2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Merhaba kızlar adet oldum ve rahatladım aynı telaşlar bir daha ki aya artık :)))

Benim bir sorum olucak cevap verirmisiniz. Benim adetim duzenli geliyo ama bu ay iki gün önce geldi ve iki gun normal sekilde geldi ucuncu gun bıtti uste görme diye durum söz konusu test yaptım bise cikmadi.ki benim adetim normalde 7 gün suruyo anlam veremedim. Yardımcı olurmusunuz.

Kızlar merhaba nasılsınız canlarim. Ben folik asit kullananlara adet tarihlerinde oynama (yanı düzenli adet olanlarda) oldumu onu sorcaktim. Daha adet olmama üc gün var ama sanki olcam gibi. Anlamadim

Canım merb. Benim de öyle olmuştu. Sormustum doktoruma hava değişimi vs sebeplerden olur demişti.

Selam kizlar.ilk kez yaziyorum bu topige.ins ugur gtirirr.bnde Allahin izniyle hamile kalmak istiyorum.pko war bnde.sogan suyu iciyorum.sizce faydasi olur mu yaa??icen war mi????

Selam kizlar.ilk kez yaziyorum bu topige.ins ugur gtirirr.bnde Allahin izniyle hamile kalmak istiyorum.pko war bnde.sogan suyu iciyorum.sizce faydasi olur mu yaa??icen war mi????
Ben soğan suyunu arada içerim şişkinligimi alsin diye ama pkoya iyi gelir mi ona bisi diyemicem canım ya. İnşaallah en kısa surede sağlığına kavusursun ve hamis haberlerini aliriz

Bende 2016 ocakta çalsmalara başlamak istiyorum :)
2015 martta kürtaj oldum gecen ayda bir dusugum oldu . Yeniden hamile kalmak istiyorum

Günaydın kızlar
günaydın canım.
aslında benim günüm pek aydın değil çok moralim bozuk.hamileliği daha da erteleyeceğim galiba
3 gündür diyet yapıyorum sözde ama yarım kilo almışım nasıl bir iştir anlamadım.diyet yapıp kilo alan bir tek ben varım galiba bu dünyada

Bozma moralini. Tartıya da haftada 1 çık. Kilo çabuk alıyoruz da vermesi biraz sıkıntı oluyor.

Bozma moralini. Tartıya da haftada 1 çık. Kilo çabuk alıyoruz da vermesi biraz sıkıntı oluyor.
sorma ya sabah sabah moralim nasıl bozuldu anlatamam
kötü bir alışkanlık oldu bende her sabah tartılıyorum.millet sabah kalkıp yüzünü yıkar ben tartıya koşuyorum :)
gerçi üzerimde bir şişkinlik var hissedebiliyorum

Diyetisyene gittiğim zaman ayda 1 kez tartılıyordum. O da onun kontrolünde. Şimdi haftada 1 falan tartılmaya çalışıyorum çünkü insanın günü gününe uymuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…