2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Canım benim benim de 3 ay bitti. Vardır bir hayır ne olur gönlünü ferah tut. Rabbim hayırlısını versin.

Oh çok şükür :) hadi bakalım hayırlısı olsun :)
Oyle diyorum canim insallah bakalim bizim de daha zamanimiz varmis demek ki... Bu ara spora agirlik vermeyi dusunuyorum hem kafamda bosalir biraz. Bi de zaten mutfagi yenilemeye karar verdik onun kosturmacasi... Hakkimizda hayirlisi olsun.

Insallah canim benim, hayirli saglikli olsun insallah. Amiiin :) Insallah seni de cok bekletmez tontigin :)

eyyay canım şükür iyiyiz 17. haftaya girdik.hamileliğin altın çağı diyebiliriz bulantı kusma yok halsizlik uyku hali azaldı :) birde bebişimin hareketlerini hissetmeye başlasam ohh tam süper mis olcak valla

Oyle diyorum canim insallah bakalim bizim de daha zamanimiz varmis demek ki... Bu ara spora agirlik vermeyi dusunuyorum hem kafamda bosalir biraz. Bi de zaten mutfagi yenilemeye karar verdik onun kosturmacasi... Hakkimizda hayirlisi olsun.

Benim de kuzenim evleniyor bu hafta. Yatılı misafirlerim var. Amaaaaan koyverdim gitti :)

Kızlar merhaba dayanamdım yazdım şuan morelim çok bozukk çok kızyorum kendime bu ay için umutluydum ama malesef benim aptalığım dikkatsizliğim yüzünden sterst yaptım bide ev için yırrtım bir yerlerimi bugun ögleden sonra bianda takvime göre 2 gün kalmıştı derken agır kaldırdığımdan sanırım bi anda rahatsızlandım ve ne yazıkktır ki sonuç negatiff tabki ilk denememiz di tabiki negatifinede hazırladım kendimi ama çok üzgünümmm anlıcagınız bu ay için koca boşluk ile başladım .. Y YESIMBOZ canım benim tabiki daha bugun girebildim evde boya nedeniyle giremedimama çok üzgünümmm seni çok daha iyi anlıyorummm bebeğim çok zormuş çokk

Kızlar ne desem hafifletebilirim sizleri bilmiyorum...önceden de söylemiştim her nasip vaktine saklıdır diye..eminim her aya acabalarla yeni umutlarla başlıyorsunuz .inşallah gelecek o güzel bebisler ,unutturacak herşeyi size..gec gelsin saglikla gelsin insallahhhh.

Masallah canım cok sevındım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Teşekkür ederiz cnm ama tarifi yok ilk kez başıma geldi evet ama bu son degil tabi ki bu ay var, diğer ay var nasip herşeyin hayırlısı demiştim .. Demekki zamanı degilmiş tecrübe edinmiş oldum buda bana eksi degil artı sı oldu diyerek yola devam ama dünkü anı unutamam hayatımda ilk kez kaybetme duygusunu daha içten yaşadımm ama Allahıma şükür o kadar iyi bir eşe sahibim ki çok şükür beni sankileştirdi iyiki var .. Kısacası inşAllah canım dediğin gibi olur unutturucak herşeyi bize .. İsteyen herkese nasip etsinn ..

Benim de kuzenim evleniyor bu hafta. Yatılı misafirlerim var. Amaaaaan koyverdim gitti :)
Sorma yaa mutfak kirmali dokmeli annemle babam zaten bizde kalacak bi de esimin akrabalari gelirse oynatmama az kaldi doktorum nerde :) Zaten reglden dolayi gergin oluyorum vallahi bu daginiklikla evi toptan yakiveririm Sana da Allah kolaylik versin tatlim oldugu kadar olmadigi kader demisler

Canim benim yaa uzulme kendine de asla suc bulma kismet bu isler. olacak olsa sen sigara icsende,boyanin icinde dursan da hatta uyusturucu dahi kullansan oluyor yani Allah verdikten sonra... Vermeyecekse istedigin kadar koru kolla kendini,elini sicak sudan soguk suya sokma,tek poset kaldirma yine de olmuyor.
Hic uzme kendini ne olur sabredicez

Allaha cok sukur bak ne guzel bir esin var. Beni de aglarken sarilip susturan teselli eden esim olmustu biliyosun. Iyi ki var boyle guzel adamlar :)

Kızlar aaranızda folik asit kullanipta kabızlık yaşayan ve aaşırı sivilcelenmesi olan var mı? Hep nedenini bilmediğim halde yaşıyordum,ggeçen hafta il dışındaydim ilacı yanıma almayı unutmusum eczanedende almadim 5 gün kullanmadım bbaktım hherşey normale döndü.tekrar eve gelince başladım yine sorunlar başladı.yan etkisinde yazmiyor.birde sizlere sorayim dedim acaba aaynı sorunu yaşaya var mmı Die

Canım bende 3 aydır kullanıyorum ama bende böyle yan etki yapmadı. Ama kişiden kişiye değişebilir. Doktora bir sorsan başka markanın ilacını yazar belki

Tesekkur ederim canım.kesin bana has biseydir bakalim bir kisi bile aaaa evet bende ayni oluyorum dicek mi? Ben hic ilac kullanmam tek ilac bu oda bana etki yapti galiba.
Canım bende 3 aydır kullanıyorum ama bende böyle yan etki yapmadı. Ama kişiden kişiye değişebilir. Doktora bir sorsan başka markanın ilacını yazar belki

Canım hakılısın katılıyoum tabki sana ama ilk heycan ilk endişe vardı hep bir korku seziyordum ama dün bir an da olunca çok korktum ki evde çabuk bitsin dagınık kalmasınn bide ne yazıkki iş bırakmak gibi de bi huyum yok birden yapayım derken yüklenince tek başıma olan oldu . ama bu son değil sabretcem zamanımız deglmiş diyorum sadece o adamlar dfediğin gibi hep olsunlar o varken hep sağlam durabiliyrm dayanabiliyorum heleki böyle duygusal ve hasas bi yapım var ki her anımda bana destek iyiki evlenmişim diyerek şükrediyorum .. Allah bu mutluluğumuzu bozmasın bu mutluluğun içinde meyvelerimizi de olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…