2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Batt sevincimi :))) buna çok sevindim tatlım samimiyetine güvenmek bunu bilemk çokkk güven verdi bana .. seni seviyorum cnm iyiki varsınn cnm :)
Ay bakalim neler neler olacak benim ne kadar kaldi hic bakmadim bakmakta istemiyorum ne yalan soyleyeyim :) sen de iyi ki varsiin destek icin burdayiz canim beniim :)

Kızlar merhaba.
Bende bu ay itibariyle gebelik düşünüyorum.
Yumurtlama döneminde yalnızca bir kere birliktelik oldu.
Hayırlısı diyorum o yüzden.

Acele hiç etmiyorum. En doğru zaman ne zamansa o zaman olsun.
Merhabalaar :) Insallah hakkinda hayirlisi olur, saglikla huzurla kavusursun bebegine :) Istersen bat soyle eklesin kizlar seni de listeye :)

İyi ki yazmışsın bana da nefes oldun. Hamile kaldıktan sonra dikkat etmeye başladın değil mi öncesinde normal devam ediyordun. Şu an düşük riskin var mı yoksa sen kendin dikkatli mi davranıyorsun

İyi ki yazmışsın bana da nefes oldun. Hamile kaldıktan sonra dikkat etmeye başladın değil mi öncesinde normal devam ediyordun. Şu an düşük riskin var mı yoksa sen kendin dikkatli mi davranıyorsun

şöyle diyim çalışmaya başladıktan sonra dikkat etmeye başladım, atlayıp zıplamadım, ilaç içmedim , ya hamileysem diye ağır kaldırmadım eşim dalga geçiyodu hatta triplere girdin şimdiden diye :)
düşük riskim herkes kadar var. çok şükür kanama vs olmadığı için genel bi risk yanii. ama zaman zaman ağrım olduğu için ekstra dikkat etmem gerekiyor.

anladım canım. Bende dün itibariyle başladım bakalım bende de genel bir dikkat etme hali mevcut.

bir şey daha soracağım. Sen ilk düşükten sonra testler filan yaptırdın mı? Gen testi, progesteron filan

Canım Mayıs (ve büyük ihtimalle Haziran) ayı listesini aşağıdaki linkte tutuyorum, seni de ekledim haberin olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mayis-ayinda-hamile-kalmak-isteyenler.922115/

Teşekkür ederim. :)
Aslında dün aşırı sıcaklama ve baş dönmesi şikayeti ile acile gittim, gebeliğe de bakmak istedi doktor tabii ki çıkmadı, bat'ın 8 mayıs olduğunu söyleyince bir hafta ilaç kullanma gecikme olursa ertesi gün yine gel dedi.

Hayırlısı diyelim :)

Kızlar slm nasılsınız haırlı kandilleriniz olsun kandiliniz mübarek olsun ...
Hakkımızda hayırlı olsun bu mübarek günde dileğiniz ne varsa o olsun inŞallah ..

Kızlar slm nasılsınız haırlı kandilleriniz olsun kandiliniz mübarek olsun ...
Hakkımızda hayırlı olsun bu mübarek günde dileğiniz ne varsa o olsun inŞallah ..
Merhabalar caniiim senin ve diger anne adaylarinin kandili mubarek, dualari kabul olsun insallaah :)
BAT i 9 Mayis gorunce bi anda merak kapladi icimi :) Ne yalan soyleyeyim sanki bu ay olacakmis gibi geliyo ama Rabbim bilir en dogrusunu hayirlisini.

Merhabalar cannn kızlar nasılsınız?.bayadir giremiyordum,bugün bi fırsat oldu girdim ..insaaalahh hepimiz hakkında hayırlısı olur..herkes ayrı ayrı heycanda.

Merhabalar caniiim senin ve diger anne adaylarinin kandili mubarek, dualari kabul olsun insallaah :)
BAT i 9 Mayis gorunce bi anda merak kapladi icimi :) Ne yalan soyleyeyim sanki bu ay olacakmis gibi geliyo ama Rabbim bilir en dogrusunu hayirlisini.

İnşallah bitanem inşAllah ben de çok isterim benimde 10 gün var adet günüme bakalım bizim sonuç ne çıkcak hakkımızda hırlısı olsun isterimmm .

Merhabalar cannn kızlar nasılsınız?.bayadir giremiyordum,bugün bi fırsat oldu girdim ..insaaalahh hepimiz hakkında hayırlısı olur..herkes ayrı ayrı heycanda.
Caniim selamlaar :) Nasilsin? Bata az kaldi heyecan basladi vallahi ne yalan soyleyeyim ama kasigimda bi baski var sanki regl olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…