2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

deniztir üzüldüm canım ya
örgü çalışmaları için konuştuk ama ben ne zaman başlarım Allah bilir.
bir de bugün her gelen müşteri sözleşmiş gibi çocuktan bahsediyor sinir oldum ya
bu bir işaret midir nedir anlamadım artık öyle düşüneyim bari

Ne diyorlar bakiimmm.
Bana kalsa ben kimseye çocuk düşünüyoruz demicem ama eşim sağ olsun içi dışında bi adam Ne zaman olur nasıl olur bilmiyorum ondan kimsenin benden haber beklemesini de istemiyorum...

deniztir bende kimseye söylemiyorum ailem bile bilmiyor gelen müşteriler laf olsun diye konuşuyor.
biri geldi soruyor,evli misin çocuğun var mı niye yok olmuyor mu istemiyor musun?
diğeri geliyor aaa çok kilo almışsın çocuktan sonra mı oldu zayıfla bence
ya sabır ya sabır!!!

Ayyy insanlar çok konuşuyor takma sen he de geç.

Çok üzüldüm. Başınız sağ olsun. Allah sabır versin geride kalanlara. Mekanını cennet eylesin.

merhabalar, ben de 2016da hamile kalmayı planlıyorum. 5 yıllık evliyim ama bunca senedir hem cesaretimi toplayamadım hem de maddi açıdan kendimi hazır hissedemedim, eşim ilk günden beri bebek istediği halde... Gerçi hala tam olarak hazır hissettiğimi düşünmüyorum ama biyolojik saat tik tak işliyor. Sanırım biraz motivasyona ihtiyacım var ve bu motivasyon için de buranın en doğru yer olduğuna inanıyorum

hoş geldin canım hayırlısı olur inşallah.bende bu konuyu takip etmeye başlamadan önce senin gibiydim ama burada dertleşince,muhabbet edince,hazırlıkları görünce insan heyecanlanıyor ve hazır olduğunu anlıyor.

deniztir basiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesin.
yengec4 sen bosver insanlari sekerim bazen sirf cekememezlikten laf ediyorlar. Gecenlerde bel hatti kilodan belli bile olmayan bir is arkadasim yaa yesim kalcan biraz buyuk acaba orayi mi calistirsan?dedi sinirimden oyle bir kahkaha attim ki... cevap veremedim inan:) Gerek yok cunku degmez. Sensin onemli olan,senin vucudun senin parcan sen nasil istersen oyle olur yorumlara hiic takilma.

Hooosgeldin:) Bilmedigin ya da merak ettigin seyleri konusup tartisinca insan daha iyi hissediyor inan. Bana cok iyi geliyor burasi... Umarim hersey gonlunce olur♡

Canımmm teşekkür ederim inşallah dediğin gibi heyecanlanıp ben de kendimi hazır hisseder ve 2016 da hepbirlikte güzel haberlerimizi paylaşırız

Hooosgeldin:) Bilmedigin ya da merak ettigin seyleri konusup tartisinca insan daha iyi hissediyor inan. Bana cok iyi geliyor burasi... Umarim hersey gonlunce olur♡
Hoşbuldummm :) Evet kendimi şimdiden kalabalık bir ailede hissetmeye başladım çok çok teşekkürler..

sevgiler...

Y YESIMBOZ anlamadım ben bu insanları ya.canları sıkılınca muhabbet ettiğini sanıp saçma sapan konuşuyorlar.bazen bunları unutup sinirleniyorum ama doğru söylüyorsun kendime zarar.

Canımmm teşekkür ederim inşallah dediğin gibi heyecanlanıp ben de kendimi hazır hisseder ve 2016 da hepbirlikte güzel haberlerimizi paylaşırız
amiiiiiinnnnn
ne demek canım benim de kafam çok karışıktı her şey rayına oturdu çok şükür
sende anlarsın zamanla,sen gel takıl bize

Hoşbuldummm :) Evet kendimi şimdiden kalabalık bir ailede hissetmeye başladım çok çok teşekkürler..

sevgiler...

Heep buralardayiz,ne guzel bi grup olduk her konuda tartisabilen,konusabilen,oneriler sunabilen... Emin ol insan konustukca rahatliyor aklindakiler gun yuzune cikiyor daha cok arastiriyor :)
Zamanla hersey yoluna girecek insallah.

Y YESIMBOZ anlamadım ben bu insanları ya.canları sıkılınca muhabbet ettiğini sanıp saçma sapan konuşuyorlar.bazen bunları unutup sinirleniyorum ama doğru söylüyorsun kendime zarar.

Biliyosun hem saglikli gebelik hemde daha guzel daha moralli bi hamilelik icin biraz kilo vermek istiyorum. Ama bu kimseye igneleme hakkini vermiyor. Eger sen kendini yeterince begenmiyorsan evet beslenmeni duzenle spora basla ama baskasi icin asla! :) Bak ben 19 kiloyu evlendikten 1 sene sonra verdim herkes sok oldu neden dugunden once vermedin diye bende dedim banane ayol o zaman istemiyodum ki

canım bende sırf sağlıklı hamilelik ve sonrası için kilo vermek istiyorum yoksa ben halimden memnunum.evde kendi çapımda spor yapmaya çalışıyorum tam diyet yapmıyorum da işte sağlıklı beslenme diyelim.en azından şu aralık ortasına kadar bi 8 kilo versem gerisi kalsa da çok ta tınn..

Biz karı koca başladık diyete. Kendimize de yılbaşına kadar süre verdik. Ben 5 kg eşim de 8 kg vermek istiyoruz. O kesin verir de benim son kilolar olduğu için yavaşladı iyice. Gözümün önünde tatlılar, poğaçalar, açmalar uçuşuyor

Esim profesyonel sporcu sagolsun cok yardimci oluyor onun sorunu yok kiloyla o daha cok benim hamilelikte de spor yapmami destekleme pesinde:) hamilelikte spor konusunu arastiriyo egitmenlik yapan arkadaslarindan bakalim neler cikacak :) veririz kilolari misss gibi oluruz vallaha 1-2 ayaa :) boza yengec4

Hoşgeldinnn..
inan herkes aynı şeyleri düşünüyor hiçbir zaman sıfır soru işareti ile bu yola çıkamaz ki bir insan.
Ama burası gerçekten bana da iyi geldi aynı şeyleri yaşayan birkaç insanla konuşmak cesaretimi toplamama yardımcı oluyor.
Eşin çocuk için istekli aynı zamanda sabırlı bir adam demek ki ne kadar şanslısın...
tekrar hoşgeldin güzel paylaşımlar canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…