Insallah canim. Bak Temmuzda tatile gitmesem mi derken sipanin gelebilecegi zamani tutturmaya calisiyoruzHadi bakalım, insallah ise yarar da mutlu haberler alırsın :)
Mayıs grubunda devam ettiriyoruz Haziran'ı da :)) Ben Haziran'a kalınca devam ettirdim ordan :))Insallah canim. Bak Temmuzda tatile gitmesem mi derken sipanin gelebilecegi zamani tutturmaya calisiyoruzHerseyin hayirlisi olsun bakalim bu ay bize ne gosterecek :) Yok mu kiz daha Haziran grubu? :))
Kan testine gitcen canım
hayırlısı olsun canımKan testine gitcen canım
Aynen canım hayırlısı olsunhayırlısı olsun canım
Merhabalar canim. Ben soylememe taraftariyim acikcasi. Hem nazar konusu hemde Allah korusun risk cok yuksek ilk 3 ayda. Ailelere dahi soylememek istiyoruz esimde bende.Kızlar merhaba. Bir şey soracağım. Siz hamile kaldığınızda ya da kaldığınız zaman hemen arkadaşlara ve çevrenize söyleme taraftarı mısınız yoksa 3 ay filan beklicek misiniz?
Aynen canım hayırlısı olsun
Yaptırdım beta hCG 3.62 ciktiCok hafif var gibi. Kan testi yaptirdin mi? Hayirlisiyla hamilesindir insallah.
Gunun gecmis miydi canim? Yukselebilir sonucta o dip degerden daha yuksek.Yaptırdım beta hCG 3.62 cikti
Kızlar merhaba. Bir şey soracağım. Siz hamile kaldığınızda ya da kaldığınız zaman hemen arkadaşlara ve çevrenize söyleme taraftarı mısınız yoksa 3 ay filan beklicek misiniz?
Merhabalar canim. Ben soylememe taraftariyim acikcasi. Hem nazar konusu hemde Allah korusun risk cok yuksek ilk 3 ayda. Ailelere dahi soylememek istiyoruz esimde bende.
:)))ah kizlar bizde esimle ilk 3 ay soylemeyelim kalbini duymadan da annelere belirtmeyelim diye tembihlestik hahahahaha kan testinden sonra bir sagir sultan duymadi:)))) o anin atmosferi cok baskaBen de saklama taraftarıyım. Öncelikle kalp atışlarını duyana kadar söylemeyi planlıyoruz ailelere bile. Daha sonra etrafa söylemek için ise herhalde 10. Haftayı falan beklerim inşallah bir sorun olmaz da.
hadi hayırlısı canimKızlar merhaba. Yarın adet günüm ama bazı belirtiler yaşıyorum. Bugün kan verdim 2 saat sonra çıkacak.
Hayirlisi olsun canimMaalesef gebelik yok kızlar. Önümüzde ki maçlara bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?