-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Selen_Ay canım yatak çok güzel ve farklı duruyor güle güle kullanın ve taşınabiliyor gibi
AGRA , MutluBulut_ herkez bebekler hemen toparlanır diyorlar almayın diyorlar ama bazen bebiş küçükde olabiliyormuş ki inş.bizimkiler tosuncuk olur:) o zaman gerekebilir biz yinede alalım köşede dursun artarsa ilerde hediye vercek birileri çıkar diye düşünüyorum
madley seninki uatngaç gibi kızmı acaba:) bebişin iyi olmasına sevindim

Çok tatlı Can'ım kaç tl ye aldın Can'ım

Ben almadım canım bebişimizin teyzesi (çok yakın arkadaşım) almış. Bugün kargoluyor ama evde resmini çekmiş atmış bana bunu aldım yolluyorum yarın diye. Yatağı yastığı pikesi işte. Sağolsun.

Çok pahalıya bakmışın en iyi medefe 3500 tl rahat bulursun evet 6 bine de var 10 binede var ama Bebek odası 3500 Tlye rahat dizilir takım alınırken indirimde yapılabilir tek tek düşünmem ben açıkçası

Canım çok gezmedim bikaç yere sorduk hepsi aynı diyince korktum yani. Ayrı ayrı olmasını çek dert etmiyorum dediğim gibi (çok ikeacı çıkmayım ama) kardeşime sordum, bunlar farklı seri aynı odada olacaklar biri handan biri Van'dan durmasın dedim merak etme renkleri bile farklı dursa ikeanın bütün ürünleri birbirinin bütünü gibi duruyor dedi. Bu arada alacaklarım şunlar bi de oyuncak kutusu alıcam
Gardolabın 3 kapaklısı olacak

Teşekkür ederim :) bilmiyprum 10 gün sonra bidaha gitsem mi ki 1 ay sonra gel dedi ama belkim gösterir :))

Ya canım herkez oda yatak almış ben almadım daha eşya aldım ama yatak da oyun parkı yatakları varya ondan alcakım dolpta ayrı alcakım evim de kira ya :) bir de 3 ay evde olmayacakın Mersin'de olcaksın ailem yanında olcakım :)

Ay cok güzelmiş ya ama varya cok değişik bebek yatakları var kızlar cok guzel ve güle güle kullan cnm :)

canım hepsi güzel, maşAllah karar vermişsin ne güzel. en zoru karar vermek almak kolay para olduktan sonra

Teşekkür ederim :) bilmiyprum 10 gün sonra bidaha gitsem mi ki 1 ay sonra gel dedi ama belkim gösterir :))
inşallah öğrenirsin sen de en kısa zamanda, bezen bebişler intaçı oluyo göstermiyo.

bende ıhtıyac fazlası olmasın dıye dusunuyorum canım alacak sey o kadar cok kı bır lıste yapsam ıyı olacak aslında alacaklar ıcın

Kızlar daha güzelleri hepimizin olsun inş. Kiradayım ama Allaha çok şükür odasını yapabiliyorum. İstanbulda oturuyor olsaydım bebeğimin bir odası olmıcaktı.

Sanırım taşınabilme imkanı var canım ama içinde bebek varken pek o riske girmem gibi : ) detaylı fotoları yatak gelince paylaşırım inş.

Ay cok güzelmiş ya ama varya cok değişik bebek yatakları var kızlar cok guzel ve güle güle kullan cnm :)

canım hepsi güzel, maşAllah karar vermişsin ne güzel. en zoru karar vermek almak kolay para olduktan sonra

Çok şükür karar verdim canım. Beşiği direk dayısı tavsiye etti. Çok sağlam dayanıklı sülalenin çocuğunu büyütür diye. Şifonyere de dayısı karar verdi gibi. Bi tek gardolabı ben seçtim. Saklama kutusunu da alıcam diyince o da çok sağlam al iyi olur dedi.
Bu arada çocuk odasına en fazla yapacağım masraf halısı ve perdeleri. Beşiği ananesi alıyor (bizde adet), diğer eşyaları (gardolap, şifonyer, saklama kutusu) babanesi alıyor. Bayadır beklenen bebek olunca babanesi söz vermişti olsun hele de ben odasını dizcem diye. Sağolsun. Öyle rahat diziyoruz odasını çok şükür.
İşte bi tek bebek arabasını çözemedim ama şekerlişeker sağolsun onuda hallettik gibi : )

Can'ım güzelmiş hepsi ben beşiği böyle düşünmüyorum ama fikir alıyım ne kadarmış ikea da

masallah canım sızın masraflar baya azalıyor o zaman :) bız her seyı kendımız yapacagız ınsallah annem yaparsa bır ıkı kıyafet o kadar. Kv zaten memleketıne gıttı oda annem gıbı doguma anca geleck bısey yapmaz

Ben senin yatağının beyazını gördüm böyle süslü değildi bunu Mevlüt'te çocuğu bunla çıkartıyorsun doğru mu aynı şeyden bahsediyoruz demi ama satılık bana fiyat vermediler kiralıyoruz dediler organizasyoncusu da sordum bende kiralığı ne yapıyım dedim

Bu arada bızde de normalde adet kız tarafı alır besıgı
Hatta tam bılmesemde sanırım kayınvalıdemlerde de erkek tarafı alıyor. Nerden bıldın dersenız eltıme kayınvalıdeler almıs besıgı gorumcem bızde adet oyle demıstı
Bıze gelınce adet yok ıkı tarafta laf olsun dıye bızde yaparız canım bıseyler dedıler. Bızde sagolun bız herseyı yaparız falan dıyınce hemen sustular Laf olsun dıye dedıklerıde cok net bellı oldu

Yok gidip bakarım zaten yerlerinde onun zevkini almam lzm :) internetten almam.

Can'ım güzelmiş hepsi ben beşiği böyle düşünmüyorum ama fikir alıyım ne kadarmış ikea da

550 tl canım. İki kademede kullanılabiliyor ve beşiğin bi kenarı isteyince çıkabiliyor. Sonuçta herkeste fikir farklı, evinin durumu farklı (kimimiz kirada diye, kiminin fazla odası yok gibi)

Evet canım azalıyor baya. Bebek kıyafetleri de alıcak annem yine. Memlekete gitmeyi bekliyoruz işte.

İnan canım hiç bilmiyorum. Tek bir kere bebek mevlüdü gördüm onu da böyle yatak filan yoktu. Benim de böyle bi yataktan haberim yoktu. Arkadaş heves etmiş sağolsun almış, yoksa ben olsam almazdım

Canım normalde bizde adet biliyorum ama anneme hiç bahsetmedim o ben alıcam dedi iyi dedim. Bu arada kayınvalidem bana söz verdi 2 sene oldu ama baktım hiç ağzı gık demiyor, eşime dedim annen böyle böyle söz vermişti bakalım yapacak mı dedim. Eşim de bahsetmiş annesigile gidince. heee söz verdiydim ben yaparım demiş. Eğerki yok söz vermedim deseydi beşiği de anneme aldırtmıcaktım yani.
Kimseye güvenipte yapmadık sonuçta

aynen oyle canım :)) bızde esımle ılk hamıle kaldıgımı ogrendıgımızde konusmustuk kımseye yuk olmayalım bız alırız dıye ama yınede etraftan hep duyunca ınsan ozenıyormus

Ben açıkcası onlara güvenip iş yapmama taraftarıyım :) Siz demeniz gerekeni söylemişsiniz kim olsa gerek yok biz hallederiz der zaten. Gerisi onlara kalmış :)

Oh ne iyi valla kimse bana bişeyin sözünü vermedi sadece annemle babam ve ablamlar oda takımını ortak alacaklar genelde begendim takımlar 3-5bin arası değişiyor. Ama eşimin tarafından tık yok, olmazda biliyorum beklemiyorumda. Anca laf onlarınki

Çok mantıklı sonrasındada kullanılabilmesi çok iyimiş :)

Gözünaydın canım bebiş sağlıklıysa sorun yok demektir ama cinsiyet merakı beni yiip bitirmişti zor belirsizlik :)
Hayırlısı olsun, gönlündeki olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…