2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

İnşAllah bitanem inŞallah nasıl güzel olmaz mı ? o duygu eminim çok duygusal anlamlı olucaktır .. Ne biliyim beni bıraksın istemiyorum bebeğim belki şuan bende çok istiyorum biliyorsun herkes gibi tabiki hayırlısı inşallah yerleşmedir neyse o olsun dün gece çok dua ettim hayırlısını istedim herkes içinde tabiki .. İnsan bekliyor bi anda duygulandım bi anda geldi geçti .. ama beklemek zor şuan bile kasık ağrım var ara ara oluyor acaba yanlış bişey mi yapıyorum diyede korkuyorum ilk defaa başıma geldi baya baya dikkat ediyorum bilipte beklemek anlatılamaz ... hakkımızda hayırlısı olucagına inanıyorum herşey Allahtan tabi ..

morordek canım benim birde hayıt otunu denesene o kesin söktürücü.aktarda satılıyor .nasıl yapıldığını sor.benim bi yakınım 2 ay adet olamadı ilaçlara rağmen.hayıt otuyla 3 fincanda adet oldu.

Çok aşağıya düşmüş bu başlık :)
Günaydın kızlar.
Hayırlı cumalar.

Gunaydin kizlaaar BATa son 3 kalmis :) Siskinlige tam 'gaz' devam Ama henuz bariz bi agrim yok hayirlisi bakalim :)

SEnde demi öyle his var valla cnm benimde şişkinlik vardı bi anda indi şuan herşey sakin gibi bakarsın sen benden hızlı çıkarsın hadi inşAllah hayırlısı :) benim bat son 6 gün kaldı endişe ,merak var bakalım :)

Karnim agriyo gibi ya su an da sanki regl olacakmisim gibi Ne yalan soyleyeyim sanki regl olmusum hissine kapildim.

Karnim agriyo gibi ya su an da sanki regl olacakmisim gibi Ne yalan soyleyeyim sanki regl olmusum hissine kapildim.

Ya bişey diycem kuzu sende demi aynısı sanki benim bişey geliyor gibi ama yokmuş gibi ama bazen hasta gibi ama geçen hatta söledim ya hafif kahvrengimsi bişey geldi die ama regl oldum sandım yoktu bişey bugunden haftasonu boya yapcaz ya temizlik felan ben kendimi bilmeden yavaş yavaşta olsa bişeler yapyorum eğiliyorum ediyorum acaba bişşey olur mu diye de panik oluyorum korkuyorum da acaba etkiler mi acaba ?gögüste hasasiyet vardı bide ben bi haftadır oda gtti acaba regl mi olucam bende ::/ Ayrıca hemen pes etme dur bakalım daha 3 gün var ..

Ya tatlim acikcasi bende kahverengi akinti yok ama islaklik var fazlaca bir de agri. Aaaa bizimde bugunden itibaren mutfakta tadilat var benim de yapacagim cok is var endiselenmiyo degilim yaa ayni seyi dusunuyorum.

Ya tatlim acikcasi bende kahverengi akinti yok ama islaklik var fazlaca bir de agri. Aaaa bizimde bugunden itibaren mutfakta tadilat var benim de yapacagim cok is var endiselenmiyo degilim yaa ayni seyi dusunuyorum.
Valla canım hayırlısı öncelikle ben daha önce yaşamadım ilk heycan ilk endişe henüz kimse bilmedği için kimseyede bişey sölemiyorum o yüzden içimde yaşıyorum önceki gün daha fazla dayanamdım arkdaşıma biraz anlatığım derken bi bakmışım anlatmışım oda skain ol heycan yapma bekle bakalım dedi tabi oda daha da endişelndirdi dikkat ediyim diyorum ama evdeyim şuanlık ee malum ev işi öle kolay degil birini yapmasan biri kalıyor dünde bugünde haftasonuna kalmasın diyerekten döktüm biraz yapatım ama şuan bel agrısı var senin deddğin gibi ıslaktık ben çok su içip tuvalete gttiğim için hiç eksik olmuyor :))) bilyorum ikimizde bekleyip sabretmek başka bişeyi yok ..

canım belki hamilesindir ille kahverengi akıntı veya yerleşme kanması olması gerekmiyor.

Aynen tatlim sabir... Senin ne zamandi BAT ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…