sağol canım amin inşallah darısı bizim gruptaki tüüümmmm bat bekleyenlerin başına inşallahAyyy ne tatli yaaa masallah masallaaah :) Saglikla ilerlesin kucagina biiirsuru mutluluk gozyasiyla al insallaaah
Ooo heyecanliii :) Hayirlisi olsun kuzum dikkat et ev islerinde de ne olur.
Insallaaah canim ne de guzel oluuur ::)) hakkimizda hayirlisi olsun.Canımm çok ama çok teşekkür ederim hakkımızda neyse o olsun bitanemmm .. Edicem sözzz sende ett bak belki bebişlerimiz aynı dönemi çocukları olur belki o zmn yan yana bile geliriz kimbilir bi günn
günaydın canım bozma moralini.ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum.benim bata 1 gün kala öğlen yaptığım normal test pozitif çıkarken aynı gün sabah yaptığım erken gebelik testi negatif çıkmıştıKizlar herkese selamlar. Uyku tutmadi erken gebelik testi yaptim su ovulasyon testiyle beraber verilenlerden.. kocaman bir negatif. Takvime gore iki gun oldugu icin umudum tamamen bitti ve pazartesi regl olmayi bekliyorum artik
Gunaydin canim. Pufff uzuldum ya. Neyse bakalim kismet... Hayirlisi olsungünaydın canım bozma moralini.ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum.benim bata 1 gün kala öğlen yaptığım normal test pozitif çıkarken aynı gün sabah yaptığım erken gebelik testi negatif çıkmıştı
hayırlısı olsun canım sıkma canını 2 güncük daha dayanGunaydin canim. Pufff uzuldum ya. Neyse bakalim kismet... Hayirlisi olsun
Sagol canim benim ya iyi ki varsiniz vallahihayırlısı olsun canım sıkma canını 2 güncük daha dayan
Tableti var. Eczaneye sor. Daha kolay zahmetsiz. Agnucaston isimli ilacAaa onu hiç duymamıstım...
Yarın ilk işim onu almak olacak canım cok sagol
Ya ben her şeyi bıraktım artık. 2 gün kullandım hayıt otunu, o da etki etmedi. Pazartesi tekrar doktora gidecegim. Düsünmek de istemiyorum artık.Tableti var. Eczaneye sor. Daha kolay zahmetsiz. Agnucaston isimli ilac
En az iki ay kullan sonunda herşey düzene girerYa ben her şeyi bıraktım artık. 2 gün kullandım hayıt otunu, o da etki etmedi. Pazartesi tekrar doktora gidecegim. Düsünmek de istemiyorum artık.
kız nasıl bir stres yaptıysan artık ☺Ya ben her şeyi bıraktım artık. 2 gün kullandım hayıt otunu, o da etki etmedi. Pazartesi tekrar doktora gidecegim. Düsünmek de istemiyorum artık.
Yavas yavas gelecek tatlim ya basliyor
Ben regl olabildim sonunda :)
Yavas yavas gelecek tatlim ya basliyorKismet degilmis bu ayda...
Ben regl olabildim sonunda :)
Artık calısmalara başlarım bitince. Bakalım, hayırlısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?