2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

O zaman işe giderken yanımda götüreyim test ne olacak. Sağolasın Can'ım :)

Üzüntü,sıkıntı sana hiç yakışmıyoo kızarım amaa :) iyi ol canim benim pozitif ol. Niyeymis o boşluk?

Ay ay ay takvimini yesinler. Maşallah kuzum ya. Ben bile heyecanlanıyorum seni böyle gördükçe. Sen kimbikir ne haldesin. Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah sizi.

Ay ay ay takvimini yesinler. Maşallah kuzum ya. Ben bile heyecanlanıyorum seni böyle gördükçe. Sen kimbikir ne haldesin. Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah sizi.
Sorma yaa inan cok heyecanliyim. Evde tadilat var esim yorulma sen guzelce yemekte yersin diye anneme gonderiyo beni :) aramiz iki saat gerce hahah :) nasil davranacagimi bilmiyorum agzimdan kacirmamak icin :) Allahim hepimize nasip etsin insallah saglikla.

Üzüntü,sıkıntı sana hiç yakışmıyoo kızarım amaa :) iyi ol canim benim pozitif ol. Niyeymis o boşluk?

Güzel annem benim yerim seni ben inşAllah iyi olucam ama karar aldım bi doktora gitmeye ama bursada da kim iyi yada direk bi doktora mı gitmeliyim diye düşünüyorum ..

Güzel annem benim yerim seni ben inşAllah iyi olucam ama karar aldım bi doktora gitmeye ama bursada da kim iyi yada direk bi doktora mı gitmeliyim diye düşünüyorum ..
Canim benim :) Git git kuzum hem icin de rahatlar aklinda soru isareti olmaz. Bi arastir bakalim forumdan internetten falan doktorlari oyle rastgele gitme tatlim.

Canim benim :) Git git kuzum hem icin de rahatlar aklinda soru isareti olmaz. Bi arastir bakalim forumdan internetten falan doktorlari oyle rastgele gitme tatlim.

Evet canım ya araştırmaya başladım saten ama sitede de yazdım ama henüz kimseden bişey çıkmadı bakalım ..
herşeyin hayırlısıı sen ne hyaptın bebişimiz nasılmış :))

Evet canım ya araştırmaya başladım saten ama sitede de yazdım ama henüz kimseden bişey çıkmadı bakalım ..
herşeyin hayırlısıı sen ne hyaptın bebişimiz nasılmış :))
Bilmiyorum ki nasil,buyumeye calisiyo heralde Agri yapiyo bu aralar bakalim daha 18 Haziranda gitcez kese gormeye,zaman nasil geccek bilmiyorum ancak dua edebiliyorum. Bi de bugun bi daha kan testi yaptiricam bu da yukseldiyse takip etmicez 18 ine kadar.

Bir yandan çok istiyorum, bir yandan çok korkuyorum. Geri dönüşü olmayan bir yol. Allah hayırlısını versin :)

Hakkında hayırlısı canım çok bekledin ama sonu çok güzel oldu .. İnşAllah herşey dahada güzel olucakk . daha miniminacıktır o büyüyecek tabi iyi haberlerini bekliyoruz sen rahat ol o saten keseyide gösterir kan atışını duyrasın tekemeler olucakk oo bi bakmışsız kucagında herşeyin hayırlısı sağ salim kucagına almayı nasip etsin Allah canım ..

Hepsi desem ama bi yandan da çok istiyorum bu sene. Hiç dusunmedigim kadar cok dusunuyorum
Acikcasi burada bilenler biliyor bende korkuyorum bebege bakmaktan,ona yetememekten,gebelikte bi sorunla karsilasmaktan... Ama sanirim anne olunca hepsi geciyormus :) Ben o hisse cok inaniyorum,icinden 'bi bebegim olsun' geciyorsa bence zamani gelmis demektir. Cok ciddi maddi manevi bi sorun yoksa hicbi kadin ve erkek bu histen mahrum kalmamali.

Deneyip göreceğiz inşallah :) BAT 21 Haziran. sabırsızlıkla bekliyorum

Kızlar bugün adetimin 21.günü ve progesterona baktırdım. 23 çıktı. Yumurtalıklarımda bir sorun yok sanırım. Yumurta çatlamış demek mi oluyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…