Aaa onu hiç duymamıstım...morordek canım benim birde hayıt otunu denesene o kesin söktürücü.aktarda satılıyor .nasıl yapıldığını sor.benim bi yakınım 2 ay adet olamadı ilaçlara rağmen.hayıt otuyla 3 fincanda adet oldu.
Hadi bakalım güzel haberler alırız insallah bu ay tatlımGunaydin kizlaaar BATa son 3 kalmis :) Siskinlige tam 'gaz' devamAma henuz bariz bi agrim yok hayirlisi bakalim :)
kiyamam yaa kuzum benim. insallah olacaaak hic takma kafana.Hadi bakalım güzel haberler alırız insallah bu ay tatlım
Benim "Bir BAT''ım bile yok, anlıyor musun"
Gunaydin kizlaaar BATa son 3 kalmis :) Siskinlige tam 'gaz' devamAma henuz bariz bi agrim yok hayirlisi bakalim :)
Karnim agriyo gibi ya su an da sanki regl olacakmisim gibiSEnde demi öyle his var valla cnm benimde şişkinlik vardı bi anda indi şuan herşey sakin gibi bakarsın sen benden hızlı çıkarsın hadi inşAllah hayırlısı :) benim bat son 6 gün kaldı endişe ,merak var bakalım :)
Karnim agriyo gibi ya su an da sanki regl olacakmisim gibiNe yalan soyleyeyim sanki regl olmusum hissine kapildim.
Ya tatlim acikcasi bende kahverengi akinti yok ama islaklik var fazlaca bir de agri. Aaaa bizimde bugunden itibaren mutfakta tadilat var benim de yapacagim cok is var endiselenmiyo degilim yaa ayni seyi dusunuyorum.Ya bişey diycem kuzu sende demi aynısı sanki benim bişey geliyor gibi ama yokmuş gibi ama bazen hasta gibi ama geçen hatta söledim ya hafif kahvrengimsi bişey geldi die ama regl oldum sandım yoktu bişey bugunden haftasonu boya yapcaz ya temizlik felan ben kendimi bilmeden yavaş yavaşta olsa bişeler yapyorum eğiliyorum ediyorum acaba bişşey olur mu diye de panik oluyorum korkuyorum da acaba etkiler mi acaba ?gögüste hasasiyet vardı bide ben bi haftadır oda gtti acaba regl mi olucam bende ::/ Ayrıca hemen pes etme dur bakalım daha 3 gün var ..
Valla canım hayırlısı öncelikle ben daha önce yaşamadım ilk heycan ilk endişe henüz kimse bilmedği için kimseyede bişey sölemiyorum o yüzden içimde yaşıyorum önceki gün daha fazla dayanamdım arkdaşıma biraz anlatığım derken bi bakmışım anlatmışım oda skain ol heycan yapma bekle bakalım dedi tabi oda daha da endişelndirdi dikkat ediyim diyorum ama evdeyim şuanlık ee malum ev işi öle kolay degil birini yapmasan biri kalıyor dünde bugünde haftasonuna kalmasın diyerekten döktüm biraz yapatım ama şuan bel agrısı var senin deddğin gibi ıslaktık ben çok su içip tuvalete gttiğim için hiç eksik olmuyor :))) bilyorum ikimizde bekleyip sabretmek başka bişeyi yok ..Ya tatlim acikcasi bende kahverengi akinti yok ama islaklik var fazlaca bir de agri. Aaaa bizimde bugunden itibaren mutfakta tadilat var benim de yapacagim cok is var endiselenmiyo degilim yaa ayni seyi dusunuyorum.
canım belki hamilesindir ille kahverengi akıntı veya yerleşme kanması olması gerekmiyor.Ya tatlim acikcasi bende kahverengi akinti yok ama islaklik var fazlaca bir de agri. Aaaa bizimde bugunden itibaren mutfakta tadilat var benim de yapacagim cok is var endiselenmiyo degilim yaa ayni seyi dusunuyorum.
Aynen tatlim sabir... Senin ne zamandi BAT ?Valla canım hayırlısı öncelikle ben daha önce yaşamadım ilk heycan ilk endişe henüz kimse bilmedği için kimseyede bişey sölemiyorum o yüzden içimde yaşıyorum önceki gün daha fazla dayanamdım arkdaşıma biraz anlatığım derken bi bakmışım anlatmışım oda skain ol heycan yapma bekle bakalım dedi tabi oda daha da endişelndirdi dikkat ediyim diyorum ama evdeyim şuanlık ee malum ev işi öle kolay degil birini yapmasan biri kalıyor dünde bugünde haftasonuna kalmasın diyerekten döktüm biraz yapatım ama şuan bel agrısı var senin deddğin gibi ıslaktık ben çok su içip tuvalete gttiğim için hiç eksik olmuyor :))) bilyorum ikimizde bekleyip sabretmek başka bişeyi yok ..
Aynen tatlim sabir... Senin ne zamandi BAT ?
Acikcasi agri da baslayinca umudum pek kalmadi ama umut kesilmez diyorum bi yandan da. Sen nasilsin canim nasil gidiyor ?canım belki hamilesindir ille kahverengi akıntı veya yerleşme kanması olması gerekmiyor.
hayırlısı olsun canım inşallah bende iyiyim canım şükür bir sorun yok 16.haftaya girdik artık iyice göbüşüm çıktıAcikcasi agri da baslayinca umudum pek kalmadi ama umut kesilmez diyorum bi yandan da. Sen nasilsin canim nasil gidiyor ?
benim 12 mayıs bat günü son 6 ..
Ayyy ne tatli yaaa masallah masallaaah :) Saglikla ilerlesin kucagina biiirsuru mutluluk gozyasiyla al insallaaahhayırlısı olsun canım inşallah bende iyiyim canım şükür bir sorun yok 16.haftaya girdik artık iyice göbüşüm çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?