Kız böyle şakalar yapma kalbimize indirme bizimKızlar merhaba. Dün adetime 10 gün kala gittim idrar testi yaptım. Tabi ki hamileyim dermişimmm. Değilim :)
Olcay yeaaaKızlar merhaba. Dün adetime 10 gün kala gittim idrar testi yaptım. Tabi ki hamileyim dermişimmm. Değilim :)
İnşallah kuzum ya. İçimden bir ses hamilesin diyor ama önemli olan sürdürebilmekOlcay yeaaaVallaha havai fisekleri hazirlamistim tamda Ama insallah 'hamileyim' dedigini goruruz 2 haftaya :)
Yeşimcim senin durum ne oldu canım? Kırmızıları gördün mü?Olcay yeaaaVallaha havai fisekleri hazirlamistim tamda Ama insallah 'hamileyim' dedigini goruruz 2 haftaya :)
Gordu gordum kuzum ne yazik ki bu ayda kismet degilmisYeşimcim senin durum ne oldu canım? Kırmızıları gördün mü?
Yeni bat ne zaman canim? Belki de bat'das olmusuzdur:) beni bekliyosun ya malum :)))Gordu gordum kuzum ne yazik ki bu ayda kismet degilmis
Vallahi hamile ol bu ay arkadasim seni beklemekten bi hal oldum bakYeni bat ne zaman canim? Belki de bat'das olmusuzdur:) beni bekliyosun ya malum :)))
Vallahi benim de 5 Haziran :)))Vallahi hamile ol bu ay arkadasim seni beklemekten bi hal oldum bakSu anda 5 Haziran BAT canim. Senin?
Ay inanmiyorum yaaaVallahi benim de 5 Haziran :)))
Ayyy Yeşim hadi bakalım insallah ikimiz de aynı anda güzel haberler alırız yaa
Bunca aydır burdayız, benim regl gecikti, senin bi ara erken geldi, olmadı falan bu kadar olay bunun için miydi acaba :)))
İyi düsünüp iyi olsun istiyorum
Hahah evet ya ama kader böyleymis deriz artık napalım :))Ay inanmiyorum yaaaHakikaten bomba diye ben buna derim :)) Innnsallah canim yaa o kadar cok istiyorum ki hem yaz aylarinda hamile kalmayi (kis ortasi dogum olmamasi icin) hem de uzun zamandir tanidigim burdan biriyle ayni ayda hamile olmayi...
Dedigin gibi iyi dusunelim iyi olsun insallah ama gercekten Haziranda beraber hamile olursak basinin etini yerim sen beni beklettin diye hahaha
Ya evet burası sayesinde kader arkadası oluruz belki :) Kader kısmet :)
Canım sen bi ay denemistin galiba ovulasyon testini, yanlıs mı hatırlıyorum? O zaman fark etmemis miydin kacıncı gun yumurtladıgını? Tabi aydan aya da fark eder ama istersen gelecek aya takip et bakalım :)Selamlar herkese.
Bu aralar oldukça yoğunum. Evimde yatılı misafir dolu bereket geldi evime.
Bir şey sormak istiyorum.
İki gündür akıntım vardı. Bugün banyoyu toparlarsın ovulasyon testlerimi buldum. Normalde bu ay yapmıyorum. Gelecek ay yapacağım ama şeytan dürttü deneyeyim dedim. Normalde bugün adetin 18. Günü ve benim çizgim neredeyse koyu. Yani tabi daha önceki günler yapmadığım için yumurtladım mı yoksa öncesi sonrası mı bilmiyorum da 18. Günde olması ilginç geldi ne yalan söyleyeyim. Gelecek ay deneyeceğim bakalım gerçekten tahminimden geç mi yumurtluyorum acaba?
Canım sen bi ay denemistin galiba ovulasyon testini, yanlıs mı hatırlıyorum? O zaman fark etmemis miydin kacıncı gun yumurtladıgını? Tabi aydan aya da fark eder ama istersen gelecek aya takip et bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?