Ne diyorlar bakiimmm.deniztir üzüldüm canım ya
örgü çalışmaları için konuştuk ama ben ne zaman başlarım Allah bilir.
bir de bugün her gelen müşteri sözleşmiş gibi çocuktan bahsediyor sinir oldum ya
bu bir işaret midir nedir anlamadım artık öyle düşüneyim bari
Ayyy insanlar çok konuşuyor takma sen he de geç.deniztir bende kimseye söylemiyorum ailem bile bilmiyor gelen müşteriler laf olsun diye konuşuyor.
biri geldi soruyor,evli misin çocuğun var mı niye yok olmuyor mu istemiyor musun?
diğeri geliyor aaa çok kilo almışsın çocuktan sonra mı oldu zayıfla bence
ya sabır ya sabır!!!
Aynen canım he diyip geçiyorumda hepsinin bugünü bulması hem sinir etti hem düşündürttü:)Ayyy insanlar çok konuşuyor takma sen he de geç.
Kızlar merhaba
Kaç gündür yazamıyorum. Eşimin bir dostunu kaybettik 35 yaşında gencecik adam 2 çocuğu karısı var. Nasıl üzüldüm o yavrulara. Çözmeye çalışıyorlar şaşkın gözlerle etraftaki üzgün insanları izliyorlar annelerine gitmek istiyorlar ama kadının gücü yok ki...
Bu yüzden şehir dışındaydık bugün eve geldik daha.
Siz nasılsınız?
Bebeklere örgü çalışmaları hızlanmış. :) Ben o konuda tembellik yapıyorum hala.
hoş geldin canım hayırlısı olur inşallah.bende bu konuyu takip etmeye başlamadan önce senin gibiydim ama burada dertleşince,muhabbet edince,hazırlıkları görünce insan heyecanlanıyor ve hazır olduğunu anlıyor.merhabalar, ben de 2016da hamile kalmayı planlıyorum. 5 yıllık evliyim ama bunca senedir hem cesaretimi toplayamadım hem de maddi açıdan kendimi hazır hissedemedim, eşim ilk günden beri bebek istediği halde... Gerçi hala tam olarak hazır hissettiğimi düşünmüyorum ama biyolojik saat tik tak işliyor.Sanırım biraz motivasyona ihtiyacım var ve bu motivasyon için de buranın en doğru yer olduğuna inanıyorum
merhabalar, ben de 2016da hamile kalmayı planlıyorum. 5 yıllık evliyim ama bunca senedir hem cesaretimi toplayamadım hem de maddi açıdan kendimi hazır hissedemedim, eşim ilk günden beri bebek istediği halde... Gerçi hala tam olarak hazır hissettiğimi düşünmüyorum ama biyolojik saat tik tak işliyor.Sanırım biraz motivasyona ihtiyacım var ve bu motivasyon için de buranın en doğru yer olduğuna inanıyorum
Canımmm teşekkür ederim inşallah dediğin gibi heyecanlanıp ben de kendimi hazır hisseder ve 2016 da hepbirlikte güzel haberlerimizi paylaşırızhoş geldin canım hayırlısı olur inşallah.bende bu konuyu takip etmeye başlamadan önce senin gibiydim ama burada dertleşince,muhabbet edince,hazırlıkları görünce insan heyecanlanıyor ve hazır olduğunu anlıyor.
Hoşbuldummm :) Evet kendimi şimdiden kalabalık bir ailede hissetmeye başladım çok çok teşekkürler..Hooosgeldin:) Bilmedigin ya da merak ettigin seyleri konusup tartisinca insan daha iyi hissediyor inan. Bana cok iyi geliyor burasi... Umarim hersey gonlunce olur♡
amiiiiiinnnnnCanımmm teşekkür ederim inşallah dediğin gibi heyecanlanıp ben de kendimi hazır hisseder ve 2016 da hepbirlikte güzel haberlerimizi paylaşırız
Hoşbuldummm :) Evet kendimi şimdiden kalabalık bir ailede hissetmeye başladım çok çok teşekkürler..
sevgiler...
canım bende sırf sağlıklı hamilelik ve sonrası için kilo vermek istiyorum yoksa ben halimden memnunum.evde kendi çapımda spor yapmaya çalışıyorum tam diyet yapmıyorum da işte sağlıklı beslenme diyelim.en azından şu aralık ortasına kadar bi 8 kilo versem gerisi kalsa da çok ta tınn..Biliyosun hem saglikli gebelik hemde daha guzel daha moralli bi hamilelik icin biraz kilo vermek istiyorum. Ama bu kimseye igneleme hakkini vermiyor. Eger sen kendini yeterince begenmiyorsan evet beslenmeni duzenle spora basla ama baskasi icin asla! :) Bak ben 19 kiloyu evlendikten 1 sene sonra verdim herkes sok oldu neden dugunden once vermedin diye bende dedim banane ayol o zaman istemiyodum ki
Biliyosun hem saglikli gebelik hemde daha guzel daha moralli bi hamilelik icin biraz kilo vermek istiyorum. Ama bu kimseye igneleme hakkini vermiyor. Eger sen kendini yeterince begenmiyorsan evet beslenmeni duzenle spora basla ama baskasi icin asla! :) Bak ben 19 kiloyu evlendikten 1 sene sonra verdim herkes sok oldu neden dugunden once vermedin diye bende dedim banane ayol o zaman istemiyodum ki
canım bende sırf sağlıklı hamilelik ve sonrası için kilo vermek istiyorum yoksa ben halimden memnunum.evde kendi çapımda spor yapmaya çalışıyorum tam diyet yapmıyorum da işte sağlıklı beslenme diyelim.en azından şu aralık ortasına kadar bi 8 kilo versem gerisi kalsa da çok ta tınn..
Hoşgeldinnn..merhabalar, ben de 2016da hamile kalmayı planlıyorum. 5 yıllık evliyim ama bunca senedir hem cesaretimi toplayamadım hem de maddi açıdan kendimi hazır hissedemedim, eşim ilk günden beri bebek istediği halde... Gerçi hala tam olarak hazır hissettiğimi düşünmüyorum ama biyolojik saat tik tak işliyor.Sanırım biraz motivasyona ihtiyacım var ve bu motivasyon için de buranın en doğru yer olduğuna inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?