş seninki olmaz bu sefer olucak inanıyorum bennn

Eğilip kalkmada sorun olmaz sanırım. Bulaşıkları yerleştirirken yukarı doğru kalkmam lazım. tedirgin oluyorum sanırım sorun olmaz

Kuzum beniiiim unutur muyum seni hiiic? Annemdeyim diye bende cok bakamadim. Hiiic biseycik olmaz Allahin izniyle sen uzme kendini. Bizede bi heves geldi mutfak dolaplarini boyayayim fayanslari yenileyelim diye bakalim nasil olcak yavas yavas yapcaz artik belki hamile olmam bosuna evhamlanmak istemiyroum ne yalan soyleyeyim. Sende stres yapma yaa rahat olmaya calis kismet sonucta canim beniiim. Ayrica soylemen yeter cook tesekkurler guzel kalplim :)

Eğilip kalkmada sorun olmaz sanırım. Bulaşıkları yerleştirirken yukarı doğru kalkmam lazım. tedirgin oluyorum sanırım sorun olmaz
Ya uzanma konusu tamamen hurafeymis uzmanlar uzaninca dengeyi kaybedip dusmeye sonra da dusuge sebep olmamasi icin soyluyorlarmis. Ama yine de dikkat etmek lazim iste insan dusunuyor.

Beni unuttun sandım herkese bakıyorum bişeycikler yazıyorsun bana hiççç, sevincimide paylaşmadın bilem İnşAllah canım ama ev işleri hiç bitmez biz bile evleneli ne kadar oldu hayla ev öyle olsun böle olsun .. bende düşünmemeye çalışsamda içim çok tutaf ne zormuş seni anlıyorum şimdi umarım daha iyi haberlere ...sende canımsın şaka bir yana tabi ben sadece alıştım diye söylüyorum sakın yanlış anlama anlıyorum çalışyorsun tabiki bide kiminle istersende sen konuşursun .. Herşeyin hayırlısı bitanemmm

Ya uzanma konusu tamamen hurafeymis uzmanlar uzaninca dengeyi kaybedip dusmeye sonra da dusuge sebep olmamasi icin soyluyorlarmis. Ama yine de dikkat etmek lazim iste insan dusunuyor.

yok canım hurafe değil uzanmak zararlı yani öyle bardak almak için uzanmak değil. kendini gererek uzanmak zararlı. aynı ağır kaldırmak gibi. şöyle de bir durum var eğer düşük oluşacaksa her türlü oluşuyor zaten. vücudun o anomaliyi kabul etmiyor. bebeğin sana tutunacaksa atlasan da zıplasan da ona bişey olmuyo. mesela benim arkadaşım hamile 12 kilo çocugunu kucagına alıyo kaldırıyor. ben 2 kilo bile taşımıyorum mesela korkumdan. yine de tedbirli olmak da fayda var..

Benimde ilk hamileliğim düşük olduğu için stresliyim. İnsan isster istemez takıyor. Hayırlısı bakalım

Kiz hayirdir ne hayirli haberiii ? Bisey kacirdim galibaa ( biliyorum kuzum benim samimiyetini, hic kirilmam alinmam darilmam ben sen hic merak etmee. Ben biliyorum samimiyetinden soyledigini tatlim

Benimde ilk hamileliğim düşük olduğu için stresliyim. İnsan isster istemez takıyor. Hayırlısı bakalım

canım benim ağrım oldu doktor bana dedi ki düşük tehliken var, hatta ilaç başlattı..
sonra kendi doktoruma gittim bana dediği şu.
her gebeliğin ilk 3 ayında risk %15
eğer bir anormallik varsa kromozom bozukluğu vs. vücut zaten bunu kabul etmicek. ne sen ne ben hiçbişey yapamayız. kullandığın bu ilaç da kurtaramaz eğer anormallik varsa ilaç olası düşüğü geciktirir sadece. ama önlem olarak yine de kullan dedi.
bu dönemde yapabileceğin tek şey çok dikkat etmek, ani hareket etmemek, ağır kaldırmamak, uzanmamak, fazla yorulmamak, ayakta fazla kalmamak. ki benim ağrım ayakta kalmakla ortaya çıktı. şu an yarım saatten fazla ayakta durmuyorum. elimden geldiği kadar dikkat ediyorum. gerisi Allah'ın takdiri..
hatta doktorum 1 ay sonra çağırdı beni. çünkü öncesinde yapabileceği bişey yok. 3. ayımdan sonra inşallah daha iyi olucaz. gezicez tozucaz :) ben çok stres yaptım, üzdüm kendimi. sen şimdiden düşünüp stres yapma. annelik öyle bir duyguymuş ki. daha içinde olduğu hissettiğin an her adımını düşünerek atıyosun zaten. biraz uzun yazdım ama içimi döktüm olsun :)

Kiz hayirdir ne hayirli haberiii ? Bisey kacirdim galibaa ( biliyorum kuzum benim samimiyetini, hic kirilmam alinmam darilmam ben sen hic merak etmee. Ben biliyorum samimiyetinden soyledigini tatlim

Batt sevincimi :))) buna çok sevindim tatlım samimiyetine güvenmek bunu bilemk çokkk güven verdi bana .. seni seviyorum cnm iyiki varsınn cnm :)

Kızlar merhaba.
Bende bu ay itibariyle gebelik düşünüyorum.
Yumurtlama döneminde yalnızca bir kere birliktelik oldu.
Hayırlısı diyorum o yüzden.

Acele hiç etmiyorum. En doğru zaman ne zamansa o zaman olsun.

O zaman dikkat etmekte cok haklisin canim, insallah cok cabucak ve saglikli bir sekilde bu donem gececek ve rahatca gezip dolasabilceksin. Dualarim seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…