Aa ne çabuk gecmis gunler :)kızlar bu arada ben şu an 3.adetımı oluyorum
mart ayında düşük yaptım
doktor 2-3 adet sonrası başlayabılırsın demişti
bu ay başlamayı düşünüyorum inşallah
Cok tesekkur ederim canim benim iyi ki varsiniz her biriniz. Su an sadece esim biliyor kimseye bisey soyleyemiyoruz kalp atislarini duymadan. Su anda hem var hem yok gibi cok garip :)
Endiseleniyorum acikcasi, kotu seyler geliyo insanin aklina. Gorene kadarda bu his gecmeyecek galiba. Dedigin gibi regl olcam gibi agri ve o his var.
Bu aksam gidince bakalim doktorum ne diyecek. Test falan yapilir sanirim demir,folik asit,kalsiyum,hcg falan. Insallah saglikla ilerlesinde tek dilegim bu. Inan su anda ne kiz geciyor aklimdan ne erkek. Orada saglikla buyuyen bi tostos oldugunu bilsem yeter bana :)
Zaman gercekten cabuk geciyor ya... Insallah saglikla gelir bebegin canaim,hayirlisiylakızlar bu arada ben şu an 3.adetımı oluyorum
mart ayında düşük yaptım
doktor 2-3 adet sonrası başlayabılırsın demişti
bu ay başlamayı düşünüyorum inşallah
o kötü hisler görünce bi an geçiyor ama hamilelik süresince devam ediyor canım :)
devamlı endişe halinde ve merakta oluyosun
doktora gitmişsindir sanırım bakalım ne dedi
Oyle olacak galiba :) Bi dogsunlarda saglikla.. HCG 2 gunde 36 dan 186 ya yukselmis o cok mutlu etti. Doktorum masallh iyi yukselmis bi sorun yok, henuz goremeyiz cok kucuk dedi. 1 hafta 10 gune bekliyorum kese icin dedi ama esimde gelmek istedigi icin 17 Haziranda gidebilcez. En azindan su an saglikli oldugunu biliyorum ya o icimi ferahlatti. Sabirla bekliyoruz bakalim :)
oh maşallah sevindim değerinin iyi olmasına. bundan sonra keseydi, kalp atışı derken sık sık gidersin. sıkışık gitmeyi unutma daha minik oldukları için görünmüyolar en başta, benimkini baya bastıra bastıra bakıyodu doktorum :)
Sagol tatlim, insallah yaa bakalim o gunleri gorecegiz :) Bi de su hamilelik takvimini ekleyebilsem. Konuyla alakasiz ama kusura bakma yaa nasil yaptin ? :)
Tesekkurler tatlim :)kişisel bilgilerine gir
orda hamilelik takvimi yazıyo , bebegın tahmını dogum tarıhını yazıosun
bilmiyosan da orda hesaplama linki var canım
Aha yerim gelmis hamilelik takvimiTesekkurler tatlim :)
Beklemek daha iyi benceKızlar merhaba. Bir şey soracağım. Siz hamile kaldığınızda ya da kaldığınız zaman hemen arkadaşlara ve çevrenize söyleme taraftarı mısınız yoksa 3 ay filan beklicek misiniz?
aynen canım hızlı gectı zamanAa ne çabuk gecmis gunler :)
Bizim de bu aya kaldi umudumuz bakalım insallah saglikla olur :)
amin canım inşallahZaman gercekten cabuk geciyor ya... Insallah saglikla gelir bebegin canaim,hayirlisiyla
Bende ayni fikirdeyim.Kalp atislarini duyana kadar soylemeyi dusunmuyoruz.Beklemek daha iyi bence
Üzüntü,sıkıntı sana hiç yakışmıyoo kızarım amaa :) iyi ol canim benim pozitif ol. Niyeymis o boşluk?selam kızlar nasılsınızzzzzz bu aralar koca bir boşluk var içimde siz iyisinizdir umarımmm
yesa canımcım şimdi ben bu ay ilk kez sistematik olarak ovu testi yapıyorum. Bir de akıntı takip etmek istiyorum. Bugün 12. Gün. Yumurta akı kıvamlı beyaz bir akıntı başladı. Normalde 16-17. Gün yumurtluyorum. Var mı taktiğin? Testler hâlâ açık renk tabi :)
Üzüntü,sıkıntı sana hiç yakışmıyoo kızarım amaa :) iyi ol canim benim pozitif ol. Niyeymis o boşluk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?