2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kasimdaki kontrolden sonra baslayayim bende o halde :) Insan fazlasiyla heyecanlaniyor ya, zaman nasil gececek, nasil olacak... bir suru sey:)
hiç sorma çok fenayım eşime diyorum şimdi yapalım diye Allah tan benim gibi tez canlı değil sigarayı bırak ondan sonra diyor:)

benim folik asit iyi çıkmıştı ama yine de düşük yaptım. Folik asit için bebeğin gelişiminde çok etkili diyorlar. Yeni nesil çocuklarının zeki olmasında en etkili yöntemmiş tvden izlemiştim

hiç sorma çok fenayım eşime diyorum şimdi yapalım diye Allah tan benim gibi tez canlı değil sigarayı bırak ondan sonra diyor:)

Ya bizde de tam tersi esime kalsa aylar onceden olacakti :) Ilaci birakiyorum dedigimde oyle bi tepkisi vardi ki sanki hamileyim dedim

ay benim esimde ole benim sigara problemim yok kilo problemim var once kilo ver yapariz diyor

ay benim esimde ole benim sigara problemim yok kilo problemim var once kilo ver yapariz diyor

Fazla kilonuz varsa kesinlikle hamilelik oncesi vermek cok iyi olur. Cunku ustune ekleniyor zaten fazla olan kilonun. Psikolojik olarakta etkiler hamilelikte.

Fazla kilonuz varsa kesinlikle hamilelik oncesi vermek cok iyi olur. Cunku ustune ekleniyor zaten fazla olan kilonun. Psikolojik olarakta etkiler hamilelikte.
evet cnm bende esimi dinledim ve diyetisyene gidiyorum kontroollu ve saglikli bir gebelik icin kilo vermeye devamm

aynıı benim eşim.benimde biraz kilo problemim var ama benimki sadece göbek bölgesinde kolda bacakta popoda bişi yok :) eşim önce kilo ver sonra diyo kaç aydır bana

Şimdi hastaneden geldim antidepresan ilaç kullanıyorum. Ben aralık ortasında hamilelik çalışmasına başlamak istiyordum ama doktor 6 ay ilaç kullanmalısın dedi 2 ay kullandım kaldı 4 ay benim hamilelik Şubat marta kaldı (

Hadi yaa çok üzüldüm inşallah o zaman hiç beklemedn o ay hamile kalirsn naapcn yapck bişey yok Allah yardmcn olsn zaman çabucak gecsn

Hadi yaa çok üzüldüm inşallah o zaman hiç beklemedn o ay hamile kalirsn naapcn yapck bişey yok Allah yardmcn olsn zaman çabucak gecsn
Ama bu senin sağlıklı olman ve bebeğine birşey olmaması için canım.biliyorum kötü bir durum bekleyecek olman ama ileriyi düşün bence

Hem bebegin hemde senin icin daha iyi olacaksa bikac ay gec olsun, saglik cook daha onemli. Hayirlisiyla en saglikli, en guzel sekilde olur insallah hic uzme kendini. Tam aksine bu sureci guzel degerlendir, fazla kilon varsa sigara birakma konusunda, daha guzel beslenme kaslarini guclendirme konusunda...
Bikac hastanenin cok faydali oldugunu dusundugum hamilelik oncesi egitimleri var hem anne hem baba adaylari icin. Bu sureci guzel degerlendirmeli yani :)

sağol tatlım ilaç kullandığım için prolaktin yükseliyor o da hamile kalmaya engel ilacı bıraktıktan sonra 1 ay daha beklemem gerekiyor ama yeter ki olsun bebeğim önemli değil

doktora da dedim kafayı yedim çocuk çocuk diye deliriyorum dedim tınlamadı :)

Ahahah:)) Saglik olsun yaa bende nasil olcak ne zaman ne kullansam ne zaman ne yapsam diye dusunmekten zor uyuyorum :)
hayırlısı olsun canım benimde etrafımda aynı anda hamile kalan 4-5 kişi var bende gaza geldim hemen olsun istiyorum ama daha sağlık işlerini halledemedim benimde biraz sabretmem lazım nereden baksan benimde 3 ayı bulacak hamileliğim

Aynen, 2 arkadasim yeni dogum yapti biri de 2 aylik hamile bir gaz durumu oluyor dogrusu minik minik bebisleri gorunce:)
Bende Kasim sonunda testlerimi yaptiracagim, sonuclara gore kismetse Aralikta folik asite baslarim. Benimde Subat-Marti bulacak sanirim. Kismet artik...

ben dün endokrin doktoruna gittim testlerim güzel folik asite başlayabilirsin istersen dedi ama daha kadın doğuma gidip kontrol olamadım ay sonu inşallah bakalım o ne diyecek.

iyi o zaman 3-4 kişi aynı ayda hamile kalırız inşallah :))

ayyy inşallah canım birlikte hamile kalıp birbirimize destek oluruz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…