2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

kızlar bu arada ben şu an 3.adetımı oluyorum
mart ayında düşük yaptım
doktor 2-3 adet sonrası başlayabılırsın demişti
bu ay başlamayı düşünüyorum inşallah

mart ayında düşük yaptım
Aa ne çabuk gecmis gunler :)
Bizim de bu aya kaldi umudumuz bakalım insallah saglikla olur :)

o kötü hisler görünce bi an geçiyor ama hamilelik süresince devam ediyor canım :)
devamlı endişe halinde ve merakta oluyosun
doktora gitmişsindir sanırım bakalım ne dedi

mart ayında düşük yaptım
Zaman gercekten cabuk geciyor ya... Insallah saglikla gelir bebegin canaim,hayirlisiyla

o kötü hisler görünce bi an geçiyor ama hamilelik süresince devam ediyor canım :)
devamlı endişe halinde ve merakta oluyosun
doktora gitmişsindir sanırım bakalım ne dedi

Oyle olacak galiba :) Bi dogsunlarda saglikla.. HCG 2 gunde 36 dan 186 ya yukselmis o cok mutlu etti. Doktorum masallh iyi yukselmis bi sorun yok, henuz goremeyiz cok kucuk dedi. 1 hafta 10 gune bekliyorum kese icin dedi ama esimde gelmek istedigi icin 17 Haziranda gidebilcez. En azindan su an saglikli oldugunu biliyorum ya o icimi ferahlatti. Sabirla bekliyoruz bakalim :)

oh maşallah sevindim değerinin iyi olmasına. bundan sonra keseydi, kalp atışı derken sık sık gidersin. sıkışık gitmeyi unutma daha minik oldukları için görünmüyolar en başta, benimkini baya bastıra bastıra bakıyodu doktorum :)

Sagol tatlim, insallah yaa bakalim o gunleri gorecegiz :) Bi de su hamilelik takvimini ekleyebilsem. Konuyla alakasiz ama kusura bakma yaa nasil yaptin ? :)

Sagol tatlim, insallah yaa bakalim o gunleri gorecegiz :) Bi de su hamilelik takvimini ekleyebilsem. Konuyla alakasiz ama kusura bakma yaa nasil yaptin ? :)

kişisel bilgilerine gir
orda hamilelik takvimi yazıyo , bebegın tahmını dogum tarıhını yazıosun
bilmiyosan da orda hesaplama linki var canım

selam kızlar nasılsınızzzzzz bu aralar koca bir boşluk var içimde siz iyisinizdir umarımmm

yesa canımcım şimdi ben bu ay ilk kez sistematik olarak ovu testi yapıyorum. Bir de akıntı takip etmek istiyorum. Bugün 12. Gün. Yumurta akı kıvamlı beyaz bir akıntı başladı. Normalde 16-17. Gün yumurtluyorum. Var mı taktiğin? Testler hâlâ açık renk tabi :)

Canım akinti basladiysa yumurta aki kıvamında çok Afedersin sumuksu yumurtalama 2 güne olur belki 16 17 ye kalmaz sen sabah sıvı alımına dikkat edip 11 gibi yapmaya devam et testlere koyulasma olunca akşam da yaparsin:)

Bereketli olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…