Günaydın kızlar musmutlu bi hafta olsun herkeslere : )
güzel 5 gün geçirdim kızlar ailemle sevdiklerimle tatilin tadını çıkardımm arkdaşıma kuzenlerimle doyasıya eğlendimm iyi geldi o üzüntülü olaydan sonraaa tabi eve dönmek zor olsada her ne kadar nihayetinde evimi özlemişim .. Ama yorgunluk da cabası her neyse bu ay gübüledi kızlar takvime göre tatil de yumartlama günüydü ... Haziranın 1 de adet başlıycak bu ay da açıkcası takvime göre gidemedim zordu saten ama pes etmek yokk . Haziranda bakıcaz maçlara artıkk:)
Insallaaah :) Evet bi deneyeyim bakalim dedim yesa baya bilgili o yuzden gostereyim istedim hemde belki yapmak isteyen arkadaslara da fikir olur diye.Ayy bebeişim ya çift çizgi felan diyince bilemedim yoktum ya buralarada bilemiyorumm demekki Allah söyletti çok isterdim hem olsun olur mu olurrr . bu ay mı ovulusyon yaptın ?
Bugun esim sehir disinda ancak yarin canim ya, o da garibim yorgunluktan olmezse is sonrasiOlacagi varsa olacak bakalim hayirlisi :) En azindan tam o gun degerlendirildi icim rahatladi . su anda 'biz uygun gunu kacirmadik,gerisi Allaha kalmis' diyorum. Oooo hadi bakalim daha varmis,insallah Haziranda musmutlu haberler aliriz:)
Ahahah aynen yapmadigimiz sey kalmadan bebeler gelse bariaynen canım kesinlikle haklısın
biz geçen ay da tam gününü yakalamıştık ama olmadı (tıpkı senin gibi akşam koyu sonra ertesi gün silik oldu ) o yüzden bu ay ertesi günü de deneyeceğiz bakalım :) her ay bir şey deniyoruz zaten hayırlısıyla gelsin bakalım :)
Gunaydin tatliiim, cok cok cok sevindim harika vakit gecirmissin cok iyi gelmistir. Ama insanin evi gibi yok tabii bende bi yere gidince evini ozleyenlerdenim :)
Hayirli olsun canim benim bi bakmissin gec yumurtlama olmus tutmus, Allahin isi...
Insallaaah :) Evet bi deneyeyim bakalim dedim yesa baya bilgili o yuzden gostereyim istedim hemde belki yapmak isteyen arkadaslara da fikir olur diye.
Canım tabi böyle uzak olunca çok özleniyor aile tabiki eşimin ailesi yanımda yanlız değilim ama kendi annen bi başka çok özlemişim bi de her gittiğimde çok kısa zamn içinde durduğumuz için hiçbişey anlamıyordum bu sefer çok iyi geçti çok şükür .. ev başka tabi saten geldim herşey bıraktığım gibiydi temizdi falan sildim süpürdüm gtmiştim buğün olmassa b ara gene bi el atarımm :) yumurtlamaya gelince çok zor bebeğim sanırım ordada üşüttüm şimdi üşüttüm ne hep tuvalette gidiyorum ama bazen kavuşamadımda kaçırdığımda oluyor ne yapcam bilmiyorum .. Ve tahmin ettiğimiz gibi gene bebek sormaları canım ablamda o kadar duygulandırdı ki beni gitmiş erkek zıbını ve takımı almış buna babak baka yapın diyo deli :)) gİtmeden denemiştik ama bu ayda pek ümitli değilim takvime göre gitsem de başka netten başka çok kafam karıştıı hangi gün bilemiyorum rast gele sanırımmm :)) Ama senin dediğin gibi bende yapamak istiyorum bende varım :)
Ozluyor insan be canim ozlemez mi anne bu. Daha gecen hafta gordum ama kokusunu ozledim vallahi :)
aman onu ihmal etme doktora gitte ilaca basla ciddi bi usutme idrar yolu enfeksiyonu gibi. Kesinlikle git doktora en kisa surede.
Hayirlisi kuzum hic belli olmuyor. dunde deli gibi spor yaptik esimle heryerim agriyo otururken bile, tam pazartesi sendromu
Evet canım malum benim enfeksiyonum hiç eksik olmuyor :) Başa bela dönem dönem oluyor bende gitcem canım gidemezsem var hayla ilacım sorma sorma benimde yapmam lazım istanulda aldım kiloları verdiğimide aldım :) kıyamam sana bide pazartesi pzartesi oluck iş mi seninkisi ama eşinle ypamana bayıldım bizimkisi uyusun anca iyce saldı kendini :)) bi kaç güne anca geçer o şimdiii bol bol kalkma sende otur bol bol :))))
Kullan canim varsa ilacin belli ki tamamen gecmiyor tekrarliyor.
Evet ya beraber spor yapmayi cok seviyorum ben de ama beni cok yoruyor. Bu kadar yorma anayim ben anaaa diyorumanne olunca daha cok yorulcaksin simdiden hazirliyorum kaslarini diyo
Saka bi yana spor cok iyi geliyo hem kafa dagitiyo insan hemde yaz geliyo kiz toparlanmak lazim bebek falan derken salmayalim fit guzel anne olalim :)
Mayıs yalan oldu ya :)Caniim cok tesekkurler. Dedigin gibi aksam test yaptigimda tamamen ayni renkte iki cizgi cikti, degerlendirdik. Ve iyi ki de degerlendirmisiz bu sabah yaptigimda 2.cizgi daha silikti. Yani yumurta dun catladi sanirim :) Hayirlisi olsun insallah. Sende durumlar ne?
Mayis icin kimseden cit yok galiba :)
Morordek ben hala adet olamadım bugün kan testi verdim. Öğleden sonra alıcam. Sana kesin haber veririm. Artık listede kesin lik olsun dimi yaniMayıs yalan oldu ya :)
Benim haziran bile yalan oldu diyebilirim hatta :)
Canım negatif cıkmıs sanırım, artık hazirana insallahMorordek ben hala adet olamadım bugün kan testi verdim. Öğleden sonra alıcam. Sana kesin haber veririm. Artık listede kesin lik olsun dimi yani
Kizlar size birsey sormak istiyorum. 2 gun once yumurtlama donemimdi. Hem uzayan seffaf akintim vardi hemde ovulasyon testi pozitifti. Bugun yine ayni akintiyi gordum ama cok cok az miktarda ve sadece bir kere. Dun baktigimda ovulasyon testim siliklesmeye baslamisti yani yumurta catladi. Acaba yeniden mi yumurtluyorum diye merak ettim. Bir bilgisi olan var midir bu konuda?
Geçen ay benim de olmuştu Can'ım. Üşüttüm kendimi herhalde demiştim.
Canım içerde kalan spermler olabilir :) Ne kadar banyo yapsanda kalıyor bir kısmı. Bende de öyle olmuştuKizlar size birsey sormak istiyorum. 2 gun once yumurtlama donemimdi. Hem uzayan seffaf akintim vardi hemde ovulasyon testi pozitifti. Bugun yine ayni akintiyi gordum ama cok cok az miktarda ve sadece bir kere. Dun baktigimda ovulasyon testim siliklesmeye baslamisti yani yumurta catladi. Acaba yeniden mi yumurtluyorum diye merak ettim. Bir bilgisi olan var midir bu konuda?
Ama dun ovulasyon yaptigimda ikisi de ayni renkteydi o yuzden acaba tekrar mi yumurtlama oluyo yoksa daha catlamadi mi diye dusundum canim. Dedigin de olabilir bilemedim...Canım içerde kalan spermler olabilir :) Ne kadar banyo yapsanda kalıyor bir kısmı. Bende de öyle olmuştu
Ya cok garip dun eve gidince ovulasyon yaptim ve ikiside ayni renkte cikti. Heralde yumurtlama devam ediyo dedim 1-2 saat sonra kasigima bi agri girdi baya nefesimi kescek gibi. Daha onceden kisti yasadigim icin biliyorum yuruyunce,oturup kalkinca hissediliyor ama bu oyle degildi. sabah test yaptigimde ovulasyon siliklesmeye baslamis. Herhalde dun aksam catladi. Ay ne zor isler yaa anlamiyoruz bilmiyoruz ne oluyo ne bitiyo
:)) Aynen tatlim yumurtlama doneminde sansin cok cok yuksek o akintiyi farkettiysen sonrasinda catliyormus yumurta yani dollenmeye musait oluyor. Test ovulasyon testi canim idrarla yapiliyor gebelik testi ama vucuttaki LH i olcuyor o da yumurtlamada fazla oluyo ve eger yumurtlama doneminse cift cizgi koyu oluyor ayni renkte.Senin o heycanını yerim kıyamam sana :)Valla bi sen bi ben dünde ben çok paniktim dediğin gibi benimde beyaz bi akıntım oldu sen demiştim sanırım dün hatta ıslaklık oluyor bide aslında yumurtlamadan bi öncede de biz hesaplamadan bilmeden olmuşuz farkında değildim acaba bişey olur mu bilemedim direk nette baktım sanş daha çok yüksek diyor ama bu gecede çok kafama taktım sanırım pek uyumadım sabah kalktığımda bir karın şişliği ateş senin test dediğini anlayamadım ben test mi yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?