ay inşallah canım ya azıcık kilo versem rahatlıcam biraz motive olursam devamı gelir.Esim profesyonel sporcu sagolsun cok yardimci oluyor onun sorunu yok kiloyla o daha cok benim hamilelikte de spor yapmami destekleme pesinde:) hamilelikte spor konusunu arastiriyo egitmenlik yapan arkadaslarindan bakalim neler cikacak :) veririz kilolari misss gibi oluruz vallaha 1-2 ayaa :) @bozayengec4
ay inşallah canım ya azıcık kilo versem rahatlıcam biraz motive olursam devamı gelir.
karatay diyeti yapmaya çalışıyorum zaten onun ki pek diyet değil sağlıklı yaşam daha çok.onda da sabahları yumurta yeşillik peynir zeytin falan var kahvaltıyı öyle yapıyorumEger sabahlari yiyebilme imkanin varsa 1 yumurta ve bol maydanoz salatalik ye. Hem cok tok tutuyor hemde odem atiyorsun. Benim yuzumdeki sislikler inmisti baslarda bu yontemle. Mideni de rahatlatiyor.
karatay diyeti yapmaya çalışıyorum zaten onun ki pek diyet değil sağlıklı yaşam daha çok.onda da sabahları yumurta yeşillik peynir zeytin falan var kahvaltıyı öyle yapıyorum
günde 2 öğün diyorlar ama yeni başlayanlar 3 yapabilir diyorlar.önemli olan öğünlerin arasında en az 4-5 saat olması.zaten bende 3 öğün yapıyorum 2 öğüne dayanamamOh super vallaha guzel olur tok tutar :)
Karataya hic niyetlenemedim gunde 2 ogun konusundan dolayi. Ben mi yanlis biliyorum acaba?
günde 2 öğün diyorlar ama yeni başlayanlar 3 yapabilir diyorlar.önemli olan öğünlerin arasında en az 4-5 saat olması.zaten bende 3 öğün yapıyorum 2 öğüne dayanamam
sabah 9 da kahvaltı yapıyorum yumurta peynir zeytin domates biber yeşillik bir de 1 çay bardağı kadar ceviz.öğlen 13:30-14:00'de ya salata yiyorum yada karataya göre yaptığım yemeklerden akşam da 20:00 gibi yiyorum öğlenin aynısı.gerçi akşam 8'e kadar yemeğinizi bitirin diyo karatay ama ben zaten 19:30'da eve gidiyorum mecburen biraz geçiyor.yapmak istersen konuşuruz özelden hem bende yoldaş bulmuş olurumBen hep 2 ogun diye bildigim icin hic dusunmedim bu zamana kadar. Anlatabilir misin neler yapiyorsun, hangi ogunde ne yiyorsun?
sabah 9 da kahvaltı yapıyorum yumurta peynir zeytin domates biber yeşillik bir de 1 çay bardağı kadar ceviz.öğlen 13:30-14:00'de ya salata yiyorum yada karataya göre yaptığım yemeklerden akşam da 20:00 gibi yiyorum öğlenin aynısı.gerçi akşam 8'e kadar yemeğinizi bitirin diyo karatay ama ben zaten 19:30'da eve gidiyorum mecburen biraz geçiyor.yapmak istersen konuşuruz özelden hem bende yoldaş bulmuş olurum
Merhabalar, hosgeldin :) Es destegi ve istegi cok cok onemli bencede. Umarim surecin cok guzel gecer. Eger bir sorun yoksa acele etme kismetse olur :)
B12 yi dusuk olmamasi icin mi verdi? Normalde de verilen bi destek midir bir bilgin var mi?magicoflife
Bu ayda bu sekılde streslı gecıcek sanırım ovulasyon testı kullandıgım ıcın sonucunu cok merak edıyorum...
B12 ignesini bana kanımda koyulasma oldugu ıcın verdı canım ayrıca folık asıt , elevit ve zinco ya basladı dedi canım hamilelik oncesi
Bu arada kizlar ctesi check upla beraber esim ne olur ne olmaz diye spermiyogram yaptiracak bende TORCH testini yaptiracagim. Eger bilgi almak isterseniz sonuclar cikinca iletebilirim. Bir yandan da endiseleniyorum ya doktor asi ol derse diye ...
Canım TORCH testı nedir ric aetsem biraz bilgi verebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?