2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

Hergun oh bugun de olmadim diye seviniyorum insallah bakalim
bizim komşunun adetten 5 gün sonra idrar testi negatifti. 10 gün geçtikten sonra pozitif çıktı. üstelik çift rahmi vardı ve tedavisiz gebe kalamazsın demişlerdi. ama 4.ayında hamile kaldı şuan bebişi kucağında :) Rabbimin hikmetinden sual olmuyor

[QUOTE="Tuba0735, post: 45847811, member:
Bu ay da hüsran doktora ne zaman gitmek gerekir belli bir günü var mı adet döneminde mi gidilir bilen var mı arkadaşlar

Kızlar bebek planladıgımda doktor bana folikasit kan ve b vitamini takviyesinde bulundu, hamile olana kadar kullan dedi ama ben 2ay sonra halen bebek olmayınca ve hergün okadar ilaç içince biraz bunalıma girdim ve ilaçları bıraktım. Bu duyguyu yasayan varmı? Folikasitin hamile kalmaya bi yardımı varmı sizde

Canım niye bu kadar sıkıntı yaptın kendine 2 ayda anlamadım ben 10.ayimdayim ama gayet iyiyim şükür üstelik pkoluyum

Bu ay'i oyle iyi degerlendirdik ki bat 11 veya 12 si insallah olmustur biseyler gogus şişligi disinda bisey yok he birde akintim coktu ic camasirim hep islakti bugun kesildi sanki beklemedeyim hayirlisi

Birakmasaydin keske ilac da degil ki onlar bende folic asit kullaniyrm 4 aydir beklemedeyim

Canm ben gecen hafta doktora gittim 3 ay kullandm bende doktor 3 ay yeterli hamile kaldıgında tekrar baslarsın dedi soylemek istedim :)

Canm ben gecen hafta doktora gittim 3 ay kullandm bende doktor 3 ay yeterli hamile kaldıgında tekrar baslarsın dedi soylemek istedim :)
canım ben 3 ay kullandım sonrasındada hamile olduğumu öğrendim şimdi 6 haftalık hamileyim doktorum 3 aylık folik asit verdi :)

He evet onu kullaniorm bende ama ben bir ay 28 bir 24 gunde oluorm onun icin duzgun hesaplamio benimkini sildim

Sonuçta bir kul icadı o yüzden biraz dah sabretmeliydiniz diye düşünüyorum. Adetleriniz düzensiz ise bilemem ama düzenliyse zamanla doğru tahmin ediyor. Sonuçta bir proğram sizin vücudunuzun gidişatını hemen kavrayamıyor. Ben 2 yıldır kullanıyorum. 1 yıldan sonra dediği tarihte adet oluyordu yani. Ben sadece yönlendirme ve bilgilerimi saklamak adına yükledim. Başka bir beklentim yok proğramdan.

He evet onu kullaniorm bende ama ben bir ay 28 bir 24 gunde oluorm onun icin duzgun hesaplamio benimkini sildim
adet döngünü takvimden ayarlayabilirsin. benimde 24 günde bir oluyor ben ayarladım. takvim çok işe yarıyor her tarih aklımızda kalmıyor

Ya kızlar birsey sorsam sizlere yumurtlama döneminden sonra hamile kaldığımızda illa şeffaf akıntı mı gelmesi lazım

Kızlar bugun benim yumurtlama günüm kahverengi camur gibi akintim oldu kokusuz neden olabilir acaba bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…