2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Bizimkiler alenen yelek örmüsleerr :))

ben 2015 de planliyordum ama olmadi, simdi insallah 2016 da olur! hepimizin gonlunce olsun

Ya bende son donemleri sicaklara gelsin istemem ama yapacak birsey yok kismet. O sislikle sicakta zor olur gibime geliyor... Bakalim zaman ne gosterecek :)

Ben de Ekim başı gibi olsun da doğum izni + ücretsiz izin ile okula ara verip 1 yaşına kadar bakayım istiyorum. Kısmet olursa kayınvalidem bakacak ama çok küçükken bırakmak istemiyorum. Tabi her şeyin hayırlısı :)

Benim annem hiç söylemez ama babamın da onun da içten içe istediklerini biliyorum. Kayınvalidem dile getirirdi sürekli onu da biz henüz düşünmüyoruz diye susturduk. Çalışmalara başlayınca oldu mu diye sormasınlar diye. Öğrenince sürpriz yaparız dedik :)

Bende 1 yasina kadar ben bakayim istiyorum ama oyle bir sansim yok ne yazik ki ozel sektorde
Evet ya bizcede soylememek lazim bizde hayirlisi bakalim kismet falan diye gecistiriyoruz. Surekli acaba oldu mu diye merak etmesinler onlara da yazik diye:) 3 ay dolunca soyleriz sanirim.

Geçen gün kayınvalidem bebek yeleği verdi bir tane. Bu ara doğum yapacak çok arkadaşım var onlara götürürüm diye. Eşim de tutturdu saklayalım bize dedi. Yazık kadıncağız heveslendi bir şey var sandı :) O Zaman kesin karar verdim kalp atışlarını duymadan iki aileye de söylemek yok :)

benim kayın validem çok istiyor ama benden çekindiğinden bir şey söylemiyor sağolsun. annem bu bir kaç aydır artık her fırsatta laf etmeye başladı :) bende Allah nasip ederse ilk 3 ay kimseye söylememek istiyordum fakat bu mümkün gözükmüyor hem iş yeri olarak hem ailevi olarak..
kızlar bu arada örgüler nasıl gidiyor bende battaniye başlamak istiyorum ama erken mi bilemedim ben biraz geç bitiriyorum anca mı olur

Cok kilo almazsam ve sorunlu olmazsa soylemeyi dusunmuyorum, korkuyorum acikcasi birsey olmasindan. Allah korusun...
Orgu icin bikac deneme yapiyorum bugun yeni bebek iplerim geldi yumusacik pufpuf. Tam dumduz orup yumos kislik battaniye yapmalik. Arkadasimin bebegine niyet edip aldim kismetse yaz basi dogacak kisin kullanir dedim. Biraz oreyim yuklerim fotograflarini :)
Ben enteresan bi sekilde bebeklerde sari-gri uyumuna bayiliyorum daha cinsiyetsiz daha dogal geliyor bakalim neler cikacak :)

ben mecburen iki doktor kontrolünde olacağım için sık izin alacağım iş yerinden eee patronda akraba olunca herkes duyacak sanırsam(inşallah söylemez kimseye)
Y YESIMBOZ resimlerini dört gözle bekliyorum bende gri almayı düşünüyorum yünü dediğin gibi sarı gri hatta lila ve mor da çok yakışıyor bence

Oyalanmak için başlayabilirsin :) Artık akşamlar uzun.

Neden 2 doktor canim? Evet senin soylemen gerekir tabii. Ama bence rica edersen ailene soylemez .
aaa cok sevindim vallaha boyle dusunmene. Bende bayilirim mora. Bebekte pembe mavi evet guzel ama cinsiyetsiz renkler daha cok hosuma gidiyo, sari gri mor acik yesil gibi.
Eklerim en kisa zamanda insallah :)

aynen canım zaten bir atkıyı 8 ayda bitirdiğim göz önüne alınırsa örgüden tek bildiğim 3lü trabzan çekip elbezi yapmak :)

Olsun yaa o da olur.Detayli motifleri anneler akrabalar yapiyor getiriyor sagolsun. Sen dumduz pofidik seyler or yeter ki senin el emegin olsun. Ben boyle dusunuyorum acikcasi :)

Y YESIMBOZ tiroit ameliyatı olduğum için hem endokrine hemde kadın doğum doktoruna gitmem gerekiyor canım.
aileme değilde akrabalara ilk 3 ay pek söyleyesim yok belki rica ederim o zaman bir gelsin de inşallah :)
bende bu hafta yün alıp yavaştan başlayayım diyorum aklımdaki renkleri söyledin sende hardal sarısı ve füme rengi alacağım belki lila mor da alırım o an ki ruh halime bağlı

Olsun yaa o da olur.Detayli motifleri anneler akrabalar yapiyor getiriyor sagolsun. Sen dumduz pofidik seyler or yeter ki senin el emegin olsun. Ben boyle dusunuyorum acikcasi :)
aynen canım bir kaç denemeyle beceririm herhalde kanaviçe tablo yapmış hatunum şurda
yalnız derya baykalın programında bir kaç örnek gördüm çok güzeller

Cook cok gecmis olsun. Hicbir sorun cikmayacak insallah cok cok guzel gececek hamileligin:)
hobium diye bir siteden aliyorum ben iplerimi sisi tigi falan. iplerde aynen gorundugu gibi cikiyorlar. En son arkadasimin dogacak oglu icin mavi ' kartopu anakuzusu' aldim. Tam puf puf yumos :) Bir bakmani tavsiye ederim eger cikip ip alma firsatin yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…