2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Diyetisyene gittiğim zaman ayda 1 kez tartılıyordum. O da onun kontrolünde. Şimdi haftada 1 falan tartılmaya çalışıyorum çünkü insanın günü gününe uymuyor :)
aynen canım günü bırak sabah ile akşam bile ne kadar fark ediyor. ama benimki biraz takıntı haline geldi maalesef

çok mu kilolusun ki erteleyecek kadar kafana takılıyor tatlım. Benim rejimden anladığım iki dilim ekmekle normal yemeğimi yemek. abur cubur yememektir. canın tatlı çekiyorsa bir dilim veya bir parça yemektir. Kendini çok kasınca insan iki üç gün yemiyor ama daha sonra normal yediğinden daha fazla yiyor.

benimde öyle olmuştu bir ara ama o zaman 4-5 aylık evliydim ve bir kere 7 gün süren adetim 5 günde bitmişti. Evlilik işte deyip geçmiştim. Bir daha da olmadı :)

Merhabalar. Hava degisimi,stres cok etkiliyor. O sebeple olmus olabilir. Ozellikle kisa gecislerde bende yasiyorum ayni durumu.

Herkese gunaydin kizlar. 1 haftalik is gezisi ve dugun kosturmacasindan sonra nihayet Turkiye'de, evimdeyim. Resmen ustumden tir gecmis gibi...
Bu cumartesi check up ve diger testlerim var esimle beraber. Zaman gecer mi derken vallaha geldi catti cok hizli geciyormus diyor insan. Nerdeyse 2 ay once almistik randevuyu... Umarim guzel gecer dua edin ne olur. 2016 bizim yilimiz olsun

canım aslında göbek bölgem hariç başka yerlerimde kilom yok hamile gibi görünüyorum.şu an en az 10 kilo vermem lazım tabi bir de hamilelikte kilo alacağımızı düşünürsek..
bir de tiroid hastası olduğum için bir anım bir anıma pek uymuyor.

Benim göbek bölgemde fazlalığım var. Triodun varsa tabi ki dikkatli olman lazım Hayırlısı olsun hemencecik verirsin inş

amin canım inşallah ocak ayına kadar verebilirim

Benimde ocak ayina kadar vermek istedigim kilolarim var En az 5-6 olmali. Benimde bacaklarim kalin gobegim kollarim yok pek. Hamile olunca gobek cikinca tam damacana olurum diye korkuyorum
Not: Ocak kapida vallaha kizlar 2016 geldi :)

Benimde ocak ayina kadar vermek istedigim kilolarim var En az 5-6 olmali. Benimde bacaklarim kalin gobegim kollarim yok pek. Hamile olunca gobek cikinca tam damacana olurum diye korkuyorum
Not: Ocak kapida vallaha kizlar 2016 geldi :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun valla işimiz zor dediğin gibi ocak ayına da az kaldı ne yapcaz bilmiyorum..

Allah hepimizin yardımcısı olsun valla işimiz zor dediğin gibi ocak ayına da az kaldı ne yapcaz bilmiyorum..

Vallaha bana daha cok var gibi geliyordu ama dun esim '1,5 ay kaldi' dediginde afallayinca anladim
Ben artik oluruna biraktim yaa. Cumartesi check up var, sonra dis doktoruma gidicem. duruma gore yillik izin alip yaptircam ne var ne yoksa. Hem zaman aliyor hem zor isler hemde isin maddi boyutuda var. Bakalim Allah yardimcimiz olsun...

amin canım şimdiden çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

Selamlar kızlar.

Gelecek hafta doktor randevum var. Kızamık aşısı ol derse 3 ay bekleyeceğiz ama gerek yok derse sanırım daha fazla beklemeyip denemeye başlayacağız. Son zamanlarda en yakın 3 arkadaşımın gebelik haberini aldıkça bende de heyecan olmaya başladı. Ama bir yandan da daha önce dediğim gibi çok korkuyorum.

Bi şey kalmadı Ocak'a yahu nasıl hazırlayacağız kendimizi? :) Y YESIMBOZ yengec4

boza canım bende geçen ay kontrole gittim biliyorsun doktora aşıyı sordum ama ''sizin döneminizdekilere aşı yapıldı'' diyip bana test bile yapmadı.gerekli testleri hamile kalınca yaparız dedi bana saçma geldi.şöyle bir şey de var kuzenimin eşi hamile ve kızamıkçık geçirmemiş ve aşı yapılmamış anlamadım ben bu işi bu arada daha önceden kendimi anne olacakmış gibi hissetmiyordum ama şu son 2 haftadır içimde bir kıpırtı var hamile kalsam mı artık diye düşünmeden duramıyorum
valla ocağa az kaldı benim elim ayağım dolaştı ne yapcaz bilmem heyecan gitgide artıyor

Selam caniim :) Bende ayni durumdayim inan. Dogum kontrol hapindan sonra 3 ay korun demisti doktorum en az. Ocak 7 de doluyor ve asagi yukari yumurtlama donemime denk geliyor. Esimde dun dedi 7 Ocak tamam degil mi 3 ay dolmus oluyor... Ay heyecani beni mutlu ediyor bir yandan da elim ayagima dolaniyor.
Korkuyorum ya ctesi check up sonrasi bisey cikarsa. TORCH ta yaptircam cunku. Kizamikcik asisi falan ol derse 3 ay beklemem lazim. Bilemedim icimde kelebekler ucuyo dusundukce...
Dun kayinvalidemlerle otururken 'ay torunlarda cok buyudu yaa' dedi kayinvalidem gulerek. En kucugu 5 yasinda, kayinpederimde sorma vallaha insan ufak bi bebek istiyo deyince cok utandim daha da heyecanlandim onlarinda istedigini gorunce. Winter is coming

yaaaaa Nisan ayını bekleyin kışın soğukta hamile kalmayın benim gibi nisan ayını sıcakları bekleyin:) Ama benim gibi başak burcu olsun istiyorsanız tamam izin veriyorum hamile kalın başaklar çoğalalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…