İnşallah bebiştir o. Aslında kan versen belli olur bu tarihte ama kasmak istemiyorsun sanırım kendini.Insallah canim hayirlisi olsunda... 5 gun kalmis ama bugun kasigimda agirlik hissi siskinlik basladi sanirim regl olacagim. Ama daha gelmeden umut kesilmez diyoruz ya bakalim :)
Bugun basladi o heyecan vallahi bakalim neler olacak :)Canim benim azcik kalmış tabi birde sana sormak lazım zaman geçmek bilmiyordur.hakkında hayırlısı diyelim..
Bilmiyorum ki canim ya acikcasi hayal kirikligi yasamak istemiyorum sonra uzulurum gerilirim gecikir daha kotu olur diye dusunuyorum. Bak Eylulden bu yana konusuyoruz,2,5 aydir da bekliyorum guzel haberi 1 haftacik daha beklerim heralde :) Insallah icime dogan olur ve Mayista guzel haberi veririm sizeeİnşallah bebiştir o. Aslında kan versen belli olur bu tarihte ama kasmak istemiyorsun sanırım kendini.
Ben mayısta güzel bir haber veremiyorum bari siz verin :)Bilmiyorum ki canim ya acikcasi hayal kirikligi yasamak istemiyorum sonra uzulurum gerilirim gecikir daha kotu olur diye dusunuyorum. Bak Eylulden bu yana konusuyoruz,2,5 aydir da bekliyorum guzel haberi 1 haftacik daha beklerim heralde :) Insallah icime dogan olur ve Mayista guzel haberi veririm sizee
Acele etme kuzum vardır bir hayırdırBen mayısta güzel bir haber veremiyorum bari siz verin :)
Öyle diyorum zaten de cok ilginc gercekten. İlaca ragmen hala regl olamadımAcele etme kuzum vardır bir hayırdır
Ben mayısta güzel bir haber veremiyorum bari siz verin :)
Doktor ilacı 5 gün kullan, sonra bırak birkac güne gelir demişti canım. Pazartesi sabah aldım son dozu ve bıraktım hala gelen giden yok. Eger bir haftaya kadar gelmezse tekrar kontrole gel dedi, artık birkac gun daha bekleyeyim olmazsa gideyim diyorumSaglik olsun tatlim. Ilaci ne zamana kadar kullanacaksin? Tekrar doktor kontrolun var mi?
Allah Allaah insallah bi an once gelirde rahatlarsin kuzum. Strestendir insallah,dikkat et kendine havalarda degisken o da etkiliyo olabilir. Evet gecmezse gitmen tabi ki daha iyi olur bi baksin bakalim baska sebebi var mi ne yapilmali diye.Doktor ilacı 5 gün kullan, sonra bırak birkac güne gelir demişti canım. Pazartesi sabah aldım son dozu ve bıraktım hala gelen giden yok. Eger bir haftaya kadar gelmezse tekrar kontrole gel dedi, artık birkac gun daha bekleyeyim olmazsa gideyim diyorum
Zaten ultrasonla baktı, yumurtlamısım her sey normal, kist falan da yok demisti. Hormonlara bakar belki kan testiyle. Olayım da kurtulayım ya, ne ugrastırdı beni :)Allah Allaah insallah bi an once gelirde rahatlarsin kuzum. Strestendir insallah,dikkat et kendine havalarda degisken o da etkiliyo olabilir. Evet gecmezse gitmen tabi ki daha iyi olur bi baksin bakalim baska sebebi var mi ne yapilmali diye.
Bosuna demiyorum dogsun bi tane de ben yapistircam poposuna bu yasattigi stres,onca kontrol ve agri icinZaten ultrasonla baktı, yumurtlamısım her sey normal, kist falan da yok demisti. Hormonlara bakar belki kan testiyle. Olayım da kurtulayım ya, ne ugrastırdı beni :)
Kesinlikle yaBosuna demiyorum dogsun bi tane de ben yapistircam poposuna bu yasattigi stres,onca kontrol ve agri icin
Kesinlikle ya
Eger ki regl olabilirsem ve bir sonraki aya hamile kalırsam diyecegim şu cocuga: "senden önce bir yumurtam vardı yavrum, cıkmak bilmedi icimden"
kafaya çok taktığın için olabilir mi? Adetin beyinden gelen hormonlarla alakası olduğunu biliyorsun değil mi? Bende çok kafaya takarım ama belli ki stresten kaynaklanan bir şey. Sabır canım. Bir şeyi çok istersen hemen olmuyor o şey.Öyle diyorum zaten de cok ilginc gercekten. İlaca ragmen hala regl olamadımArtık heyecanım falan da kalmadı. Niye gelmiyor anlamadım gitti...
Biliyorum canım, ilaç içerken artık nasıl olsa olurum yaa diye hiç düsünmüyordum bile. Annemin yanındaydım zaten, baya rahatlamıs hissediyordum kendimi. İlaç bitip hala olamayınca bugun özellikle gene düsünmeye başladım ister istemez. Neyse bekleyecegiz zaten başka yolu yokkafaya çok taktığın için olabilir mi? Adetin beyinden gelen hormonlarla alakası olduğunu biliyorsun değil mi? Bende çok kafaya takarım ama belli ki stresten kaynaklanan bir şey. Sabır canım. Bir şeyi çok istersen hemen olmuyor o şey.
Caniim selamlaar :) Nasilsin? Bata az kaldi heyecan basladi vallahi ne yalan soyleyeyim ama kasigimda bi baski var sanki regl olacak gibi.
Zaten içtiğin ilacın neye yaradığı da belli değil :)Biliyorum canım, ilaç içerken artık nasıl olsa olurum yaa diye hiç düsünmüyordum bile. Annemin yanındaydım zaten, baya rahatlamıs hissediyordum kendimi. İlaç bitip hala olamayınca bugun özellikle gene düsünmeye başladım ister istemez. Neyse bekleyecegiz zaten başka yolu yok
Haydiiii niye öyle dedin şimdi yaaZaten içtiğin ilacın neye yaradığı da belli değil :)
Ben düşük için bebeği tutsun diye içmiştim. Sen sökülsün diye içiyorsun ya, o yüzden dedim.Haydiiii niye öyle dedin şimdi yaa
Bebeğim 8 günde benim kaldı ama buğun kasıktaa sagda ve solda agrı şişkinlik hafif de kahverengimsi bi şey geldi bi iki damla ne olduğunu anlamdım ama bugün çok üzüldüm baya bi ağladım galiba olmuycak gibi galiba( seninki olmuştur bence ben öyle düşünüyorum inş olurda çok isterimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?