2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Insallah canim. Bak Temmuzda tatile gitmesem mi derken sipanin gelebilecegi zamani tutturmaya calisiyoruz Herseyin hayirlisi olsun bakalim bu ay bize ne gosterecek :) Yok mu kiz daha Haziran grubu? :))
Mayıs grubunda devam ettiriyoruz Haziran'ı da :)) Ben Haziran'a kalınca devam ettirdim ordan :))

merhaba kızlar bu topiğe yeni yazıyorum.. bende sizin gibi 2016 da gebeliği düşünüyorum .. 5 aydır korunmuyoruz ama daha ortada bişey yok bakalım nasip diyip bekliyorum. hormon tetkikleri falan hepsini yaptırdım genelde normal değer aralığında demekki zamanı değilmiş diyorum.. siz ne zamandan beri deniyorsunuz veya aranızda hamişş olan var mı?? bize önerileri var mı??

Kızlar merhaba. Bir şey soracağım. Siz hamile kaldığınızda ya da kaldığınız zaman hemen arkadaşlara ve çevrenize söyleme taraftarı mısınız yoksa 3 ay filan beklicek misiniz?

Slm kızlar bi sorum var 10 mayıs salı günü çatlatma iğnemi vurdurdum 16 mayıs gecesi aşırı ishal ve sırt ağrısıyla acile gittim beta hcg baktılar 4,54 çıktı bu iğnenin etkisimi ne yapayım bilemedim çok erken daha ishalimde geçmiyor ilaç kullanamıyorum ya hamileysem diye allah hepimize yardım eder inşaallah isteyen herkes alsın kucağına bebişini

Kızlar merhaba. Bir şey soracağım. Siz hamile kaldığınızda ya da kaldığınız zaman hemen arkadaşlara ve çevrenize söyleme taraftarı mısınız yoksa 3 ay filan beklicek misiniz?
Merhabalar canim. Ben soylememe taraftariyim acikcasi. Hem nazar konusu hemde Allah korusun risk cok yuksek ilk 3 ayda. Ailelere dahi soylememek istiyoruz esimde bende.

Merhabalar canim. Ben soylememe taraftariyim acikcasi. Hem nazar konusu hemde Allah korusun risk cok yuksek ilk 3 ayda. Ailelere dahi soylememek istiyoruz esimde bende.

Ben de saklama taraftarıyım. Öncelikle kalp atışlarını duyana kadar söylemeyi planlıyoruz ailelere bile. Daha sonra etrafa söylemek için ise herhalde 10. Haftayı falan beklerim inşallah bir sorun olmaz da.

Ben de saklama taraftarıyım. Öncelikle kalp atışlarını duyana kadar söylemeyi planlıyoruz ailelere bile. Daha sonra etrafa söylemek için ise herhalde 10. Haftayı falan beklerim inşallah bir sorun olmaz da.
:)))ah kizlar bizde esimle ilk 3 ay soylemeyelim kalbini duymadan da annelere belirtmeyelim diye tembihlestik hahahahaha kan testinden sonra bir sagir sultan duymadi:)))) o anin atmosferi cok baska

Kızlar merhaba. Yarın adet günüm ama bazı belirtiler yaşıyorum. Bugün kan verdim 2 saat sonra çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…