dışarı çıkma imkanım pek yok canım yakınlarda park yok maalesefyine leslie teyzeye kaldık :) pilatese bir türlü alışamadım ebru şallının şu nefes al nefes ver olayından dolayı
bu battaniye uyumlu 2renk tutturdun mu her renk olur valla
ebru şallının videolarını sessize alıp yapmam lazımAynen bu durumda leslie teyze candir
Ebru salli komik ama vallaha kadin efsane. Hamile pilatesi cdlerini almayi dusunuyorum ablanin :)
Odayi sari ve gri yapmak istiyorum ama sence mint- su yesili ve beyaz olur mu?
ebru şallının videolarını sessize alıp yapmam lazım
bence odayı mint-su yeşili-beyaz yapman daha güzel olur daha ferah görünür.sarı gri de güzel ama gri boğar biraz sanki
ben iş yerinde yalnızım,müşteri ara sıra geliyor.acaba arka tarafa geçip leslie teyzenin 15dk.'lık videosunu mu yapsam?:)Ayy bende Ocak'a kadar 5-6 kilo versem super olacak ozellikle bacaklarim incelse yeter bana da. Spora devam :) Ip atlamakta ciddi anlamda ise yariyormus kizlar haberiniz olsun. En az 15-20 dk ip atlamak gobegi de cok eritiyormus. Bu hafta ipe baslayacagim bende.yengec4 magicoflife
ben iş yerinde yalnızım,müşteri ara sıra geliyor.acaba arka tarafa geçip leslie teyzenin 15dk.'lık videosunu mu yapsam?:)
:) :) yumurta-kapı meselesiVay bee bir acildin pir acildinHic yoktan iyidir vallaha.
aynen dediğin gibi güzel olur bence bütünlük içinde uyumlu görünürGrisi acik renk o yuzden uzerine su yesilli beyazli yastik kiliflariyla uyumlu hale getirebilirim sanirim. Mobilya beyaz istiyorum ferah durur. Duvari da beyaza boyadik mi baya biseye benzer sanirim oda
aynen dediğin gibi güzel olur bence bütünlük içinde uyumlu görünür
yok canım bende öyleyim yalnız değilsinAy dogdu da odasi kaldiAma ne yapayim garantici bi tipim. Hersey hazir olsun tam olsun son dkya kalmasin her isim boyle. Iyi mi kotu mu bilemiyorum :)
Grisi acik renk o yuzden uzerine su yesilli beyazli yastik kiliflariyla uyumlu hale getirebilirim sanirim. Mobilya beyaz istiyorum ferah durur. Duvari da beyaza boyadik mi baya biseye benzer sanirim oda
ay çok güzel bunlar ya bak açık gri uyumlu olmuş.yengec4 bak turkuazla gri cok hos gorundu gozume.
Digeride modelini cikarttigim sari gri battaniye modeli:)
canım eczacı kalfasıyım ben.sen çalışıyor musun?Kızlar ne iş yapıyorsunuz bu arada :)
yok canım bende öyleyim yalnız değilsinbende heyecanlanıyorum bir şeyler yapmak istiyorum ama daha ortada bir şey yok napıyosun diyorum kendi kendime.bıraksan alışverişe bile başlayacağım şimdiden.bir de etrafımda 2 tane hamile var onları gördükçe daha da gaza geliyorum
ay çok güzel bunlar ya bak açık gri uyumlu olmuş.
battaniye düz mü olacak böyle sıra sıra ?
canım eczacı kalfasıyım ben.sen çalışıyor musun?
kolay gelsin sana da canımçalısıyorum canım bende Marketingciyim özel kullanıcılara kapnyalar vs hazırlıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?