2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

ay inşallah canım ya azıcık kilo versem rahatlıcam biraz motive olursam devamı gelir.

ay inşallah canım ya azıcık kilo versem rahatlıcam biraz motive olursam devamı gelir.

Eger sabahlari yiyebilme imkanin varsa 1 yumurta ve bol maydanoz salatalik ye. Hem cok tok tutuyor hemde odem atiyorsun. Benim yuzumdeki sislikler inmisti baslarda bu yontemle. Mideni de rahatlatiyor.

Eger sabahlari yiyebilme imkanin varsa 1 yumurta ve bol maydanoz salatalik ye. Hem cok tok tutuyor hemde odem atiyorsun. Benim yuzumdeki sislikler inmisti baslarda bu yontemle. Mideni de rahatlatiyor.
karatay diyeti yapmaya çalışıyorum zaten onun ki pek diyet değil sağlıklı yaşam daha çok.onda da sabahları yumurta yeşillik peynir zeytin falan var kahvaltıyı öyle yapıyorum

karatay diyeti yapmaya çalışıyorum zaten onun ki pek diyet değil sağlıklı yaşam daha çok.onda da sabahları yumurta yeşillik peynir zeytin falan var kahvaltıyı öyle yapıyorum

Oh super vallaha guzel olur tok tutar :)
Karataya hic niyetlenemedim gunde 2 ogun konusundan dolayi. Ben mi yanlis biliyorum acaba?

Oh super vallaha guzel olur tok tutar :)
Karataya hic niyetlenemedim gunde 2 ogun konusundan dolayi. Ben mi yanlis biliyorum acaba?
günde 2 öğün diyorlar ama yeni başlayanlar 3 yapabilir diyorlar.önemli olan öğünlerin arasında en az 4-5 saat olması.zaten bende 3 öğün yapıyorum 2 öğüne dayanamam

günde 2 öğün diyorlar ama yeni başlayanlar 3 yapabilir diyorlar.önemli olan öğünlerin arasında en az 4-5 saat olması.zaten bende 3 öğün yapıyorum 2 öğüne dayanamam

Ben hep 2 ogun diye bildigim icin hic dusunmedim bu zamana kadar. Anlatabilir misin neler yapiyorsun, hangi ogunde ne yiyorsun?

Merhabalar, 4 yıldır evliyim. Evliliğimizin tadını cıkarılım die cocuk olmadan gezmek ıstedığımız, gormek ıstedıgımız ülkeleri gorelim die çocuk meselesini bugüne kadar.erteledik ta ki eşimin arkadaslarının cocukları olana kadar.Onları gordukçe eşim de artık çocuk ıstemeye benım de cocuk vaktim geldi demeye basladı ve bizimde çocuğumuz olsa ne güzel olmazmı vs die planlar yapmaya başladı.

Ben ailemden uzakta Stockholm'da yaşıyorum ve bu nedenle cocuk oldugun da bakabilirmiyim onun sorumluluğunu alabilirmiyim ve tek basıma buyutebılırmıyım die korkularım vardı .Ancak eşimin çok fazla çocuk istediğini gördükten sonra ben de artık istemeye başladım ve planlar yapmaya başladık.Çalıştığım şirketde biraz streli bende 2 yıl hem annelık ızınınden yararlanır hemde çocugumu büyütürüm die düşünmeye başladım.

Son 4 aydır cocuk içim çalısıyoruz.Ankarada Prof.Dr. Tarık Aksu'ya muayene oldum çok ilgili ve bilgilendirici bir doktor cok memnun oldum.Bana genetik testi yapıldı.Genetik testten Benım kan koyulasması sorunum oldugu cıktı buda ılerde düşük sorunu yapabılcegını belırttı. Bende bunun ıcın B12 ilacı ve de Folik asite basladım.

Denemelerimiz 4 aydır hüsranla sonuclandı bu ay bende ovulasyon testını denedım baskalım neolucak sonuc merak edıyorum Bat da 30 kasım :S

Hamilelik öncesi gercekten zor bir süreç her ay sonunu sabırla beklemek ve husran olması gercekten ınsanı yıldırıyor ve moralım bozuluyor.Bu topikde bana bu süreç moral verebilceğini ve sizin güzel enerjinizle motivasyonumun daha da artıcagını düşündüm ve en dogru yer olduğuna inanıyorum umarım Allah hepimizin gönlüe göre verir

Ben hep 2 ogun diye bildigim icin hic dusunmedim bu zamana kadar. Anlatabilir misin neler yapiyorsun, hangi ogunde ne yiyorsun?
sabah 9 da kahvaltı yapıyorum yumurta peynir zeytin domates biber yeşillik bir de 1 çay bardağı kadar ceviz.öğlen 13:30-14:00'de ya salata yiyorum yada karataya göre yaptığım yemeklerden akşam da 20:00 gibi yiyorum öğlenin aynısı.gerçi akşam 8'e kadar yemeğinizi bitirin diyo karatay ama ben zaten 19:30'da eve gidiyorum mecburen biraz geçiyor.yapmak istersen konuşuruz özelden hem bende yoldaş bulmuş olurum

Merhabalar, hosgeldin :) Es destegi ve istegi cok cok onemli bencede. Umarim surecin cok guzel gecer. Eger bir sorun yoksa acele etme kismetse olur :)
B12 yi dusuk olmamasi icin mi verdi? Normalde de verilen bi destek midir bir bilgin var mi? magicoflife

Himm bi arastirayim bakalim duruma gore konusuruz canim cok tesekkurler

Bu ayda bu sekılde streslı gecıcek sanırım ovulasyon testı kullandıgım ıcın sonucunu cok merak edıyorum...

B12 ignesini bana kanımda koyulasma oldugu ıcın verdı canım ayrıca folık asıt , elevit ve zinco ya basladı dedi canım hamilelik oncesi

Ovulasyon testini cok duydum ama 4-5 ay kendi haline birakmadan kullanmayi dusunmuyorum acikcasi. Umarim isine yarar guzel sonuclar verir sana :)
Aman aksatma o halde. Folik asit basladim bende yaklasik 1 ay kadar once ama 1-2 gun unuttum sorun olmaz umarim.
Bu cumartesi check upa gidecegiz esimle bakalim neler cikacak heyecanliyim dogrusu :)

Bu arada kizlar ctesi check upla beraber esim ne olur ne olmaz diye spermiyogram yaptiracak bende TORCH testini yaptiracagim. Eger bilgi almak isterseniz sonuclar cikinca iletebilirim. Bir yandan da endiseleniyorum ya doktor asi ol derse diye ...

Bu arada kizlar ctesi check upla beraber esim ne olur ne olmaz diye spermiyogram yaptiracak bende TORCH testini yaptiracagim. Eger bilgi almak isterseniz sonuclar cikinca iletebilirim. Bir yandan da endiseleniyorum ya doktor asi ol derse diye ...

Canım TORCH testı nedir ric aetsem biraz bilgi verebilirmisin

Canım TORCH testı nedir ric aetsem biraz bilgi verebilirmisin

TORCH testi bebege anneden gecen dusuk ya da sakatliga yol acabilecek mikroplarin tespiti diyebiliriz genel anlamda. Gebeligin ilk 3 ayinda ya da gebelik oncesi yaptiriliyor.
T-Toksoplazma mikrobu; cig etten ve ozellikle hayvan diskilarindan bulasiyor.
O-Kabakulak,cocuk felci gibi hastaliklara ait mikrop.
R-Kizamikcik mikrobu.
C-Bu da hatirlamiyorum adini ama dusuge sebep olan bir mikrop, genelde bagisiklik kazanmis oluyormusuz.
H-Herpes diye bir mikrop. Dogum kanalinda mevcutsa bebege gecip hasara yol acabiliyormus.

Normalde gebeligin ilk 3 ayinda yaptiriliyor ama ben biraz pimpirikli bi tipim o yuzden erkenden her testi yaptirip icim rahatlasin istiyorum. Eger herhangi birisine bagisikligin yoksa igne yapilabiliyor ya da nasil korunacagin soyleniyor diye biliyorum. Igne yaptirilirsa 3 ay korunmak gerekmis. Umarim yardimci olabilmisimdir:)

Y YESIMBOZ çok tesekkur ederım canım verdıgın bilgilerden dolayı bugun sayende bir sey daha ogrenmıs oldum :)

İnsallah test sonucunda güzel cıkar ası olmana gerek olmaz

Y YESIMBOZ çok tesekkur ederım canım verdıgın bilgilerden dolayı bugun sayende bir sey daha ogrenmıs oldum :)

İnsallah test sonucunda güzel cıkar ası olmana gerek olmaz

Rica ederiim bi faydasi olursa ne mutlu:)
Insallah,kismetse Ocak ayi icin niyetimiz ama eger asi olmam gerekirsede kismet artik yapacak birsey yok:) Tesekkur ederim

Günaydın kızlar hayırlı Cumalar

Benim bu ayki yumurtlama donemım sona erdi artık bat'ı beklıyorum bakalım bu ay sonuc nasıl olucak.
Gecen hafta sistit baslamıstı cok artınca artık doktora gıttım dün antibiyotik kullanmaya basladım umarım yan etkisi olmaz hamılelık için

Gunaydin herkese :) Yarin hem check up hemde dis doktoru ile randevu var. Resmen 30.000 km bakimi yaptiriyor gibi hissediyorum kendimi Bugun bi an once bitsin de uyuyup dinlenmek istiyorum.

magicoflife bence doktoruna soyle canim bebek dusunuyorum diye ne olur ne olmaz alternatif birsey onerir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…