ben o siteye daha önce kanaviçe için malzeme bakmıştım fakat pahalı geldi bana.çarşıya gitme imkanım da biraz az annemi mi göndersem dedim ama o da ayrı bi muallakCook cok gecmis olsun. Hicbir sorun cikmayacak insallah cok cok guzel gececek hamileligin:)
hobium diye bir siteden aliyorum ben iplerimi sisi tigi falan. iplerde aynen gorundugu gibi cikiyorlar. En son arkadasimin dogacak oglu icin mavi ' kartopu anakuzusu' aldim. Tam puf puf yumos :) Bir bakmani tavsiye ederim eger cikip ip alma firsatin yoksa.
ben o siteye daha önce kanaviçe için malzeme bakmıştım fakat pahalı geldi bana.çarşıya gitme imkanım da biraz az annemi mi göndersem dedim ama o da ayrı bi muallaktekrar bakayım bir siteye belki yünler ucuzdur
beğendiklerimin arasında o da vardı
beğendiklerimin arasında o da vardıboza ama onda istediğim renkleri bulamadım
nakonun pure wool 3,5 serisinden beğendim %100 pamuk diyor ama çok mu sert olur battaniye bilemedim
ayyyy çok sevinirim canımAcelen yoksa bekle. Akşamüzeri ya da yarın yüncünün de olduğu bir pasaja gitmem gerekecek. Bakarım senin için :) Zaten yeni model kitabı da bakacağım. Hem başka markalara da bakar buraya yazarım. Bir sürü marka ip var ama içeriklerini bilmiyorum diğerlerinin. Sen hangi renk istiyorsun?
ayyyy çok sevinirim canımacelem yok bu hafta almayı düşünüyorum ama ne zaman başlayacağım kim bilir :)
ben hardal sarısı ve füme düşünüyorum ek olarak mor ve lila da olabilir.böyle yumuş yumuş sarılınca bırakmayacağım bir yün olun istiyorum
aminnnnInsallah 2016 hepimizin ugurlu,mutlu ve guzel yili olur. Rabbim cok bekletmesin canim.
Çok sağol canım zahmet oldu bir kaç yere daha bakıp sipariş vereceğimİp önerileriyle geldim kızlar :) Y YESIMBOZyengec4 Aşağıya fotoğraflarını koyduklarım yumuşak bebe yünleri. Am istediğiniz gibi. Bir de kadife yünler vardı onları çekemedim. Onlar da çok yumuşaktı ve sanki çok güzel battaniye olur sanki :) Himalaya olanları da görünce hatırladım annem çok kullanır bebek eşyası örerken.
Eki Görüntüle 1692091 Eki Görüntüle 1692093 Eki Görüntüle 1692094
Canım ben de izmirdeyim. Hiç araştırdın mi gebelik öncesi kontrol için Dr.
Araştırmadım pek canım sadece geçen ay kontrole gittim ama pek beğenmedim doktoru.sanırım hamilelik öncesi pek sevmiyorlar kontrole gitmemiziCanım ben de izmirdeyim. Hiç araştırdın mi gebelik öncesi kontrol için Dr.
Ben egepolde şükran hanıma gittim. Memnun da kaldim. Eğer düsünüyorsan tavsiye ederimAraştırmadım pek canım sadece geçen ay kontrole gittim ama pek beğenmedim doktoru.sanırım hamilelik öncesi pek sevmiyorlar kontrole gitmemizi
Olabilir canım aklımda olsun nede olsa bi doktorum yok şimdilikBen egepolde şükran hanıma gittim. Memnun da kaldim. Eğer düsünüyorsan tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?