2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Aynen canım

Her günün bir öncekinden güzel olacak inşallah

Yine güzel haber getireceksin bizlere canı gönülden inanıyorum ben buna
Insallah hep beraber musmutlu, tamamina eren haberlerimiz olsun.
Ovulasyon testi aldim bugun geldi, insallah iyi olcak.

Bir yandan odum kopuyo ayni seyleri yasamaktan,sonra diyorum ki esimde ben de cok istiyoruz. Ne yazildiysa o olacak sonucta, korkup kacmak zaman kaybindan baska bisey degil. Cok sukur doktorum sayesinde fiziksel olarak hicbi sorun yok. Psikolojik olarak en buyuk destegim esim,gece aglayarak uyandigimda yanimda olan,bos bos dalip gittigimde kafami dagitacak bi konu bulan, elimi hic birakmayan... Allaha bin sukur diyorum, sagligimizda yerinde.

Saglik olsun da geri kalan hersey zamani gelince oluyor bence.

Aynen canım. Her sey insan için ve Allah beterinden saklasin derler ya çok doğru

İnşallah ovu testleri de ugurlu gelir sana

Paylaş mutlaka yorumlariz

Çok seviyorum çift çizgi gormeyi:)

Aynen canım. Her sey insan için ve Allah beterinden saklasin derler ya çok doğru

İnşallah ovu testleri de ugurlu gelir sana

Paylaş mutlaka yorumlariz

Çok seviyorum çift çizgi gormeyi:)
Oooo o zaman bak bugun 16.gun. hafif kasik agrim var ama o yumurta aki akintiyi gormedim. Ya gec yumurtlayacagim ya da akintiyi yakalayamadim. Bana normal zamandan daha koyu geldi.

Eklentiler

• 20160719_194303.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 52
Oooo o zaman bak bugun 16.gun. hafif kasik agrim var ama o yumurta aki akintiyi gormedim. Ya gec yumurtlayacagim ya da akintiyi yakalayamadim. Bana normal zamandan daha koyu geldi.

Evet canım koyu ama bu aksam falan değil sanki yarın ya da ondan sonraki gün gibi

Yarın belki görürsün yumurta aki kıvamındaki akintiyi akşam bi daha test yaparsin durumlar netleşir :)

Ayyy Italya mii?? Dogru ya bahsetmistin aylar once. Italya insanin ruhunu iyilestirir zaten canim, ben cooook sevmistim. Nereleri gezdiniz? :)

hazır hissetmene sevindim :) en kısa zamanda nasip olur inşallah

Evet canım koyu ama bu aksam falan değil sanki yarın ya da ondan sonraki gün gibi

Yarın belki görürsün yumurta aki kıvamındaki akintiyi akşam bi daha test yaparsin durumlar netleşir :)
Bak bakalim simdi nasil olmus :) sanki yakalamisim gibi koyulasmis gibi geldi bana. Bugun yarin catlar gibi gibi :)

Eklentiler

• 20160720_064050.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 40
Ayyy Italya mii?? Dogru ya bahsetmistin aylar once. Italya insanin ruhunu iyilestirir zaten canim, ben cooook sevmistim. Nereleri gezdiniz? :)
Eveet, o kadar iyi geldi ki anlatamam. Rotamiz Roma-Pisa-Venedik-Bologna ydi. Bi Floransa kaldi icimde :) Roma tam tarih, cok hos gezmek icin, Pisa fotograf cekip gecmelik :) Ama Venedik'e resmen asik oldum diyebilirim. Ozellikle Burano adasina bayildim. Esime diyorum ki olurda baska yerde yasamaya karar verirsek orasi Buranodur Rengarenk evler tekneler...
O kadar mutlu o kadar huzurlu hissettim ki..
Yiyebildigimiz kadar yedik ictik yuruduk saatlerce... Iyilestigimi hissediyorum. Belki tatil olmasaydi hemen ardindan, bu kadar pozitif bu kadar iyi hissetmeyebilirdim.

Y YESIMBOZ geçmiş olsun. yaşadıklarını çok iyi anlayabiliyorum geçen yıl aynı zamanlarda yaşadım yaşadıklarını. allah en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah.

Y YESIMBOZ geçmiş olsun. yaşadıklarını çok iyi anlayabiliyorum geçen yıl aynı zamanlarda yaşadım yaşadıklarını. allah en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah.
Cok tesekkur ederim canim Allah kimseye yasatmasin. Saglikla olsun dogsun yavrularimiz. Amiin. Masallah nerdeyse yolu yarilamissin nerdeyse, Allah tamamina erdirsin saglikla al minnakini kucagina :)

Son donemlerde hem igne ilaclardan hemde hareket edememekten cok kilo aldim. Bir yandan da kilo vermem lazim Insallah toparlayacagim en kisa zamanda. Bebiste saglikla gelsin hayirli zamanda.

Ayyy vallla benim de kilo vermem lazim olmazsa bugün regl günüm olayım topik açalım da zayıflama yarışması yapalım 3 4 haftalik :)

Ayyy vallla benim de kilo vermem lazim olmazsa bugün regl günüm olayım topik açalım da zayıflama yarışması yapalım 3 4 haftalik :)
Vallahi Allahtan cok yuruduk kilo almadim Italyada onca seye ragmen. Su piyasada cok populer sivi detokslari varya acaba haftasonu 2 gun ondan yapip oyle mi baslasam diyorum hem bi temizlenmis olurum

Vallahi Allahtan cok yuruduk kilo almadim Italyada onca seye ragmen. Su piyasada cok populer sivi detokslari varya acaba haftasonu 2 gun ondan yapip oyle mi baslasam diyorum hem bi temizlenmis olurum

Valla mantikli bence Detox candır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…