hiç sorma çok fenayım eşime diyorum şimdi yapalım diye Allah tan benim gibi tez canlı değil sigarayı bırak ondan sonra diyor:)Kasimdaki kontrolden sonra baslayayim bende o halde :) Insan fazlasiyla heyecanlaniyor ya, zaman nasil gececek, nasil olacak... bir suru sey:)
benim folik asit iyi çıkmıştı ama yine de düşük yaptım. Folik asit için bebeğin gelişiminde çok etkili diyorlar. Yeni nesil çocuklarının zeki olmasında en etkili yöntemmiş tvden izlemiştimGideym bende ya dedgn gibi bazı hormonlar önemliymiş
Folikasiti 3 ay önce başlatiyrlr hamilelik düşündüğün anda içmeye baslamak lazım yani
Arkadsm içtiği halde düşük çıkmış hamilelignde ondan dikkat etmek lazım bi zararı yok sonuçta
hiç sorma çok fenayım eşime diyorum şimdi yapalım diye Allah tan benim gibi tez canlı değil sigarayı bırak ondan sonra diyor:)
ay benim esimde ole benim sigara problemim yok kilo problemim var once kilo ver yapariz diyorhiç sorma çok fenayım eşime diyorum şimdi yapalım diye Allah tan benim gibi tez canlı değil sigarayı bırak ondan sonra diyor:)
ay benim esimde ole benim sigara problemim yok kilo problemim var once kilo ver yapariz diyor
evet cnm bende esimi dinledim ve diyetisyene gidiyorum kontroollu ve saglikli bir gebelik icin kilo vermeye devammFazla kilonuz varsa kesinlikle hamilelik oncesi vermek cok iyi olur. Cunku ustune ekleniyor zaten fazla olan kilonun. Psikolojik olarakta etkiler hamilelikte.
aynıı benim eşim.benimde biraz kilo problemim var ama benimki sadece göbek bölgesinde kolda bacakta popoda bişi yok :) eşim önce kilo ver sonra diyo kaç aydır banaay benim esimde ole benim sigara problemim yok kilo problemim var once kilo ver yapariz diyor
ne kadar süre geçti canım verip almadınBen de yapmıştım bi ara..Yararını görmüştüm baya da sonra hiç geri kilo almadım.
telefonuna alarm koy canım ben öyle yapıyorum
Şimdi hastaneden geldim antidepresan ilaç kullanıyorum. Ben aralık ortasında hamilelik çalışmasına başlamak istiyordum ama doktor 6 ay ilaç kullanmalısın dedi 2 ay kullandım kaldı 4 ay benim hamilelik Şubat marta kaldı(
Ama bu senin sağlıklı olman ve bebeğine birşey olmaması için canım.biliyorum kötü bir durum bekleyecek olman ama ileriyi düşün benceHadi yaa çok üzüldüminşallah o zaman hiç beklemedn o ay hamile kalirsn naapcn yapck bişey yok Allah yardmcn olsn zaman çabucak gecsn
Şimdi hastaneden geldim antidepresan ilaç kullanıyorum. Ben aralık ortasında hamilelik çalışmasına başlamak istiyordum ama doktor 6 ay ilaç kullanmalısın dedi 2 ay kullandım kaldı 4 ay benim hamilelik Şubat marta kaldı(
sağol tatlım ilaç kullandığım için prolaktin yükseliyor o da hamile kalmaya engel ilacı bıraktıktan sonra 1 ay daha beklemem gerekiyor ama yeter ki olsun bebeğim önemli değilHadi yaa çok üzüldüminşallah o zaman hiç beklemedn o ay hamile kalirsn naapcn yapck bişey yok Allah yardmcn olsn zaman çabucak gecsn
doktora da dedim kafayı yedim çocuk çocuk diye deliriyorum dedim tınlamadı :)
hayırlısı olsun canım benimde etrafımda aynı anda hamile kalan 4-5 kişi var bende gaza geldim hemen olsun istiyorum ama daha sağlık işlerini halledemedim benimde biraz sabretmem lazım nereden baksan benimde 3 ayı bulacak hamileliğimAhahah:)) Saglik olsun yaa bende nasil olcak ne zaman ne kullansam ne zaman ne yapsam diye dusunmekten zor uyuyorum :)
hayırlısı olsun canım benimde etrafımda aynı anda hamile kalan 4-5 kişi var bende gaza geldim hemen olsun istiyorum ama daha sağlık işlerini halledemedim benimde biraz sabretmem lazım nereden baksan benimde 3 ayı bulacak hamileliğim
Aynen, 2 arkadasim yeni dogum yapti biri de 2 aylik hamile bir gaz durumu oluyor dogrusu minik minik bebisleri gorunce:)
Bende Kasim sonunda testlerimi yaptiracagim, sonuclara gore kismetse Aralikta folik asite baslarim. Benimde Subat-Marti bulacak sanirim. Kismet artik...
iyi o zaman 3-4 kişi aynı ayda hamile kalırız inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?