Merhaba kızlar adet oldum ve rahatladım aynı telaşlar bir daha ki aya artık :)))
Canım merb. Benim de öyle olmuştu. Sormustum doktoruma hava değişimi vs sebeplerden olur demişti.Benim bir sorum olucak cevap verirmisiniz. Benim adetim duzenli geliyo ama bu ay iki gün önce geldi ve iki gun normal sekilde geldi ucuncu gun bıtti uste görme diye durum söz konusu test yaptım bise cikmadi.ki benim adetim normalde 7 gün suruyo anlam veremedim. Yardımcı olurmusunuz.
Ben soğan suyunu arada içerim şişkinligimi alsin diye ama pkoya iyi gelir mi ona bisi diyemicem canım ya. İnşaallah en kısa surede sağlığına kavusursun ve hamis haberlerini alirizSelam kizlar.ilk kez yaziyorum bu topige.ins ugur gtirirr.bnde Allahin izniyle hamile kalmak istiyorum.pko war bnde.sogan suyu iciyorum.sizce faydasi olur mu yaa??icen war mi????
Ben soğan suyunu arada içerim şişkinligimi alsin diye ama pkoya iyi gelir mi ona bisi diyemicem canım ya. İnşaallah en kısa surede sağlığına kavusursun ve hamis haberlerini aliriz
Ben soğan suyunu arada içerim şişkinligimi alsin diye ama pkoya iyi gelir mi ona bisi diyemicem canım ya. İnşaallah en kısa surede sağlığına kavusursun ve hamis haberlerini aliriz
Yok canım. Ben de 2016da gebelik planlayanlardanim Rabbim kucagimizi boş birakmasinIns cnm bnim ins.senin warmi bebegin?
Rica ederim cnm Rabbim kucagimizi boş birakmasin. Sağlıkla sihhatle inşaallahMrb canım tesekkür ederim cevabın icin.
Yok canım. Ben de 2016da gebelik planlayanlardanim Rabbim kucagimizi boş birakmasin
günaydın canım.Günaydın kızlar
günaydın canım.
aslında benim günüm pek aydın değil çok moralim bozuk.hamileliği daha da erteleyeceğim galiba
3 gündür diyet yapıyorum sözde ama yarım kilo almışım nasıl bir iştir anlamadım.diyet yapıp kilo alan bir tek ben varım galiba bu dünyada
sorma ya sabah sabah moralim nasıl bozuldu anlatamamBozma moralini. Tartıya da haftada 1 çık. Kilo çabuk alıyoruz da vermesi biraz sıkıntı oluyor.
sorma ya sabah sabah moralim nasıl bozuldu anlatamam
kötü bir alışkanlık oldu bende her sabah tartılıyorum.millet sabah kalkıp yüzünü yıkar ben tartıya koşuyorum :)
gerçi üzerimde bir şişkinlik var hissedebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?