- 9 Temmuz 2012
- 398
- 203
- 53
Y YESIMBOZ olsun canım en azından hepsini oncesinde halletmen güzel daha sonra kafan bunlara takılmaz ıcın rahat olur. Bende oncesınde diş vs hepsını halletmıstım.
Doktoruma soyledım cocuk ıstedıgımız bır yan etkısı olmaz dedı ama yıne de ınsan tedırgın oluyor.Doktor cocuk planlıyoruz dyınce oda guldu eşimle bana ''Good luck '' dedi umarım bu ay şansımız döner
Agzina saglik vallaha ne de guzel soyledin:) Amiiiin insallah hepimiz icin hayirli zamanda hayirli evlatlari olur. Sanirim bir sorun olmazsa Subattan itibaren bende beklemede olacagim
kolay gelsiiinnn..Günaydın. Haftasonu işte yoğun koşturmacalı :)
kolay gelsiiinnn..
hafta sonu bizim işler iyice durgun,kimseden de cevap gelmedi nerede millet diye bakıp duruyorum sayfaya :)
oohh bol eğlenceli bol gezmeli bir gün senin için :)Eski okuldan arkadaşlarla günümüz vardı sabah. Görüşmek için böyle bir bahane bulduk :) sonra da alışveriş ev işi vs akşama da yemeğe davetliyiz. Böyle yoğun ama güzel çok şükür :) Salı günü doktora gidiyorum onun heyecanını atmaya çalışıyorum :)
oohh bol eğlenceli bol gezmeli bir gün senin için :)
hadi hayırlısı olsun canım güzel haberler verirsin inşallah
Eski okuldan arkadaşlarla günümüz vardı sabah. Görüşmek için böyle bir bahane bulduk :) sonra da alışveriş ev işi vs akşama da yemeğe davetliyiz. Böyle yoğun ama güzel çok şükür :) Salı günü doktora gidiyorum onun heyecanını atmaya çalışıyorum :)
boza cim umarim guzel haberler alirsin. Smear falan mi yoksa test yaptiracak misin?
Hadi hayırlısı olsun canım sen içini ferah tut kötü bir şey çıkmaz inşallah.Bende bir değişiklik yok ama bugün düşündümde acaba hamileliği boşuna mı erteliyorum kilo verdigim falan yok.ocağa kadar daha beklesem mi bilmiyorumCaniim selamlar bugun tum gun test islerine kosturdum. Baya detayli oldu malum... sonuclarim haftaya cumartesi cikacak doktor gorusmemiz var esimle. Umarim hayirli haberler verebilirim. Tek bildigim ultrasonu kaydeden doktor karacigeriniz bobreginiz masallahi var vucudunuz baya genc saglikli yaglanma yok masallah dedi geri kalan hicbiseyle ilgili bi fikrim yok henuz. Heyecanliyim :)) Sende ne var ne yok?
Hadi hayırlısı olsun canım sen içini ferah tut kötü bir şey çıkmaz inşallah.Bende bir değişiklik yok ama bugün düşündümde acaba hamileliği boşuna mı erteliyorum kilo verdigim falan yok.ocağa kadar daha beklesem mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?