2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Aynen bu durumda leslie teyze candir
Ebru salli komik ama vallaha kadin efsane. Hamile pilatesi cdlerini almayi dusunuyorum ablanin :)
Odayi sari ve gri yapmak istiyorum ama sence mint- su yesili ve beyaz olur mu?

Ayy bende Ocak'a kadar 5-6 kilo versem super olacak ozellikle bacaklarim incelse yeter bana da. Spora devam :) Ip atlamakta ciddi anlamda ise yariyormus kizlar haberiniz olsun. En az 15-20 dk ip atlamak gobegi de cok eritiyormus. Bu hafta ipe baslayacagim bende. yengec4 magicoflife

Aynen bu durumda leslie teyze candir
Ebru salli komik ama vallaha kadin efsane. Hamile pilatesi cdlerini almayi dusunuyorum ablanin :)
Odayi sari ve gri yapmak istiyorum ama sence mint- su yesili ve beyaz olur mu?
ebru şallının videolarını sessize alıp yapmam lazım
bence odayı mint-su yeşili-beyaz yapman daha güzel olur daha ferah görünür.sarı gri de güzel ama gri boğar biraz sanki

ebru şallının videolarını sessize alıp yapmam lazım
bence odayı mint-su yeşili-beyaz yapman daha güzel olur daha ferah görünür.sarı gri de güzel ama gri boğar biraz sanki

Ya aslina bakarsan bebek odasi yapariz dedigimiz odada acik gri L koltugumuz var onu atmak istemiyorum cok yeni. O yuzden ona uydurmak istedim ama sence o kalsa siritir mi acaba su yesili ve beyaz odada?

ben iş yerinde yalnızım,müşteri ara sıra geliyor.acaba arka tarafa geçip leslie teyzenin 15dk.'lık videosunu mu yapsam?:)

Y YESIMBOZ eğer L koltuk açık griyse fazla sırıtmaz aksesuar olarak yine açık gri bir şeyler alabilirsin yada üzerine mint yada su yeşili örtü atabilirsin ama koltuk koyu gri füme gibiyse koyu kalır gibi geldi

Grisi acik renk o yuzden uzerine su yesilli beyazli yastik kiliflariyla uyumlu hale getirebilirim sanirim. Mobilya beyaz istiyorum ferah durur. Duvari da beyaza boyadik mi baya biseye benzer sanirim oda

Grisi acik renk o yuzden uzerine su yesilli beyazli yastik kiliflariyla uyumlu hale getirebilirim sanirim. Mobilya beyaz istiyorum ferah durur. Duvari da beyaza boyadik mi baya biseye benzer sanirim oda
aynen dediğin gibi güzel olur bence bütünlük içinde uyumlu görünür

Ay dogdu da odasi kaldi Ama ne yapayim garantici bi tipim. Hersey hazir olsun tam olsun son dkya kalmasin her isim boyle. Iyi mi kotu mu bilemiyorum :)
yok canım bende öyleyim yalnız değilsin bende heyecanlanıyorum bir şeyler yapmak istiyorum ama daha ortada bir şey yok napıyosun diyorum kendi kendime.bıraksan alışverişe bile başlayacağım şimdiden.bir de etrafımda 2 tane hamile var onları gördükçe daha da gaza geliyorum

yengec4 bak turkuazla gri cok hos gorundu gozume.
Digeride modelini cikarttigim sari gri battaniye modeli:)

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-23-11-26-24-1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 20151028_225028.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 39

kızlar canınızı sıkmak ıstemem ama genelde etrafımda gordugum ve kendımden de bıldıgım bence cok fazla bebek ıcın bırseyler oncesınde almamak. Forumlarda daokuyorum dusuk yapanlar benım gıbı hemen hamıle kalamayan ınsan cok fazla bende en basta heves edıp yakalıkla patık almıstım baktım bunları alınca daha fazla umutluyorum ay sonu gelıp regl olunca tekrar moralım bozuluypr aldıklarımı da goruncede cok uzuluorum.Rabbim inşallah hepimize hayırlı evlatlar versın ama oncesınde de cok kaptırmamak lazım benım nazihane fikrimce tabi siz bilirsiniz yinede inşallah allah gönlünüze görer verir.

Kusura bakmayın biraz karamsar oldum ama gercekten uzulmenizi istemediğim için yazdım bunları

ay çok güzel bunlar ya bak açık gri uyumlu olmuş.
battaniye düz mü olacak böyle sıra sıra ?

canım eczacı kalfasıyım ben.sen çalışıyor musun?

çalısıyorum canım bende Marketingciyim özel kullanıcılara kapnyalar vs hazırlıyoruz.

magicoflife canım orası da öyle zaten 5-6 aylık olduktan sonra almak en mantıklısı ama insan heyecanlanıyor.ben bile kendimi bu kadar heyecanlanabilecek hissetmiyordum ki 2-3 ay öncesine kadar hamilelik aklımdan bile geçmiyordu geçse bile ben yapamam bakamam diyip erteliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…