Canım akinti basladiysa yumurta aki kıvamında çok Afedersin sumuksu yumurtalama 2 güne olur belki 16 17 ye kalmaz sen sabah sıvı alımına dikkat edip 11 gibi yapmaya devam et testlere koyulasma olunca akşam da yaparsin:)
Bereketli olsun inşallah :)
Üzüntü,sıkıntı sana hiç yakışmıyoo kızarım amaa :) iyi ol canim benim pozitif ol. Niyeymis o boşluk?
O zaman işe giderken yanımda götüreyim test ne olacak. Sağolasın Can'ım :)
Yaaa :)) Allah sana da nasip etsin en hayirli en sagliklisiylaaOoo oooooooo takvimini sevsinler çoook yakissssmisssss:)
Sorma yaa inan cok heyecanliyim. Evde tadilat var esim yorulma sen guzelce yemekte yersin diye anneme gonderiyo beni :) aramiz iki saat gerce hahah :) nasil davranacagimi bilmiyorum agzimdan kacirmamak icin :) Allahim hepimize nasip etsin insallah saglikla.Ay ay ay takvimini yesinler. Maşallah kuzum ya. Ben bile heyecanlanıyorum seni böyle gördükçe. Sen kimbikir ne haldesin. Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah sizi.
Üzüntü,sıkıntı sana hiç yakışmıyoo kızarım amaa :) iyi ol canim benim pozitif ol. Niyeymis o boşluk?
Canim benim :) Git git kuzum hem icin de rahatlar aklinda soru isareti olmaz. Bi arastir bakalim forumdan internetten falan doktorlari oyle rastgele gitme tatlim.Güzel annem benim yerim seni ben inşAllah iyi olucam ama karar aldım bi doktora gitmeye ama bursada da kim iyi yada direk bi doktora mı gitmeliyim diye düşünüyorum ..
Canim benim :) Git git kuzum hem icin de rahatlar aklinda soru isareti olmaz. Bi arastir bakalim forumdan internetten falan doktorlari oyle rastgele gitme tatlim.
Bilmiyorum ki nasil,buyumeye calisiyo heraldeEvet canım ya araştırmaya başladım saten ama sitede de yazdım ama henüz kimseden bişey çıkmadı bakalım ..
herşeyin hayırlısıı sen ne hyaptın bebişimiz nasılmış :))
Hamilelik ya da dogum mu korkutuyor acaba? yoksa daha sonrasindaki maddi manevi bakim mi?Bir yandan çok istiyorum, bir yandan çok korkuyorum. Geri dönüşü olmayan bir yol. Allah hayırlısını versin :)
Bilmiyorum ki nasil,buyumeye calisiyo heraldeAgri yapiyo bu aralar bakalim daha 18 Haziranda gitcez kese gormeye,zaman nasil geccek bilmiyorum ancak dua edebiliyorum. Bi de bugun bi daha kan testi yaptiricam bu da yukseldiyse takip etmicez 18 ine kadar.
Hepsi desem ama bi yandan da çok istiyorum bu sene. Hiç dusunmedigim kadar cok dusunuyorumHamilelik ya da dogum mu korkutuyor acaba? yoksa daha sonrasindaki maddi manevi bakim mi?
Acikcasi burada bilenler biliyor bende korkuyorum bebege bakmaktan,ona yetememekten,gebelikte bi sorunla karsilasmaktan... Ama sanirim anne olunca hepsi geciyormus :) Ben o hisse cok inaniyorum,icinden 'bi bebegim olsun' geciyorsa bence zamani gelmis demektir. Cok ciddi maddi manevi bi sorun yoksa hicbi kadin ve erkek bu histen mahrum kalmamali.Hepsi desem ama bi yandan da çok istiyorum bu sene. Hiç dusunmedigim kadar cok dusunuyorum
Acikcasi burada bilenler biliyor bende korkuyorum bebege bakmaktan,ona yetememekten,gebelikte bi sorunla karsilasmaktan... Ama sanirim anne olunca hepsi geciyormus :) Ben o hisse cok inaniyorum,icinden 'bi bebegim olsun' geciyorsa bence zamani gelmis demektir. Cok ciddi maddi manevi bi sorun yoksa hicbi kadin ve erkek bu histen mahrum kalmamali.
Canım gel seni de haziran listemize ekledim :)Deneyip göreceğiz inşallah :) BAT 21 Haziran. sabırsızlıkla bekliyorum
Canım gel seni de haziran listemize ekledim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ziran-ayinda-hamile-kalmak-isteyenler.922115/
Umarım güzel haberler alırsın 21 Haziran'da.
OnuKızlar bugün adetimin 21.günü ve progesterona baktırdım. 23 çıktı. Yumurtalıklarımda bir sorun yok sanırım. Yumurta çatlamış demek mi oluyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?