2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

ben o siteye daha önce kanaviçe için malzeme bakmıştım fakat pahalı geldi bana.çarşıya gitme imkanım da biraz az annemi mi göndersem dedim ama o da ayrı bi muallak tekrar bakayım bir siteye belki yünler ucuzdur

Helal olsun vallaha kanaviceler falan... supersin:) Eminonune falan gitmeye cok sansim olmadigi icin mecburen netten siparis verdim. Cehaletime ver belki de daha pahalidir diger yerlere gore... Bilmeyince oyle oluyor olabilir :)

Y YESIMBOZ yok canım ne cehaleti deme öyle şeyler ben izmirdeyim eminönüne gitmem biraz zor gerçi internette her şey çarşıdaki fiyatlara göre fazla yani bence.ama benimde artık pek gitme şansım yok o yüzden bende netten almayı düşünüyorum.o siteye baktım ama beğendiğim renkler yok maalesef

Nako'nun da kendi sitesinde satışı olması lazım :)

yengec4 Yeni nesil olarak usengec ve zamansiziz ne yazik ki:) Ben arkadasimin bebegi erkek olacak diye klasik acik mavi aldim kircilli gibi kabarik olarak orunce. Umarim begenir.
boza benimde aklima gelmemisti marka pek bilmedigimden malum orgu konusunda da yeniyim :) Super oldu bu bi bakayim bende mutlaka tesekkurler.

kızlar bir sürü beğendiğim yün oldu ama iyice kafam karıştı %100 pamuk olan yünlerden mi almak lazım?diğer taraftan da bebe yünlerine bakıyorum %100 polyester yazıyor kafam karıştı bir bilen yardım edebilir mi acaba??

Nako'nun bebe serisini ben çok seviyorum. Arkadaşlarıma falan bir şey öreceksem mutlaka Bebek serisinden alıyorum. Mesela hoşgeldin markalı olanlar bambu. Acayip yumuşak ve çok güzel battaniye oluyor :) Y YESIMBOZ yengec4

beğendiklerimin arasında o da vardı boza ama onda istediğim renkleri bulamadım
nakonun pure wool 3,5 serisinden beğendim %100 pamuk diyor ama çok mu sert olur battaniye bilemedim

beğendiklerimin arasında o da vardı boza ama onda istediğim renkleri bulamadım
nakonun pure wool 3,5 serisinden beğendim %100 pamuk diyor ama çok mu sert olur battaniye bilemedim

Acelen yoksa bekle. Akşamüzeri ya da yarın yüncünün de olduğu bir pasaja gitmem gerekecek. Bakarım senin için :) Zaten yeni model kitabı da bakacağım. Hem başka markalara da bakar buraya yazarım. Bir sürü marka ip var ama içeriklerini bilmiyorum diğerlerinin. Sen hangi renk istiyorsun?

ayyyy çok sevinirim canım acelem yok bu hafta almayı düşünüyorum ama ne zaman başlayacağım kim bilir :)
ben hardal sarısı ve füme düşünüyorum ek olarak mor ve lila da olabilir.böyle yumuş yumuş sarılınca bırakmayacağım bir yün olsun istiyorum

Son düzenleme:

Aynen boza bize yumus yumus bir ip onerirsen sevinirim:)

İp önerileriyle geldim kızlar :) Y YESIMBOZ yengec4 Aşağıya fotoğraflarını koyduklarım yumuşak bebe yünleri. Am istediğiniz gibi. Bir de kadife yünler vardı onları çekemedim. Onlar da çok yumuşaktı ve sanki çok güzel battaniye olur sanki :) Himalaya olanları da görünce hatırladım annem çok kullanır bebek eşyası örerken.

Çok sağol canım zahmet oldu bir kaç yere daha bakıp sipariş vereceğim

Canım ben de izmirdeyim. Hiç araştırdın mi gebelik öncesi kontrol için Dr.

Canım ben de izmirdeyim. Hiç araştırdın mi gebelik öncesi kontrol için Dr.
Araştırmadım pek canım sadece geçen ay kontrole gittim ama pek beğenmedim doktoru.sanırım hamilelik öncesi pek sevmiyorlar kontrole gitmemizi

Kızlar merhaba
Kaç gündür yazamıyorum. Eşimin bir dostunu kaybettik 35 yaşında gencecik adam 2 çocuğu karısı var. Nasıl üzüldüm o yavrulara. Çözmeye çalışıyorlar şaşkın gözlerle etraftaki üzgün insanları izliyorlar annelerine gitmek istiyorlar ama kadının gücü yok ki...
Bu yüzden şehir dışındaydık bugün eve geldik daha.

Siz nasılsınız?
Bebeklere örgü çalışmaları hızlanmış. :) Ben o konuda tembellik yapıyorum hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…