aynen canım günü bırak sabah ile akşam bile ne kadar fark ediyor. ama benimki biraz takıntı haline geldi maalesefDiyetisyene gittiğim zaman ayda 1 kez tartılıyordum. O da onun kontrolünde. Şimdi haftada 1 falan tartılmaya çalışıyorum çünkü insanın günü gününe uymuyor :)
çok mu kilolusun ki erteleyecek kadar kafana takılıyor tatlım. Benim rejimden anladığım iki dilim ekmekle normal yemeğimi yemek. abur cubur yememektir. canın tatlı çekiyorsa bir dilim veya bir parça yemektir. Kendini çok kasınca insan iki üç gün yemiyor ama daha sonra normal yediğinden daha fazla yiyor.sorma ya sabah sabah moralim nasıl bozuldu anlatamam
kötü bir alışkanlık oldu bende her sabah tartılıyorum.millet sabah kalkıp yüzünü yıkar ben tartıya koşuyorum :)
gerçi üzerimde bir şişkinlik var hissedebiliyorum
benimde öyle olmuştu bir ara ama o zaman 4-5 aylık evliydim ve bir kere 7 gün süren adetim 5 günde bitmişti. Evlilik işte deyip geçmiştim. Bir daha da olmadı :)Benim bir sorum olucak cevap verirmisiniz. Benim adetim duzenli geliyo ama bu ay iki gün önce geldi ve iki gun normal sekilde geldi ucuncu gun bıtti uste görme diye durum söz konusu test yaptım bise cikmadi.ki benim adetim normalde 7 gün suruyo anlam veremedim. Yardımcı olurmusunuz.
Benim bir sorum olucak cevap verirmisiniz. Benim adetim duzenli geliyo ama bu ay iki gün önce geldi ve iki gun normal sekilde geldi ucuncu gun bıtti uste görme diye durum söz konusu test yaptım bise cikmadi.ki benim adetim normalde 7 gün suruyo anlam veremedim. Yardımcı olurmusunuz.
Bende 2016 ocakta çalsmalara başlamak istiyorum :)
2015 martta kürtaj oldum gecen ayda bir dusugum oldu . Yeniden hamile kalmak istiyorum
canım aslında göbek bölgem hariç başka yerlerimde kilom yok hamile gibi görünüyorum.şu an en az 10 kilo vermem lazım tabi bir de hamilelikte kilo alacağımızı düşünürsek..çok mu kilolusun ki erteleyecek kadar kafana takılıyor tatlım. Benim rejimden anladığım iki dilim ekmekle normal yemeğimi yemek. abur cubur yememektir. canın tatlı çekiyorsa bir dilim veya bir parça yemektir. Kendini çok kasınca insan iki üç gün yemiyor ama daha sonra normal yediğinden daha fazla yiyor.
Benim göbek bölgemde fazlalığım var. Triodun varsa tabi ki dikkatli olman lazım Hayırlısı olsun hemencecik verirsin inşcanım aslında göbek bölgem hariç başka yerlerimde kilom yok hamile gibi görünüyorum.şu an en az 10 kilo vermem lazım tabi bir de hamilelikte kilo alacağımızı düşünürsek..
bir de tiroid hastası olduğum için bir anım bir anıma pek uymuyor.
amin canım inşallah ocak ayına kadar verebilirimBenim göbek bölgemde fazlalığım var. Triodun varsa tabi ki dikkatli olman lazım Hayırlısı olsun hemencecik verirsin inş
amin canım inşallah ocak ayına kadar verebilirim
Allah hepimizin yardımcısı olsun valla işimiz zor dediğin gibi ocak ayına da az kaldı ne yapcaz bilmiyorum..Benimde ocak ayina kadar vermek istedigim kilolarim varEn az 5-6 olmali. Benimde bacaklarim kalin gobegim kollarim yok pek. Hamile olunca gobek cikinca tam damacana olurum diye korkuyorum
Not: Ocak kapida vallaha kizlar 2016 geldi :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun valla işimiz zor dediğin gibi ocak ayına da az kaldı ne yapcaz bilmiyorum..
amin canım şimdiden çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsunVallaha bana daha cok var gibi geliyordu ama dun esim '1,5 ay kaldi' dediginde afallayinca anladim
Ben artik oluruna biraktim yaa. Cumartesi check up var, sonra dis doktoruma gidicem. duruma gore yillik izin alip yaptircam ne var ne yoksa. Hem zaman aliyor hem zor isler hemde isin maddi boyutuda var. Bakalim Allah yardimcimiz olsun...
amin canım şimdiden çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
Selamlar kızlar.
Gelecek hafta doktor randevum var. Kızamık aşısı ol derse 3 ay bekleyeceğiz ama gerek yok derse sanırım daha fazla beklemeyip denemeye başlayacağız. Son zamanlarda en yakın 3 arkadaşımın gebelik haberini aldıkça bende de heyecan olmaya başladı. Ama bir yandan da daha önce dediğim gibi çok korkuyorum.
Bi şey kalmadı Ocak'a yahu nasıl hazırlayacağız kendimizi? :) Y YESIMBOZyengec4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?