Tamam tamam sen iki üç kez yumurtladın :))Ama dun ovulasyon yaptigimda ikisi de ayni renkteydi o yuzden acaba tekrar mi yumurtlama oluyo yoksa daha catlamadi mi diye dusundum canim. Dedigin de olabilir bilemedim...
Bilmiyorum kiz ondan sordum niye dalga geciyosun :))Tamam tamam sen iki üç kez yumurtladın :))
dalga geçiyorum ama şakacıktan:))Bilmiyorum kiz ondan sordum niye dalga geciyosun :))
Askolsuuun :)) Bunlar hep cehaletten Olcaycim :)dalga geçiyorum ama şakacıktan:))
Aşkolsun ya. Sana takılmak hoşuma gidiyor. İnşallah senin dediğinde değildir,benim dediğimde değildir.Zamanında değerlendirebilmişsindir inşallahAskolsuuun :)) Bunlar hep cehaletten Olcaycim :)
Ya cok garip dun eve gidince ovulasyon yaptim ve ikiside ayni renkte cikti. Heralde yumurtlama devam ediyo dedim 1-2 saat sonra kasigima bi agri girdi baya nefesimi kescek gibi. Daha onceden kisti yasadigim icin biliyorum yuruyunce,oturup kalkinca hissediliyor ama bu oyle degildi. sabah test yaptigimde ovulasyon siliklesmeye baslamis. Herhalde dun aksam catladi. Ay ne zor isler yaa anlamiyoruz bilmiyoruz ne oluyo ne bitiyo
Y YESIMBOZ canım yazdıklarını okudumda vücudumuz lh hormonunu hergün üretiyo aslında sadece ayda 2 yada 3 gün yani yumurtlama döneminde tavan yaptığı için koyu çıkıyo çizgiler.belki senin yumurtlama günü haricinde başka bir günde hormon salınımı fazla olmuştur ondan koyu çıkmıştır.bilmiyorum anlatabildim mi?
birde ben burda başka bir forumda okudum gerçi senin için erkende yumurtlama testini mesela adet olmana yakın yapınca iki koyu çizgi çıkarsa hamile olabilirmişsin öyle okumuştum inşallah seninde öyle olur
Sagol canim benim biliyorum ama yalan mi anacim kac cocuk dogurdum da bilcem, cahilim bu konuda iste :) Boyle tuhaf meraklar sorular oluyor :) Bakacagiz bakalim Haziranda neler olacak. Insallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde herkes kavusur beybisine .Aşkolsun ya. Sana takılmak hoşuma gidiyor. İnşallah senin dediğinde değildir,benim dediğimde değildir.Zamanında değerlendirebilmişsindir inşallah
hayırlısı olsun canım inşallah.bizde iyiyiz şükür dün tetanoz aşısı oldum kolum çok ağrıyo kaldıramıyorum ya.haftaya doktor kontrolüm var ama zaman geçmek bilmiyor :)Gunaydin canim olabilir dogru soyluyorsun,tesekkurler. Hayirlisi olsun da zamani bekleyecegiz artik her turlu :)
Sen nasilsin keyifler nasil ufakliklaa ?
En kisa zamanda agrilar ucsuun gitsin :) Masallah ama bak yolu yariladin, gecer 1 haftacikta merak etme canim. Insallah saglikla sihhatle gorursun minnakini.hayırlısı olsun canım inşallah.bizde iyiyiz şükür dün tetanoz aşısı oldum kolum çok ağrıyo kaldıramıyorum ya.haftaya doktor kontrolüm var ama zaman geçmek bilmiyor :)
amin canım inşallah.darısı sizlerin başına inşallah hayırlısıyla nasip eder Allah'ım sizede.En kisa zamanda agrilar ucsuun gitsin :) Masallah ama bak yolu yariladin, gecer 1 haftacikta merak etme canim. Insallah saglikla sihhatle gorursun minnakini.
Ya cok garip dun eve gidince ovulasyon yaptim ve ikiside ayni renkte cikti. Heralde yumurtlama devam ediyo dedim 1-2 saat sonra kasigima bi agri girdi baya nefesimi kescek gibi. Daha onceden kisti yasadigim icin biliyorum yuruyunce,oturup kalkinca hissediliyor ama bu oyle degildi. sabah test yaptigimde ovulasyon siliklesmeye baslamis. Herhalde dun aksam catladi. Ay ne zor isler yaa anlamiyoruz bilmiyoruz ne oluyo ne bitiyo
Amiiin canim tesekkurleramin canım inşallah.darısı sizlerin başına inşallah hayırlısıyla nasip eder Allah'ım sizede.
canım bu mesajına göre yumurta dün gece çatlamış gibi görünüyor :) bu gece mutlaka değerlendir :)
:)) Aynen tatlim yumurtlama doneminde sansin cok cok yuksek o akintiyi farkettiysen sonrasinda catliyormus yumurta yani dollenmeye musait oluyor. Test ovulasyon testi canim idrarla yapiliyor gebelik testi ama vucuttaki LH i olcuyor o da yumurtlamada fazla oluyo ve eger yumurtlama doneminse cift cizgi koyu oluyor ayni renkte.
kızlar merhabalar sizler hep aklımdasınız napyorsunuz yeni hamişler varmı ?
canım napıosun hamilelik nası gidiyor peşinden geliyorum :)
heralde belli olmuştur cinsiyeti ne bebeğinin ?
evet cinsiyetimiz erkek iyi gidiyor şükür senin nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?