Desene hep misafirler yüzünden denk gelmiyorValla denedim haklısın o zaman 16da olmuştu ama yine misafir vardı güne gitmişti :) çok da dikkatli yapamamıştım. Şimdi sen söyleyince hatırladım :)
Desene hep misafirler yüzünden denk gelmiyor
Canim gecte yumurtluyor olabilirsin aydan aya da degisebilir. ama misafirden dolayi pas gectiniz anladigim kadariyla. Bizde de misafir vardi bu haftasonu,sunnet dugunu telasi vardi Allahim nasil bir yorgunluk anlatamam tir gecti resmen ustumden. Bugun eve gider gitmez dus alip yaticam muhtemelen. Bende bugun yarin baslayacagim ovulasyona bakalim ne oluyormus yakalayabiliyor muymusum :)Selamlar herkese.
Bu aralar oldukça yoğunum. Evimde yatılı misafir dolu bereket geldi evime.
Bir şey sormak istiyorum.
İki gündür akıntım vardı. Bugün banyoyu toparlarsın ovulasyon testlerimi buldum. Normalde bu ay yapmıyorum. Gelecek ay yapacağım ama şeytan dürttü deneyeyim dedim. Normalde bugün adetin 18. Günü ve benim çizgim neredeyse koyu. Yani tabi daha önceki günler yapmadığım için yumurtladım mı yoksa öncesi sonrası mı bilmiyorum da 18. Günde olması ilginç geldi ne yalan söyleyeyim. Gelecek ay deneyeceğim bakalım gerçekten tahminimden geç mi yumurtluyorum acaba?
İnşAllah canım amin kısmet hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyelimmm çok teşekkürler
Canim gecte yumurtluyor olabilirsin aydan aya da degisebilir. ama misafirden dolayi pas gectiniz anladigim kadariyla. Bizde de misafir vardi bu haftasonu,sunnet dugunu telasi vardi Allahim nasil bir yorgunluk anlatamam tir gecti resmen ustumden. Bugun eve gider gitmez dus alip yaticam muhtemelen. Bende bugun yarin baslayacagim ovulasyona bakalim ne oluyormus yakalayabiliyor muymusum :)
Ayy super vallaha yaa harika vakit gecir tadini cikar canim, pozitif dusunmek hissetmek hepimize iyi gelecek :) Insallah hayirlisi olsun canim.Kızlar iyi günler ne haber nasılsınız ..
bi hafta daha başladı ve son 2 gün anneme ablama kavuşmama saatler kaldı çok özledim onları ve kötü günler geçirdiğim yorulduğum ve sterstli günlerden sonra ilaç gibi gelecek bana ama geri dönecek olmamı bildiğim için her ne kadar buırukta olsam evimi döneceğim neyse kızlar haftasonu gene yorucu ve koşturmalı geçti vee kuaföre gttip güzelleşmek paha biçilemezdi..vee dünn de güzel bi gün geçirdik canım eşim bana süpriz yaptı ve sonundaaaa gecenin sonunda
Bu ay için testti oydu buydu düşünmek istemiyorum kızlaar akışına ve zamana bırakttım herşey yolunda gibiii umarım hepte böyle olur
Al benden de o kadar. Allahtan kayinvalidem yemege cagirdi da yemek derdim yok. Yemegi yiyip eve donup hemen uyumak istiyorum. Simdiden yatagimi dusunuyorumTatlım şimdi eve geldim misafirler gitti ve üzerimden tır geçmiş gibi benim de :)) bu akşam erken uyumak istiyorum. 1 hafta dinlensem ancak kendime gelirim herhalde :))
Ayy super vallaha yaa harika vakit gecir tadini cikar canim, pozitif dusunmek hissetmek hepimize iyi gelecek :) Insallah hayirlisi olsun canim.
Teşekkür ederim yeşimim çok sağol çok şükür bu ay böyle geçti koşturmalı ki eğlenceye özleme 2 gün kaldı iyi bi tatil gelecek bana biraz daha tooparlancam en azından bakalım herşey herrkes için hayırlısı canım :) sanada kolay glsin canım çok yorma kendini yavaş yavaş yap birden yüklenme canımm ..
Insallah canim benim iyi dusun iyi olsun :) Bakalim anca 1 ayda bitecek galiba, sonra zaten Temmuzda tatile gidiyoruz. Iyi ki en kotu ihtimali dusunup mis gibi tatil plani yapmisim kisitlamamisim kendimi bebek olacak diye. Baksana temmuza kadar karnim cikmaya baslar derken benim sipa daha meydanda yokAnneyle babayi rahat birakmak istedi galiba son tatillerinde keyfini cikarsinlar diye
Bu gunlerimize de sukur canim benim,sagligimiz yerinde elimiz ayagimiz tutuyor. Kendimizi uzmeyelim bosuna, dedigin gibi hayirli zamanda kismetse olacak zaten. Insallah guzel olur hersey :)Aynen canım benimm siz bence bu fırsatı degerlendirin diye size mesaj yolluyor tattlım bence en güzeli budur belki :))) herşeyyin güzeli olsun canım benim ben inanıyorum bugun olmassa yarın olmsaa elbette bir gün hee bu ne zaman olur bilemeyiz ama hayırlısını diyelim yeter Allah büyüktür ben senin adına çok seviniyorum canım iyi oldukça :))
ovulasyon testinin ben cok yararını gördüm. yumurtlama gününü kacırmıyosun bu sayede. tavsıye ederim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?