- 23 Aralık 2014
- 88
- 48
- 8
Ya zaten ocak ayı gelmek bilmiyor bi de nisani nasıl beklicez..:)yaaaaa Nisan ayını bekleyin kışın soğukta hamile kalmayın benim gibi nisan ayını sıcakları bekleyin:) Ama benim gibi başak burcu olsun istiyorsanız tamam izin veriyorum hamile kalın başaklar çoğalalım:)
Bizimkiler alenen yelek örmüsleerr :))Selam caniim :) Bende ayni durumdayim inan. Dogum kontrol hapindan sonra 3 ay korun demisti doktorum en az. Ocak 7 de doluyor ve asagi yukari yumurtlama donemime denk geliyor. Esimde dun dedi 7 Ocak tamam degil mi 3 ay dolmus oluyor... Ay heyecani beni mutlu ediyor bir yandan da elim ayagima dolaniyor.
Korkuyorum ya ctesi check up sonrasi bisey cikarsa. TORCH ta yaptircam cunku. Kizamikcik asisi falan ol derse 3 ay beklemem lazim. Bilemedim icimde kelebekler ucuyo dusundukce...
Dun kayinvalidemlerle otururken 'ay torunlarda cok buyudu yaa' dedi kayinvalidem gulerek. En kucugu 5 yasinda, kayinpederimde sorma vallaha insan ufak bi bebek istiyo deyince cok utandim daha da heyecanlandim onlarinda istedigini gorunce. Winter is coming
yaaaaa Nisan ayını bekleyin kışın soğukta hamile kalmayın benim gibi nisan ayını sıcakları bekleyin:) Ama benim gibi başak burcu olsun istiyorsanız tamam izin veriyorum hamile kalın başaklar çoğalalım:)
Bizimkiler alenen yelek örmüsleerr :))
ben 2015 de planliyordum ama olmadi, simdi insallah 2016 da olur! hepimizin gonlunce olsun
Benim annem hiç söylemez ama babamın da onun da içten içe istediklerini biliyorum. Kayınvalidem dile getirirdi sürekli onu da biz henüz düşünmüyoruz diye susturduk. Çalışmalara başlayınca oldu mu diye sormasınlar diye. Öğrenince sürpriz yaparız dedik :)
Bende 1 yasina kadar ben bakayim istiyorum ama oyle bir sansim yok ne yazik ki ozel sektorde
Evet ya bizcede soylememek lazim bizde hayirlisi bakalim kismet falan diye gecistiriyoruz. Surekli acaba oldu mu diye merak etmesinler onlara da yazik diye:) 3 ay dolunca soyleriz sanirim.
benim kayın validem çok istiyor ama benden çekindiğinden bir şey söylemiyor sağolsun. annem bu bir kaç aydır artık her fırsatta laf etmeye başladı :) bende Allah nasip ederse ilk 3 ay kimseye söylememek istiyordum fakat bu mümkün gözükmüyor hem iş yeri olarak hem ailevi olarak..
kızlar bu arada örgüler nasıl gidiyor bende battaniye başlamak istiyorum ama erken mi bilemedim ben biraz geç bitiriyorum anca mı olur
benim kayın validem çok istiyor ama benden çekindiğinden bir şey söylemiyor sağolsun. annem bu bir kaç aydır artık her fırsatta laf etmeye başladı :) bende Allah nasip ederse ilk 3 ay kimseye söylememek istiyordum fakat bu mümkün gözükmüyor hem iş yeri olarak hem ailevi olarak..
kızlar bu arada örgüler nasıl gidiyor bende battaniye başlamak istiyorum ama erken mi bilemedim ben biraz geç bitiriyorum anca mı olur
aynen canım zaten bir atkıyı 8 ayda bitirdiğim göz önüne alınırsaOyalanmak için başlayabilirsin :) Artık akşamlar uzun.
aynen canım zaten bir atkıyı 8 ayda bitirdiğim göz önüne alınırsaörgüden tek bildiğim 3lü trabzan çekip elbezi yapmak :)
Y YESIMBOZ tiroit ameliyatı olduğum için hem endokrine hemde kadın doğum doktoruna gitmem gerekiyor canım.Neden 2 doktor canim? Evet senin soylemen gerekir tabii. Ama bence rica edersen ailene soylemez .
aaa cok sevindim vallaha boyle dusunmene. Bende bayilirim mora. Bebekte pembe mavi evet guzel ama cinsiyetsiz renkler daha cok hosuma gidiyo, sari gri mor acik yesil gibi.
Eklerim en kisa zamanda insallah :)
aynen canım bir kaç denemeyle beceririm herhalde kanaviçe tablo yapmış hatunum şurdaOlsun yaa o da olur.Detayli motifleri anneler akrabalar yapiyor getiriyor sagolsun. Sen dumduz pofidik seyler or yeter ki senin el emegin olsun. Ben boyle dusunuyorum acikcasi :)
Y YESIMBOZ tiroit ameliyatı olduğum için hem endokrine hemde kadın doğum doktoruna gitmem gerekiyor canım.
aileme değilde akrabalara ilk 3 ay pek söyleyesim yok belki rica ederim o zaman bir gelsin de inşallah :)
bende bu hafta yün alıp yavaştan başlayayım diyorum aklımdaki renkleri söyledin sende hardal sarısı ve füme rengi alacağımbelki lila mor da alırım o an ki ruh halime bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?