2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ooo heyecanliii :) Hayirlisi olsun kuzum dikkat et ev islerinde de ne olur.

Canımm çok ama çok teşekkür ederim hakkımızda neyse o olsun bitanemmm .. Edicem sözzz sende ett bak belki bebişlerimiz aynı dönemi çocukları olur belki o zmn yan yana bile geliriz kimbilir bi günn

Canımm çok ama çok teşekkür ederim hakkımızda neyse o olsun bitanemmm .. Edicem sözzz sende ett bak belki bebişlerimiz aynı dönemi çocukları olur belki o zmn yan yana bile geliriz kimbilir bi günn
Insallaaah canim ne de guzel oluuur ::)) hakkimizda hayirlisi olsun.

Kizlar herkese selamlar. Uyku tutmadi erken gebelik testi yaptim su ovulasyon testiyle beraber verilenlerden.. kocaman bir negatif. Takvime gore iki gun oldugu icin umudum tamamen bitti ve pazartesi regl olmayi bekliyorum artik

Kizlar herkese selamlar. Uyku tutmadi erken gebelik testi yaptim su ovulasyon testiyle beraber verilenlerden.. kocaman bir negatif. Takvime gore iki gun oldugu icin umudum tamamen bitti ve pazartesi regl olmayi bekliyorum artik
günaydın canım bozma moralini.ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum.benim bata 1 gün kala öğlen yaptığım normal test pozitif çıkarken aynı gün sabah yaptığım erken gebelik testi negatif çıkmıştı

Gunaydin canim. Pufff uzuldum ya. Neyse bakalim kismet... Hayirlisi olsun

Y YESIMBOZ morordek hayırlısı olsun kızlar üzülmeyin zaten mayıs ayında başlayalım çalışmalara diyosunuz vardır bir hayır
Evet benim regl 17 gün gecikmeseydi daha erken başlayacaktım. Daha ümitsizlige kapılacak bir durumum yok ama yine de cok fazla ümitlenmiyorum ne olur ne olmaz diye :)

Yavas yavas gelecek tatlim ya basliyor Kismet degilmis bu ayda...

Canım benim benim de 3 ay bitti. Vardır bir hayır ne olur gönlünü ferah tut. Rabbim hayırlısını versin.

Ben regl olabildim sonunda :)
Artık calısmalara başlarım bitince. Bakalım, hayırlısı olsun :)

Oh çok şükür :) hadi bakalım hayırlısı olsun :)

kızlar selam yazmasam da takip ediyorum sızı
Y YESIMBOZ canım moralını bozma Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
morordek canım stres yaptın baya ama sonunda rahatladın
boza senınde hakkında hayırlısı canım
yengec4 canım senın nasıl gıdıyor hamılelık,
kızlar bende düşükten sonra 2.reglimi oldum
bende temmuz agustosu bekleyecem benım batıma daha cok var ondan gırıp sızı de rahatsız etmeden uzaktan takip ediyorum
topicteki herkese Allah sağlıkla ve hayırlı zamanlarda hamile olmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…