Selam canım :)Selamlar kızlar. Nasılsınız?
Selam canım :)
İyiyim bugun itibariyle artık tiroid ilacına basladım. Butun gunum kosturmacayla gecti yoruldum :)
Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Sana da cok gecmis olsun canım, grip cok bitkin düsürüyor insanı. Tayin icin de hayırlısı olsun, cok üzülmedigine göre belki de memnunsundur su anki halinden :))İyi olmaya çalışıyorum. 2 gün raporluydum grip sinüzit vs yataklara düşürdü bugün okula gittim. Biraz daha iyiyim şükür. 5 tane ilaç içiyorum :)) Tayin istemiştim başka bir okula, az evvel çıkmadığını öğrendim. Üzgün müyüm sevinçli mi bilmiyorum. Öyle işte :)
İnşallah ilaç tez zamanda iyi gelir tatlım :)
Sana da cok gecmis olsun canım, grip cok bitkin düsürüyor insanı. Tayin icin de hayırlısı olsun, cok üzülmedigine göre belki de memnunsundur su anki halinden :))
Bosver o zaman ortamdan cok asırı rahatsız degilmissin :) Vardır bi hayır dedigin gibi :)Aslında çok iyi bir okul değil ancak birlikte çalıştığım arkadaşları ve öğrencilerimi seviyorum. O nedenle çok da üzüldüm diyemem :) evet yakın okulları yazmıştım. Olsaydı iyi olurdu ama vardır bunda da bir hayır.
İyi olmaya çalışıyorum. 2 gün raporluydum grip sinüzit vs yataklara düşürdü bugün okula gittim. Biraz daha iyiyim şükür. 5 tane ilaç içiyorum :)) Tayin istemiştim başka bir okula, az evvel çıkmadığını öğrendim. Üzgün müyüm sevinçli mi bilmiyorum. Öyle işte :)
İnşallah ilaç tez zamanda iyi gelir tatlım :)
Cok gecmis olsun fistik. Sinuzit cok fenadir bilirim malesefBol bol tuzlu su cek burnuna ya da saf su vardir ya onlardan. Benim bas agrilarimi cok rahatlatiyor ara ara.
Tayin icin de hayirlisi olsun canim ya belki boylesi daha iyidir, hayat neler getirir bilinmez :)
Kizlar beri gelin bayilcam heyecandan. Bu sabah (bata 1 gun kala) ilk idrarla yaptim.(prediktor marka normal gebelik testi). Ve sonuc bu. Hayal gormuyorum dimi? Gidebilirim hastaneye?
Ay her bi yerden yazayim ben de kos kız kos durdugun hata :)))Kizlar beri gelin bayilcam heyecandan. Bu sabah (bata 1 gun kala) ilk idrarla yaptim.(prediktor marka normal gebelik testi). Ve sonuc bu. Hayal gormuyorum dimi? Gidebilirim hastaneye?
Cok tesekkur ederim caniim. Cumartesi gunu gittim betahcg 36ydi. Bu aksamda kendi doktoruma gidicem hem sormam gerekenler var hemde test tekrarlanacak insallah duzenli artmistir diye dua ediyorum.
Insallah canim cok heyecanliyim.en azindan 2 kati yukselsin doktor iyi desin yeter. Bi de sende oldu mu? Asiri derecede bel agrim var ara ara 2-3 saatte bir.
inşallah canım bugun en az iki katına cıkması lazımCok tesekkur ederim caniim. Cumartesi gunu gittim betahcg 36ydi. Bu aksamda kendi doktoruma gidicem hem sormam gerekenler var hemde test tekrarlanacak insallah duzenli artmistir diye dua ediyorum.
Insallah canim cok heyecanliyim.en azindan 2 kati yukselsin doktor iyi desin yeter. Bi de sende oldu mu? Asiri derecede bel agrim var ara ara 2-3 saatte bir.
Cok tesekkur ederim canim benim iyi ki varsiniz her biriniz. Su an sadece esim biliyor kimseye bisey soyleyemiyoruz kalp atislarini duymadan. Su anda hem var hem yok gibi cok garip :)haberlerini bekliyoruzz. çok heyecanlandım. sanki bi daha o günleri yaşıyorum
ilk günlerin heyecanı çok ayrı..
sormak istediğin bişey olursa biliyosam bende yardımcı olurum..
ben bebeği öğrendikten sonra 1 hafta falan sanki adet sancısı gibi ağrılar çektim..
bebek rahime yerleşene kadar bu ağrılar olucak malesef. yerleştikten sonra biraz rahatlıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?