Ay bakalim neler neler olacak benim ne kadar kaldi hic bakmadim bakmakta istemiyorum ne yalan soyleyeyim :) sen de iyi ki varsiin destek icin burdayiz canim beniim :)Batt sevincimi :))) buna çok sevindim tatlım samimiyetine güvenmek bunu bilemk çokkk güven verdi bana .. seni seviyorum cnm iyiki varsınn cnm :)
Merhabalaar :) Insallah hakkinda hayirlisi olur, saglikla huzurla kavusursun bebegine :) Istersen bat soyle eklesin kizlar seni de listeye :)Kızlar merhaba.
Bende bu ay itibariyle gebelik düşünüyorum.
Yumurtlama döneminde yalnızca bir kere birliktelik oldu.
Hayırlısı diyorum o yüzden.
Acele hiç etmiyorum. En doğru zaman ne zamansa o zaman olsun.
O zaman dikkat etmekte cok haklisin canim, insallah cok cabucak ve saglikli bir sekilde bu donem gececek ve rahatca gezip dolasabilceksin.Dualarim seninle.
İyi ki yazmışsın bana da nefes oldun. Hamile kaldıktan sonra dikkat etmeye başladın değil mi öncesinde normal devam ediyordun. Şu an düşük riskin var mı yoksa sen kendin dikkatli mi davranıyorsuncanım benim ağrım oldu doktor bana dedi ki düşük tehliken var, hatta ilaç başlattı..
sonra kendi doktoruma gittim bana dediği şu.
her gebeliğin ilk 3 ayında risk %15
eğer bir anormallik varsa kromozom bozukluğu vs. vücut zaten bunu kabul etmicek. ne sen ne ben hiçbişey yapamayız. kullandığın bu ilaç da kurtaramaz eğer anormallik varsa ilaç olası düşüğü geciktirir sadece. ama önlem olarak yine de kullan dedi.
bu dönemde yapabileceğin tek şey çok dikkat etmek, ani hareket etmemek, ağır kaldırmamak, uzanmamak, fazla yorulmamak, ayakta fazla kalmamak. ki benim ağrım ayakta kalmakla ortaya çıktı. şu an yarım saatten fazla ayakta durmuyorum. elimden geldiği kadar dikkat ediyorum. gerisi Allah'ın takdiri..
hatta doktorum 1 ay sonra çağırdı beni. çünkü öncesinde yapabileceği bişey yok. 3. ayımdan sonra inşallah daha iyi olucaz. gezicez tozucaz :) ben çok stres yaptım, üzdüm kendimi. sen şimdiden düşünüp stres yapma. annelik öyle bir duyguymuş ki. daha içinde olduğu hissettiğin an her adımını düşünerek atıyosun zaten. biraz uzun yazdım ama içimi döktüm olsun :)
İyi ki yazmışsın bana da nefes oldun. Hamile kaldıktan sonra dikkat etmeye başladın değil mi öncesinde normal devam ediyordun. Şu an düşük riskin var mı yoksa sen kendin dikkatli mi davranıyorsun
anladım canım. Bende dün itibariyle başladım bakalım bende de genel bir dikkat etme hali mevcut.şöyle diyim çalışmaya başladıktan sonra dikkat etmeye başladım, atlayıp zıplamadım, ilaç içmedim , ya hamileysem diye ağır kaldırmadım eşim dalga geçiyodu hatta triplere girdin şimdiden diye :)
düşük riskim herkes kadar var. çok şükür kanama vs olmadığı için genel bi risk yanii. ama zaman zaman ağrım olduğu için ekstra dikkat etmem gerekiyor.
bir şey daha soracağım. Sen ilk düşükten sonra testler filan yaptırdın mı? Gen testi, progesteron filanşöyle diyim çalışmaya başladıktan sonra dikkat etmeye başladım, atlayıp zıplamadım, ilaç içmedim , ya hamileysem diye ağır kaldırmadım eşim dalga geçiyodu hatta triplere girdin şimdiden diye :)
düşük riskim herkes kadar var. çok şükür kanama vs olmadığı için genel bi risk yanii. ama zaman zaman ağrım olduğu için ekstra dikkat etmem gerekiyor.
bir şey daha soracağım. Sen ilk düşükten sonra testler filan yaptırdın mı? Gen testi, progesteron filan
eee ben ne akla hizmet öyle anladımilk gebeliğim canım benim daha önceden düşüğüm olmadı
Merhabalaar :) Insallah hakkinda hayirlisi olur, saglikla huzurla kavusursun bebegine :) Istersen bat soyle eklesin kizlar seni de listeye :)
Canım Mayıs (ve büyük ihtimalle Haziran) ayı listesini aşağıdaki linkte tutuyorum, seni de ekledim haberin olsunBat 8 Mayıs.
Gecikme olursa 9 Mayıs'ta doktorda alacağım soluğu, hayırlısı :)
Canım Mayıs (ve büyük ihtimalle Haziran) ayı listesini aşağıdaki linkte tutuyorum, seni de ekledim haberin olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mayis-ayinda-hamile-kalmak-isteyenler.922115/
Merhabalar caniiim senin ve diger anne adaylarinin kandili mubarek, dualari kabul olsun insallaah :)Kızlar slm nasılsınız haırlı kandilleriniz olsun kandiliniz mübarek olsun ...
Hakkımızda hayırlı olsun bu mübarek günde dileğiniz ne varsa o olsun inŞallah ..
Merhabalar caniiim senin ve diger anne adaylarinin kandili mubarek, dualari kabul olsun insallaah :)
BAT i 9 Mayis gorunce bi anda merak kapladi icimi :) Ne yalan soyleyeyim sanki bu ay olacakmis gibi geliyo ama Rabbim bilir en dogrusunu hayirlisini.
Caniim selamlaar :) Nasilsin? Bata az kaldi heyecan basladi vallahi ne yalan soyleyeyim ama kasigimda bi baski var sanki regl olacak gibi.Merhabalar cannn kızlar nasılsınız?.bayadir giremiyordum,bugün bi fırsat oldu girdim ..insaaalahh hepimiz hakkında hayırlısı olur..herkes ayrı ayrı heycanda.
Hayırlısı olsun tatlım. Kaç gün kaldı?Caniim selamlaar :) Nasilsin? Bata az kaldi heyecan basladi vallahi ne yalan soyleyeyim ama kasigimda bi baski var sanki regl olacak gibi.
Insallah canim hayirlisi olsunda... 5 gun kalmis ama bugun kasigimda agirlik hissi siskinlik basladi sanirim regl olacagim. Ama daha gelmeden umut kesilmez diyoruz ya bakalim :)Hayırlısı olsun tatlım. Kaç gün kaldı?
Caniim selamlaar :) Nasilsin? Bata az kaldi heyecan basladi vallahi ne yalan soyleyeyim ama kasigimda bi baski var sanki regl olacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?