2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kızlar selam nasılsınız yumurtalama günüm 2 gün önceydi ondan bir gün önce birlikte olduk eşimle ertesi günü beyaz akıntı ıslaklık ve şişkinlik oldu bende bugun itaberiyle gögüs hasasiyetide oldu olurmuş okuduğum kadarıyla geçen ayda aynı olmuştu akıntı hariç .. Vehasıl kelam sormak istediğim geçen ay gibi çok uzanmamaya , çok agır iş yapmamaya çalışıyorum ama sormak istediğim sanki ateşim çıkıyor gibi vucudum yanıyor gibi sebep nedir bilemedim herkeste olur mu onu da bilemiyorum sormak istedim çok kendimi umutlandırmak istemiyorum hayırlısı olsun diyorum .

Kızlar nasılsınız sizleri coook ozledimmm yawfff .arada takip p ediyorum sizleri baya yoğun geçti mayıs benm için.Zaman nasilda geciyor.son iki adetim kaldi bebek icin adimlara.simdiden heycanlanmaya basladim..hayirlisi artik ne diyelim

Belki atesi de etkiliyordur canim ama bi bilgim yok acikcasi kusura bakma

Ozlettin kendiniii :) Hayirlisi olsun insallaah,Allah herkese dogru zamanda,saglikli,hayirli evlat versin. Nasilsin ?

Ozlettin kendiniii :) Hayirlisi olsun insallaah,Allah herkese dogru zamanda,saglikli,hayirli evlat versin. Nasilsin ?

Aminnn canimmm aminnn,inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelsin,aslinda onca yaşadıklarımdan sonra korkuyorum da,herkese o kadar tesellide bulundum ama bakalım kendimi teselli edebilcek miyim ?

Canim bu kadar erken belirti olmasi cok zor. Yumurtanin dollenip tuplerden rahme ulasip yerlesmesi bile gunler aliyor. Psikolojik bence hissettiklerin. Emin ol hepimiz ayni durumdayiz. Vucudumuzu o kadar cok dinliyoruz ki normalde dikkatimizi dahi cekmeyen seyleri belirti olarak yorumluyoruz

deniztir canim en nasilsin? Nasil gidiyor hamilelik? :)
Canım :) Sık sık girip okuyorum forumu ama yazamıyorum bir türlü. İyiyim her şey çok şükür yolunda. Az kaldı artık yarısını geçtik. Senin nasıl gidiyor çalışmalar? Hedef kiloya düştün mü?
Sen kanaviçe yapıyordun değil mi öyle kalmış aklımda? Ben de yapmaya başladım Bebeğin odası için.

Sanırım canım bencede dinlememek en iyisi ama bilinçaltı mıdır nedir ? Hep aklıma kurcalıyor hep sanki ne olucak ne oldu yanlış bişey mi yaptım diye diye bide bilip böyle hisseleri yaşamak inanırmısın bi kat daha çok zor bilmeden olsa haberim olmuycak ama dün ile buğun pek rahattım sakinim unutmuş gibi yapıyorum akışına bıraktım desem daha doğru olucak... Regl 9 gün kaldı bakalım dananın kuyruğu o zaman kopacak O zaman ne olucak üzülecek bi haBER sevinçli bir habermi belii olucak

Anliyorum canim. Hepimiz oyleyiz. En ufak seyde acaba diyoruz. Ama iste herkesin dedigi su. Ne zaman kafanizi bosaltir bunu dusunmezseniz o zaman olur. Psikoloji cok etkiliyor gebeligi. Ugrasacak biseyler bulmali. Guzel bir kitap. Uzun soluklu bir yabanci dizi belki. Tek yolumuz rahaamak oncelikle. Zor tabiki illa aklimiza geliyor ama ne kadar rahat olursak gebelik o kadar rahat olusacak.

Haklısın galiba canım geçen ay kadar olumlu bakamıyorum canım ister istemez olumsuz olunca kötüye yormak isyemem tabi önce Allahın izniyle sonra olur saten diye düşünüyorum ama bazen heycan yokmu desen beklemek zorluyor nasip diyorum hayırlısı hep dua ederken hayırlısıyla oluırsa olsun olmassa günü geleceği zamn derim hayatdevam ediyor ..tteşekkür ederim canım önerilerin için dizi benim işim :))teşekkürlerrr

Oh cok sukur hayirlisiylaa kucagina al insallah. Bilmiyorum vallahi iyi mi kotu mu, Allahtan hayirlisini sagliklisini bekliyoruz 4.ay olacak kismetse henuz belli degil var mi yok mu :) 2 kilo kaldi ama ne yaparsam yapayim yok,dusmuyor Bende saglikli besleneyim spor yapayim da kalan 2 kilo olsun diyorum.
Canim kanavice degil orgu oruyorum ben,tig isi ve sisle. Ama cok merak ettim neler yapiyosun ? :)

kızlarr merhaba uzun süredir giremiyordum biz bebek çalışmalarına nisandan temmuz a kadar ara verdik sizler nasılsınız ??

Merhabalar canim. Iyi cok sukur sen nasilsin? Neden ara verdiniz hayirdir insallah ?

bende iyiyim çok şükür sınav vardı sınav öncesi stres yapmak istemedim o yüzden ara verdik..ama ağustosta inşallah çalışmalara devam senin nasıl gidiyor çalışmalar ?

bende iyiyim çok şükür sınav vardı sınav öncesi stres yapmak istemedim o yüzden ara verdik..ama ağustosta inşallah çalışmalara devam senin nasıl gidiyor çalışmalar ?
Olsun canim baska bi sorun olmasinda sinava daha cok odaklanirsin tabi. Ya aslinda gidiyo da nasil gidiyo bilmiyorum 4.ay da bitecek ama bizimkinin gelesi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…