2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

merhaba kizlar nasilsiniz :)

Super vallaha cok sukur. Bugun dis doktoruma gittim 20yas dislerimin sorun cikarmayacagini soyledi 6 tane dolgu olmasi gereken disim vardi. Onlari halletti. Gunde 3 kere en az 2 dk fircala hergun yogurt ye hicbisey olmaz dedi nasil mutlu oldum anlatamam:) siz nasilsiniz kizlar?

Salı günü jinekoloji gideceğim ve bugün regl oldum. Ayarlasam olmazdı 3. gününe denk gelecek. Bakalım Nasıl olacak? Onun dışında yenı haftaya hazırlanıyorum işte :)

cok sevindim canim sorunsuz halletmene insalah illerde de sorun cikartmaz : ) uclu testinin sonucu ne zaaman belli olucakmis?

sut urunlerinde de sadece yogurt cok seviyorum bende yogurdun ustune nane ekleyip yemeyi cook seviyorum sanada onerririm

Buhafta sonu da benimde cok yogun gecti artik burda havalar da cok sogudu -4 derecelere dustu christmas marketler acilmaya basladi burda cmt gunu onu gezerken usuttum sanirim kasiklarim cok agrimaya basladi son iki gundur bazi yerlerde de kasik agrisinin hamilelik belirtisi oldugunu yazmislar umarim hamilelik belirtisidir :)

Salı günü jinekoloji gideceğim ve bugün regl oldum. Ayarlasam olmazdı 3. gününe denk gelecek. Bakalım Nasıl olacak? Onun dışında yenı haftaya hazırlanıyorum işte :)

canim benimde bir kontrolumde regl donemime denk gelmisti regliyken de yumurtaliklarini kontrol ediyorlar istersen bi doktorunla gorus sende yinede.Buara da normal kontrol icinmi gidiceksin?

canim benimde bir kontrolumde regl donemime denk gelmisti regliyken de yumurtaliklarini kontrol ediyorlar istersen bi doktorunla gorus sende yinede.Buara da normal kontrol icinmi gidiceksin?

Evet evet normal. Yılbaşından sonra korunmayı bırakmayı düşünüyoruz. Ön kontrol için gideceğim.

Insalah canim benim. Torch un ve diger kan idrar tum tahlillerin degerlendirmesini ctesi gunu alcaz. Insallah onlarda da birsey cikmaz. Sonra obur haftaya jinekologa gostercem sonuclari kismetse ocaktan sonra baslayacagiz bizde :) ayy heyecanli bi surec.
Cok dikkat et kendine usutme,ne olur ne olmaz. Sicak tut ayaklarini. Insallah olur hayirlisiyla :) magicoflife

Ay kiyamam yaa :) Tam zamaninda vallaha :) Benimde iki uc gunum var buyuk ihtimalle.
Bizde bi sorun cikmazsa torchta ocakta korunmayi birakacagiz :)

benim kilolar bölgesel ama sadece sporla verebilir miyim bilmiyorum
bu aralar o kadar tembellik var ki anlatamam.havadan mıdır yoksa yine kan değerlerim mi düştü bilmiyorum.

klasikte olsa çok güzel canım.kolay gelsin hemen bitsin inşallah.hem bu sana deneyim olur kendi bebeğine daha güzelini örersin

yengec4 hava degisimi ruhen ve fiziken beni cok etkiliyor olabilir canim. Sen kendine dikkat et ozellikle ayaklari korumak lazim.
Olmaz mii ne kadar yersen ye yuruyusunu yaptigin surece hic sorun yok canim ya da evde egzersiz yapabilirsin.
Insallaah canim tesekkurler :) birtane de benim cok begendigim modeli cikardim sari ve gri. Onu da ekleyecegim :)

Y YESIMBOZ o zaman bugün vitamin takviyesi yapıyorum ve tembelliği bırakıp spora başlıyorum.
diğer battaniyenin de fotoğrafını bekliyorum sarı ve gri olanın.benim de bir tane beğendiğim var ama bunu yaparsam siyah beyaz yapmayı düşünüyorum fotoğrafını ekleyeyim

Evet evet spora bir an once basla hamileykende yapman gerek cunku ozellikle normal dogum icin yuruyus sartmis. Esim sporcu ayni zamanda egitmenlikte yapiyor. Allah korusun dusuk ihtimali olmadigi surece eger gebelik oncesi vucudun yuruyuse alisiksa nefes nefese kalmamak kosulu ile dogum yapana kadar yuruyuse izin veriliyormus. Bir de pilatese.
Ayyyy buna bayildim yaa siyah beyaz nasil guzel oluur. Ama bilemedim nasil yapilir, anneme mi gostersem o mu yapsa acaba

evde zumba videoları açıp onu mu yapsam yoksam leslie teyzenin videosuyla yürüyüş mü yapsam onu düşünüyorum bende :)
bu battaniyenin yapılışı internette var video sitesinde.kar tanesi battaniyesi,derya baykalda çıkmıştı.yazamıyorum şimdi ismini site reklama girer mi bilmiyorum canım.

Yuruyusu disarda yapma imkanin varsa mumkun mertebe bol oksijenle disarda yapmani tavsiye ederim. Ama cikamam diyorlar leslie ablayla baya sonuc almis hanimlar :) Zumba da isin keyifli tarafi tabii o da guzel. Ama tavsiyem ufak ufak pilates yap sirtin bacaklarin guclensin esnesin. Malum o kadar agirlik binecek isine yarar ilerde.
Aaa buldum buldum tatlim kar tanesi battaniyesi yazmam yetti sagolasin. Bir bakayim haftasonu cikarabilecek miyim modelini :) Bayildim ama yaa cok guzel. Lila beyaz ya da mint ve beyazda guzel olur.

Canım bencede dısarada yuruyus yapmak dısarda soğukda yuruyus yapmak daha fazla kalori yakmana neden oluyor bende bı ara 6 kg fazlam vardı haftada en az 4 gun spor yapıyordum yedıklerımı kısmıstım oglenlerı salata yada balık et tavuk yıyordum pılavı beyaz ekmeği şekeri hayatımdan cıkarmıstım.Sabahları da ılk kalktıgımda ılık su ıcıne bır kac damla lımon yada elma sırkesı eklıyıp ıcıyordum. Kahvaltı olarak da yogurt ustune yulaf ustune muz yada cılek mevsım meyvesı bıraz da tat vermesı ıcın bır tatlı kasıgı bal ekleyıp yıyorum cok tok tutuyor vede gercekten lezzetlı bu sekılde bunları uygularsan bence sende cok rahat kılo verırsın canım

dışarı çıkma imkanım pek yok canım yakınlarda park yok maalesef yine leslie teyzeye kaldık :) pilatese bir türlü alışamadım ebru şallının şu nefes al nefes ver olayından dolayı
bu battaniye uyumlu 2renk tutturdun mu her renk olur valla

magicoflife yediklerime dikkat ediyorum ama bu aralar biraz saldım tekrar toparlamam lazım.sabah aç karna ilaç içtiğimden limonlu sirkeli su içmek istemiyorum belki bir zararı etkileşimi olur diye.4 aralığa kadar en az bir 8 kilo verebilsem süper olacak

okadar kısa sure de 8 kg vermen canım cok sağlıklı degıl ama vucudun bı anda duser ve sonrasında tekrar alırsın ve tekrar verdiğin kiloları alma ihtimalin var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…