2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Canim gecte yumurtluyor olabilirsin aydan aya da degisebilir. ama misafirden dolayi pas gectiniz anladigim kadariyla. Bizde de misafir vardi bu haftasonu,sunnet dugunu telasi vardi Allahim nasil bir yorgunluk anlatamam tir gecti resmen ustumden. Bugun eve gider gitmez dus alip yaticam muhtemelen. Bende bugun yarin baslayacagim ovulasyona bakalim ne oluyormus yakalayabiliyor muymusum :)

Kızlar iyi günler ne haber nasılsınız ..
bi hafta daha başladı ve son 2 gün anneme ablama kavuşmama saatler kaldı çok özledim onları ve kötü günler geçirdiğim yorulduğum ve sterstli günlerden sonra ilaç gibi gelecek bana ama geri dönecek olmamı bildiğim için her ne kadar buırukta olsam evimi döneceğim neyse kızlar haftasonu gene yorucu ve koşturmalı geçti vee kuaföre gttip güzelleşmek paha biçilemezdi.. vee dünn de güzel bi gün geçirdik canım eşim bana süpriz yaptı ve sonundaaaa gecenin sonunda
Bu ay için testti oydu buydu düşünmek istemiyorum kızlaar akışına ve zamana bırakttım herşey yolunda gibiii umarım hepte böyle olur

[QUOTE="yengec4, post: 46515256, member: 189308" SedaUmut hayırlısı olsun canım kısmetse güzel haberler alırız artık [/QUOTE]

İnşAllah canım amin kısmet hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyelimmm çok teşekkürler

Tatlım şimdi eve geldim misafirler gitti ve üzerimden tır geçmiş gibi benim de :)) bu akşam erken uyumak istiyorum. 1 hafta dinlensem ancak kendime gelirim herhalde :))

Ayy super vallaha yaa harika vakit gecir tadini cikar canim, pozitif dusunmek hissetmek hepimize iyi gelecek :) Insallah hayirlisi olsun canim.

Tatlım şimdi eve geldim misafirler gitti ve üzerimden tır geçmiş gibi benim de :)) bu akşam erken uyumak istiyorum. 1 hafta dinlensem ancak kendime gelirim herhalde :))
Al benden de o kadar. Allahtan kayinvalidem yemege cagirdi da yemek derdim yok. Yemegi yiyip eve donup hemen uyumak istiyorum. Simdiden yatagimi dusunuyorum Bu hafta ustalar girecek eve mutfak yenileme icin. Bu bikac gun iyi dinlenmem lazim sonra o esyalari yikamak toparlamak zulum geliyor ne yalan soyleyeyim :) Allahtan 19 Mayista tatilim oglene kadar uyumayi planliyorum bu gunden
Sen de dinleen guzelce uyu bizim enerjik olmamiz lazim

Ayy super vallaha yaa harika vakit gecir tadini cikar canim, pozitif dusunmek hissetmek hepimize iyi gelecek :) Insallah hayirlisi olsun canim.

Teşekkür ederim yeşimim çok sağol çok şükür bu ay böyle geçti koşturmalı ki eğlenceye özleme 2 gün kaldı iyi bi tatil gelecek bana biraz daha tooparlancam en azından bakalım herşey herrkes için hayırlısı canım :) sanada kolay glsin canım çok yorma kendini yavaş yavaş yap birden yüklenme canımm ..

Insallah canim benim iyi dusun iyi olsun :) Bakalim anca 1 ayda bitecek galiba, sonra zaten Temmuzda tatile gidiyoruz. Iyi ki en kotu ihtimali dusunup mis gibi tatil plani yapmisim kisitlamamisim kendimi bebek olacak diye. Baksana temmuza kadar karnim cikmaya baslar derken benim sipa daha meydanda yok Anneyle babayi rahat birakmak istedi galiba son tatillerinde keyfini cikarsinlar diye

Aynen canım benimm siz bence bu fırsatı degerlendirin diye size mesaj yolluyor tattlım bence en güzeli budur belki :))) herşeyyin güzeli olsun canım benim ben inanıyorum bugun olmassa yarın olmsaa elbette bir gün hee bu ne zaman olur bilemeyiz ama hayırlısını diyelim yeter Allah büyüktür ben senin adına çok seviniyorum canım iyi oldukça :))

günaydın kızlarr..herkes iyi görünüyor yeni batlar yeni umutlar. :)
ben de bol bol uyuyorum tabi çalıştıgım için gunduz vakit olmuyo ama aksam 10 demeden yataktayım :)

Bu gunlerimize de sukur canim benim,sagligimiz yerinde elimiz ayagimiz tutuyor. Kendimizi uzmeyelim bosuna, dedigin gibi hayirli zamanda kismetse olacak zaten. Insallah guzel olur hersey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…