2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

yesa bak bakalim fistik daha zamani var tabii :)
En azindan denemek isteyen arkadaslara da ornek olsun diye yumurtlama oncesini gostermek istedim. 10.ve 11.gun. iki cizgide esit oldugunda yine ekleyecegim iki uc gune :)

Eklentiler

• 20160519_225319.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 39
En azindan denemek isteyen arkadaslara da ornek olsun diye yumurtlama oncesini gostermek istedim. 10.ve 11.gun. iki cizgide esit oldugunda yine ekleyecegim iki uc gune :)

Aynen canm supersin

Ama anladigim kadariyla sanki senin de yumurtlama erken oluyor

Mutlaka akinti kontrol et sıvı alımı da çok. Etkiliyor

Benim 11 gün aşırı silik 12 sabah aşırı silik ama akinti olunca 12 akşam bi test yaptım kopkoyu ve aynı gün de catlamış koyuluk 2 3 gün devam etmedi hiç :)

Bu arada bugün kırmızı kart yedim

3. AyimiZ da Olumsuz

Dur bakalım. Hayırlısı 4. Aya inşallah :)

Genelde 13 te falan oluyor o yumurta beyazi akinti muhtemelen sonra da catliyor cunku normal akintim fazlalasiyor. Dur bakalim ne olacak.
Isten eve gelince yapiyorum saat 7 ye dogru en gec. Oncesinde 2 saat kadar su icmemis oluyorum. Sence iyi midir peki ?
Cift cizgiden sonra 24-36 saat icinde mutlaka iliski olmali yanlis bilmiyorsam? :)

Eger yapabilirsen 13. Gün sabah 11 de de yap canım saat 7 uygundur öncesinde de güzel şu icmedigin:)

Benim bildiğim yumurta catladiktan sonra 24 saatinin olduğu. Çift çizgi catlama yakın demek hafif silik olduğu an catlamistir:)

Ancak doktorlar catlama öncesinde içeride sperm olmalı diyorlar o yüzden çift çizgi görünce değerlendirelim arkadaslar diyoruz

13.gun yarin,ctesi. Evdeyim nasilsa, yaparim kuzum bi bakarim yakin takip olsun hahah
Hmm evet hem oncesini hemde sonrasini degerlendirmek lazim spermlerin de 2-3 gun yasadigini dusunursek ... Yok anacim bunca hesap,test,ilac...bi gelsin vallahi dovcem ben bu cocugu dogumhanede

Insallah bu ay olur canim hayirlisiyla :)

Herkese gunaydiiin musmutlu haftasonlari olsun :)
yesa beri gel beybi :) tam dedigin gibi 13.gun saat 11 yaptim. Sanki tamda aksama ya da yarin sabaha tam koyulasacak gibi. Akinti yogunlasti ama henuz o yumurta akini gormedim.

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-21-12-14-33.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 47
Herkese gunaydiiin musmutlu haftasonlari olsun :)
yesa beri gel beybi :) tam dedigin gibi 13.gun saat 11 yaptim. Sanki tamda aksama ya da yarin sabaha tam koyulasacak gibi. Akinti yogunlasti ama henuz o yumurta akini gormedim.

Supersin canım

Yumurta aki yoksa yarına Koyulasmasi ya da catlamasi daha muhtemel

Hadi bakalım hayırlısı

yesa yumurta aki goruldu ve test yapildi :) Bence o gun bugun ve yarindir :))

Aynen canım.

Bugün degerlendir içeride bulunsun spermler

Aksam tekrar mutlaka test yap sabah tekrar mutlaka test yap.

Bence aksama daha koyu göreceğiz sabaha da hafif açılma olacak ve yumurta catlamış olacak işallah

Bugün esine kuruyemis yedir acı kahve muz falan artık evde ne varsa keçiboynuzu pekmezi falan da olur

Gelecek aya da güzel haber getir insallah:)

Caniim cok tesekkurler. Dedigin gibi aksam test yaptigimda tamamen ayni renkte iki cizgi cikti, degerlendirdik. Ve iyi ki de degerlendirmisiz bu sabah yaptigimda 2.cizgi daha silikti. Yani yumurta dun catladi sanirim :) Hayirlisi olsun insallah. Sende durumlar ne?
Mayis icin kimseden cit yok galiba :)

Super canım benim

Ama bence bu geceyi de değerlendirin

Benik adetin 4. Gunu bugun 12. Gün yumurtlamayi bekliyorum :)

Günaydın kızlar musmutlu bi hafta olsun herkeslere : )
güzel 5 gün geçirdim kızlar ailemle sevdiklerimle tatilin tadını çıkardımm arkdaşıma kuzenlerimle doyasıya eğlendimm iyi geldi o üzüntülü olaydan sonraaa tabi eve dönmek zor olsada her ne kadar nihayetinde evimi özlemişim .. Ama yorgunluk da cabası her neyse bu ay gübüledi kızlar takvime göre tatil de yumartlama günüydü ... Haziranın 1 de adet başlıycak bu ay da açıkcası takvime göre gidemedim zordu saten ama pes etmek yokk . Haziranda bakıcaz maçlara artıkk:)

Canımmm doğru mu buu yoksa hamiş misinn eğer öyleyse çokkkk sevindimmm :)))

Super canım benim

Ama bence bu geceyi de değerlendirin

Benik adetin 4. Gunu bugun 12. Gün yumurtlamayi bekliyorum :)

Bugun esim sehir disinda ancak yarin canim ya, o da garibim yorgunluktan olmezse is sonrasi Olacagi varsa olacak bakalim hayirlisi :) En azindan tam o gun degerlendirildi icim rahatladi . su anda 'biz uygun gunu kacirmadik,gerisi Allaha kalmis' diyorum. Oooo hadi bakalim daha varmis,insallah Haziranda musmutlu haberler aliriz:)

yook yok dur kiz insallah hamile olurum da bahsettigim cizgi ovulasyon testi :) Onu diyorum degerlendirdik diye :) Ama tabi insallaaahhh :)

Ayy bebeişim ya çift çizgi felan diyince bilemedim yoktum ya buralarada bilemiyorumm demekki Allah söyletti çok isterdim hem olsun olur mu olurrr . bu ay mı ovulusyon yaptın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…