2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

yengec4 canim nasilsin senin bebisin cinsiyet belli olmustur die dusunuyorum.
sunflower @ryhn313 canlar sizler nasilsiniz nasil geciyor hamilelikler. Dahada ismi aklima gelmeyen hamisler nasilsinz?

iyiyim canım 10.haftamızın içindeyiz, çok şükür durumumuz iyi. bulantı halsizlik vs oluyo ama onlarla yaşamayı da öğreniyosun :)

sunflower
Masallah zaman su gibi akiyor..geçer kusmalar surda bi 4 haftaya kadar.sağlıkla gelsin bebis.
yengec4 hayirlisi olsun pasan canimm.saglikla gelsin oda .senin gobus baya cikmistir artik.

olcaaay kizzzz sen yokmusun heycandan gidiyordum taaaki cumle sonunda kaldim.okurken ayy canim durdu durdu turnayi gozunden vurdu diyordumki ,derrrmisim sozun beni vurdu
bak yalanci coban misali hamisim desen zor inaniriz artik.hakkinda hayirlisi insallah.

Vallahi hamile ol bu ay arkadasim seni beklemekten bi hal oldum bak Su anda 5 Haziran BAT canim. Senin?
Vallahi benim de 5 Haziran :)))
Ayyy Yeşim hadi bakalım insallah ikimiz de aynı anda güzel haberler alırız yaa
Bunca aydır burdayız, benim regl gecikti, senin bi ara erken geldi, olmadı falan bu kadar olay bunun için miydi acaba :)))
İyi düsünüp iyi olsun istiyorum

Ay inanmiyorum yaaa Hakikaten bomba diye ben buna derim :)) Innnsallah canim yaa o kadar cok istiyorum ki hem yaz aylarinda hamile kalmayi (kis ortasi dogum olmamasi icin) hem de uzun zamandir tanidigim burdan biriyle ayni ayda hamile olmayi...
Dedigin gibi iyi dusunelim iyi olsun insallah ama gercekten Haziranda beraber hamile olursak basinin etini yerim sen beni beklettin diye hahaha

Hahah evet ya ama kader böyleymis deriz artık napalım :))

Y YESIMBOZ morordek
canlarrr siz zaten aynı gunnn regl olmustunz.bak bana sorsaniza siz.. hatta kendimce birde ayni hamis oluyorlarmis dedim.40 lariniz kariscak hadi bakalimmm kizlar haklarinizda hayirlisi olsun.
Ya evet burası sayesinde kader arkadası oluruz belki :) Kader kısmet :)
Cidden ya sen de katılsan bize ne güzel olur :)

Y YESIMBOZ morordek ayy kizlar yapmayin tetiklemeyin beni..heran kanacak halim var zaten Suan onune gelen bebek dio.kizim zaten karnini tutup duruyor bak benim bebegim var die.gecende esim bianda cok istedigini soyledi.ben inatla temmuzu bekliyorum..insallah siz beklemzsiniz .bem sonradan eklenirim size.

Kızlar nasılsınız 2 gündürlü yaşadığım şeylerden dolayı üzülüp duruyordum bugünden itaberen denemelere devam :) bu ay için takvime göre düşünmeyeyim diyorum ama bilemiyorum da haftaya ailemin İstanbula gitcez diye de malum zor :))) kısacası heycanlıyım ve biraz aceleciyiz :))) hadi hayırlısı bakalım bu ay sanırım bat batması olucak gibi :))

Selamlar herkese.
Bu aralar oldukça yoğunum. Evimde yatılı misafir dolu bereket geldi evime.
Bir şey sormak istiyorum.
İki gündür akıntım vardı. Bugün banyoyu toparlarsın ovulasyon testlerimi buldum. Normalde bu ay yapmıyorum. Gelecek ay yapacağım ama şeytan dürttü deneyeyim dedim. Normalde bugün adetin 18. Günü ve benim çizgim neredeyse koyu. Yani tabi daha önceki günler yapmadığım için yumurtladım mı yoksa öncesi sonrası mı bilmiyorum da 18. Günde olması ilginç geldi ne yalan söyleyeyim. Gelecek ay deneyeceğim bakalım gerçekten tahminimden geç mi yumurtluyorum acaba?

Canım sen bi ay denemistin galiba ovulasyon testini, yanlıs mı hatırlıyorum? O zaman fark etmemis miydin kacıncı gun yumurtladıgını? Tabi aydan aya da fark eder ama istersen gelecek aya takip et bakalım :)

Canım sen bi ay denemistin galiba ovulasyon testini, yanlıs mı hatırlıyorum? O zaman fark etmemis miydin kacıncı gun yumurtladıgını? Tabi aydan aya da fark eder ama istersen gelecek aya takip et bakalım :)

Valla denedim haklısın o zaman 16da olmuştu ama yine misafir vardı güne gitmişti :) çok da dikkatli yapamamıştım. Şimdi sen söyleyince hatırladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…