2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Y YESIMBOZ canım yazdıklarını okudumda vücudumuz lh hormonunu hergün üretiyo aslında sadece ayda 2 yada 3 gün yani yumurtlama döneminde tavan yaptığı için koyu çıkıyo çizgiler.belki senin yumurtlama günü haricinde başka bir günde hormon salınımı fazla olmuştur ondan koyu çıkmıştır.bilmiyorum anlatabildim mi?
birde ben burda başka bir forumda okudum gerçi senin için erkende yumurtlama testini mesela adet olmana yakın yapınca iki koyu çizgi çıkarsa hamile olabilirmişsin öyle okumuştum inşallah seninde öyle olur

Sen yine bugünü de değerlendir :)

Gunaydin canim olabilir dogru soyluyorsun,tesekkurler. Hayirlisi olsun da zamani bekleyecegiz artik her turlu :)
Sen nasilsin keyifler nasil ufakliklaa ?

Aşkolsun ya. Sana takılmak hoşuma gidiyor. İnşallah senin dediğinde değildir,benim dediğimde değildir.Zamanında değerlendirebilmişsindir inşallah
Sagol canim benim biliyorum ama yalan mi anacim kac cocuk dogurdum da bilcem, cahilim bu konuda iste :) Boyle tuhaf meraklar sorular oluyor :) Bakacagiz bakalim Haziranda neler olacak. Insallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde herkes kavusur beybisine .

Gunaydin canim olabilir dogru soyluyorsun,tesekkurler. Hayirlisi olsun da zamani bekleyecegiz artik her turlu :)
Sen nasilsin keyifler nasil ufakliklaa ?
hayırlısı olsun canım inşallah.bizde iyiyiz şükür dün tetanoz aşısı oldum kolum çok ağrıyo kaldıramıyorum ya.haftaya doktor kontrolüm var ama zaman geçmek bilmiyor :)

hayırlısı olsun canım inşallah.bizde iyiyiz şükür dün tetanoz aşısı oldum kolum çok ağrıyo kaldıramıyorum ya.haftaya doktor kontrolüm var ama zaman geçmek bilmiyor :)
En kisa zamanda agrilar ucsuun gitsin :) Masallah ama bak yolu yariladin, gecer 1 haftacikta merak etme canim. Insallah saglikla sihhatle gorursun minnakini.

En kisa zamanda agrilar ucsuun gitsin :) Masallah ama bak yolu yariladin, gecer 1 haftacikta merak etme canim. Insallah saglikla sihhatle gorursun minnakini.
amin canım inşallah.darısı sizlerin başına inşallah hayırlısıyla nasip eder Allah'ım sizede.

canım bu mesajına göre yumurta dün gece çatlamış gibi görünüyor :) bu gece mutlaka değerlendir :)

Ciddi misinn çatladı mı dersin o zaman çünkü yumurtlamadan bir gün önce girdik ilişkiye ertesi günü çok akıntı oldu dün çok şişkinlik vardı yürüyüş yaptım biraz akşam iyi geldi aslında sağ kasıkta biraz agrı oldu eşim bile fark etti çok ateşim çıktı ya aslında kızlar biliyorsanız sizdede öyle oldu mu dünle bugun hayla vucut ısım çok yüksek geçen ayda öyle olomuştu bide gögüsümde hasasiyet varr takamıyorum resmen sütyen :))) test biliyorum ama günün geçtikten sonra yapılanını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…