- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
bizim komşunun adetten 5 gün sonra idrar testi negatifti. 10 gün geçtikten sonra pozitif çıktı. üstelik çift rahmi vardı ve tedavisiz gebe kalamazsın demişlerdi. ama 4.ayında hamile kaldı şuan bebişi kucağında :) Rabbimin hikmetinden sual olmuyorHergun oh bugun de olmadim diye seviniyorum insallah bakalim
Adet mi oldun[QUOTE="Tuba0735, post: 45847811, member:
Bu ay da hüsran doktora ne zaman gitmek gerekir belli bir günü var mı adet döneminde mi gidilir bilen var mı arkadaşlar
3.günü doktora gidin o zaman eğer daha önce hormonlara bakılmadıysaEvet malesef :/
Canım niye bu kadar sıkıntı yaptın kendine 2 ayda anlamadım ben 10.ayimdayim ama gayet iyiyim şükür üstelik pkoluyumKızlar bebek planladıgımda doktor bana folikasit kan ve b vitamini takviyesinde bulundu, hamile olana kadar kullan dedi ama ben 2ay sonra halen bebek olmayınca ve hergün okadar ilaç içince biraz bunalıma girdim ve ilaçları bıraktım. Bu duyguyu yasayan varmı? Folikasitin hamile kalmaya bi yardımı varmı sizde
Kızlar bebek planladıgımda doktor bana folikasit kan ve b vitamini takviyesinde bulundu, hamile olana kadar kullan dedi ama ben 2ay sonra halen bebek olmayınca ve hergün okadar ilaç içince biraz bunalıma girdim ve ilaçları bıraktım. Bu duyguyu yasayan varmı? Folikasitin hamile kalmaya bi yardımı varmı sizde
Canm ben gecen hafta doktora gittim 3 ay kullandm bende doktor 3 ay yeterli hamile kaldıgında tekrar baslarsın dedi soylemek istedim :)Hayirlisi tabiki :) folik asit ben bıraktım 3 ay düzenli kullandım ama folbiol bitti çalışmalara başladık canım acaba iyimi ettim kotumu ettim tekrar kullanmaya devam etsem mi acaba ama 3 ay yeterli olmamismidir canım ?
canım ben 3 ay kullandım sonrasındada hamile olduğumu öğrendim şimdi 6 haftalık hamileyim doktorum 3 aylık folik asit verdi :)Canm ben gecen hafta doktora gittim 3 ay kullandm bende doktor 3 ay yeterli hamile kaldıgında tekrar baslarsın dedi soylemek istedim :)
Amin canım inş.bu folic asitle vitaminin ismi var mı canım yoksa eczaneden gidip kendimiz mi isteyeceztesekkürler kızlar ben de bugunden itibaren folik asit ve vitamin takviyesine başlıyorum o halde :) Allah herkesin gönlüne göre versin
Google playdan indiriyorusunuz. Takvimim adında bir proğram.Hangi program o?
Google playdan indiriyorusunuz. Takvimim adında bir proğram.
He evet onu kullaniorm bende ama ben bir ay 28 bir 24 gunde oluorm onun icin duzgun hesaplamio benimkini sildim
adet döngünü takvimden ayarlayabilirsin. benimde 24 günde bir oluyor ben ayarladım. takvim çok işe yarıyor her tarih aklımızda kalmıyorHe evet onu kullaniorm bende ama ben bir ay 28 bir 24 gunde oluorm onun icin duzgun hesaplamio benimkini sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?