merhaba kizlar nasilsiniz :)
Super vallaha cok sukur. Bugun dis doktoruma gittim 20yas dislerimin sorun cikarmayacagini soyledi 6 tane dolgu olmasi gereken disim vardi. Onlari halletti. Gunde 3 kere en az 2 dk fircala hergun yogurt ye hicbisey olmaz dedi nasil mutlu oldum anlatamam:) siz nasilsiniz kizlar?
Salı günü jinekoloji gideceğim ve bugün regl oldum. Ayarlasam olmazdı 3. gününe denk gelecek. Bakalım Nasıl olacak? Onun dışında yenı haftaya hazırlanıyorum işte :)
canim benimde bir kontrolumde regl donemime denk gelmisti regliyken de yumurtaliklarini kontrol ediyorlar istersen bi doktorunla gorus sende yinede.Buara da normal kontrol icinmi gidiceksin?
Salı günü jinekoloji gideceğim ve bugün regl oldum. Ayarlasam olmazdı 3. gününe denk gelecek. Bakalım Nasıl olacak? Onun dışında yenı haftaya hazırlanıyorum işte :)
Insallah canim cok tesekkurler. Bence eger kilon bolgeselde olsa rahatsiz ediyorsa birseyler yap. Zaten bebek icinde faydali degil hamurisi sekerli ve yagli yiyecekleri cikar hayatindan. Haftada uc gun yuru 40-45 dk inan ki zor degil sadece miskinligi atip bi hafta sabretsen nasil iyi gelecek nasil kilo vereceksin goreceksin. O arada da baslayabilirsiniz tabii olursa kismet olmazsa yavas yavas bi duzen oturtursun kilo verirsin. Cunku hamileykende miskinlik devam ederse o fena anacım :)
Herkese gunaydin hanimlar. Mutlu pazarlar:)
boza yengec4 kizlar bu arkadasimin bebegi icin ormeye basladigim battaniye. Biraz klasik ama benim cok hosuma gitti yumusacik oluyor:) Not rerken beni aldi mi bi heyecan Eki Görüntüle 1696826
Y YESIMBOZ o zaman bugün vitamin takviyesi yapıyorum ve tembelliği bırakıp spora başlıyorum.
diğer battaniyenin de fotoğrafını bekliyorum sarı ve gri olanın.benim de bir tane beğendiğim var ama bunu yaparsam siyah beyaz yapmayı düşünüyorum fotoğrafını ekleyeyimEki Görüntüle 1697527
evde zumba videoları açıp onu mu yapsam yoksam leslie teyzenin videosuyla yürüyüş mü yapsam onu düşünüyorum bende :)Evet evet spora bir an once basla hamileykende yapman gerek cunku ozellikle normal dogum icin yuruyus sartmis. Esim sporcu ayni zamanda egitmenlikte yapiyor. Allah korusun dusuk ihtimali olmadigi surece eger gebelik oncesi vucudun yuruyuse alisiksa nefes nefese kalmamak kosulu ile dogum yapana kadar yuruyuse izin veriliyormus. Bir de pilatese.
Ayyyy buna bayildim yaa siyah beyaz nasil guzel oluur. Ama bilemedim nasil yapilir, anneme mi gostersem o mu yapsa acaba
evde zumba videoları açıp onu mu yapsam yoksam leslie teyzenin videosuyla yürüyüş mü yapsam onu düşünüyorum bende :)
bu battaniyenin yapılışı internette var video sitesinde.kar tanesi battaniyesi,derya baykalda çıkmıştı.yazamıyorum şimdi ismini site reklama girer mi bilmiyorum canım.
evde zumba videoları açıp onu mu yapsam yoksam leslie teyzenin videosuyla yürüyüş mü yapsam onu düşünüyorum bende :)
bu battaniyenin yapılışı internette var video sitesinde.kar tanesi battaniyesi,derya baykalda çıkmıştı.yazamıyorum şimdi ismini site reklama girer mi bilmiyorum canım.
dışarı çıkma imkanım pek yok canım yakınlarda park yok maalesefYuruyusu disarda yapma imkanin varsa mumkun mertebe bol oksijenle disarda yapmani tavsiye ederim. Ama cikamam diyorlar leslie ablayla baya sonuc almis hanimlar :) Zumba da isin keyifli tarafi tabii o da guzel. Ama tavsiyem ufak ufak pilates yap sirtin bacaklarin guclensin esnesin. Malum o kadar agirlik binecek isine yarar ilerde.
Aaa buldum buldum tatlim kar tanesi battaniyesi yazmam yetti sagolasin. Bir bakayim haftasonu cikarabilecek miyim modelini :) Bayildim ama yaa cok guzel. Lila beyaz ya da mint ve beyazda guzel olur.
magicoflife yediklerime dikkat ediyorum ama bu aralar biraz saldım tekrar toparlamam lazım.sabah aç karna ilaç içtiğimden limonlu sirkeli su içmek istemiyorum belki bir zararı etkileşimi olur diye.4 aralığa kadar en az bir 8 kilo verebilsem süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?