- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
ay keşke :) bu ay umutluyum ama bakalıminş canım bi bakarsın hamile kalmışsın ne güzel olur :)benimde bu ara kasıklarımda bi acayip ağrılar var, bugun yarın adet olucam ona bağlıyorum ama böyle inceden sızı gibi taş çatlasın ilk korunmasız ilişkimiz 7 8 gün önce oldu daha yeni başladık ve yumurtlama dönemi bile değildi hamile kalmış olamam ya bilemedim bende
canım keşke korunsaydın sağlığın açısından sorun olmasın 2 ay dediğin nedirki gelip geçerdi yani
haklısınkaç aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldın
canım benim çok geçmiş Allah yaşadığın üzüntüleri alsın ve kucağına hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah2 aylıkken cnm
ay bende 10 aylık9.5 aylık evliyim bende
İnş en kısa zamanda rabbim kucağını doldurur canım2 aylıkken cnm
aminnn canı gönüldenÇok teşekkürler arkadaşlar inş rabbim tüm isteyenlere nasip eder inş bizlere de
aynenBenden iki hafta önce evlenmişsiniz
aynenevliliğe uyum sağladınmı kaç yaşındasın
Harikaa21 yaşındayım şuanlık şükür sağladım sen kaç yaşındasın :)
Sevdigimdi zaten bekarken bu kadar rahat değildim şükür.
Eşim güveniyor ve herşeyime izin veriyor kısıtlamıyor.
Yemek yapmayı eşimden öğrendim
Cok iyi canim, Bende çalışırken buldum esimi evlendigimden beri çalışmiyorum ama. Evdeyim bazen sıkıldıgım oluyo en çokta çocuğum olmasını bu yüzden istiyorum, kaynanamlar falan 1 minibüs mesafede zararlari yok çok sukurHem çalışıyorum hem eğitimime yine devam ediyorum
Kayınvalıdemler akrabalarda hep uzak
Harikaabende 24 yaşındayım esimi zaten uzun yıllardır tanıdığım için hiç sıkıntı yasamadim evlilik guzel şey doğrusu kafana uyan insanla birlikte olunca yoksa bekarken çokta rahat degildik yanı
Çok iyi cnmCok iyi canim, Bende çalışırken buldum esimi evlendigimden beri çalışmiyorum ama. Evdeyim bazen sıkıldıgım oluyo en çokta çocuğum olmasını bu yüzden istiyorum, kaynanamlar falan 1 minibüs mesafede zararlari yok çok sukur
Inşallah canım benim dua et lütfenSende sağol canım ne demek inş en kısa zamanda müjdeli haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?