Çok tatlı Can'ım kaç tl ye aldın Can'ım
Çok pahalıya bakmışın en iyi medefe 3500 tl rahat bulursun evet 6 bine de var 10 binede var ama Bebek odası 3500 Tlye rahat dizilir takım alınırken indirimde yapılabilir tek tek düşünmem ben açıkçası
Teşekkür ederim :) bilmiyprum 10 gün sonra bidaha gitsem mi ki 1 ay sonra gel dedi ama belkim gösterir :))Selen_Ay canım yatak çok güzel ve farklı duruyor güle güle kullanın ve taşınabiliyor gibi
AGRA , MutluBulut_ herkez bebekler hemen toparlanır diyorlar almayın diyorlar ama bazen bebiş küçükde olabiliyormuş ki inş.bizimkiler tosuncuk olur:) o zaman gerekebilir biz yinede alalım köşede dursun artarsa ilerde hediye vercek birileri çıkar diye düşünüyorum
madley seninki uatngaç gibi kızmı acaba:) bebişin iyi olmasına sevindim
Ya canım herkez oda yatak almış ben almadım daha eşya aldım ama yatak da oyun parkı yatakları varya ondan alcakım dolpta ayrı alcakım evim de kira ya :) bir de 3 ay evde olmayacakın Mersin'de olcaksın ailem yanında olcakım :)Selen_Ay canım yatak çok güzel ve farklı duruyor güle güle kullanın ve taşınabiliyor gibi
AGRA , MutluBulut_ herkez bebekler hemen toparlanır diyorlar almayın diyorlar ama bazen bebiş küçükde olabiliyormuş ki inş.bizimkiler tosuncuk olur:) o zaman gerekebilir biz yinede alalım köşede dursun artarsa ilerde hediye vercek birileri çıkar diye düşünüyorum
Ay cok güzelmiş ya ama varya cok değişik bebek yatakları var kızlar cok guzel ve güle güle kullan cnm :)Ben almadım canım bebişimizin teyzesi (çok yakın arkadaşım) almış. Bugün kargoluyor ama evde resmini çekmiş atmış bana bunu aldım yolluyorum yarın diye. Yatağı yastığı pikesi işte. Sağolsun.
Canım çok gezmedim bikaç yere sorduk hepsi aynı diyince korktum yani. Ayrı ayrı olmasını çek dert etmiyorum dediğim gibi (çok ikeacı çıkmayım ama) kardeşime sordum, bunlar farklı seri aynı odada olacaklar biri handan biri Van'dan durmasın dedim merak etme renkleri bile farklı dursa ikeanın bütün ürünleri birbirinin bütünü gibi duruyor dedi. Bu arada alacaklarım şunlar bi de oyuncak kutusu alıcam
Gardolabın 3 kapaklısı olacak
Eki Görüntüle 1841733 Eki Görüntüle 1841734 Eki Görüntüle 1841735 Eki Görüntüle 1841736
canım hepsi güzel, maşAllah karar vermişsin ne güzel. en zoru karar vermek almak kolay para olduktan sonraBen almadım canım bebişimizin teyzesi (çok yakın arkadaşım) almış. Bugün kargoluyor ama evde resmini çekmiş atmış bana bunu aldım yolluyorum yarın diye. Yatağı yastığı pikesi işte. Sağolsun.
Canım çok gezmedim bikaç yere sorduk hepsi aynı diyince korktum yani. Ayrı ayrı olmasını çek dert etmiyorum dediğim gibi (çok ikeacı çıkmayım ama) kardeşime sordum, bunlar farklı seri aynı odada olacaklar biri handan biri Van'dan durmasın dedim merak etme renkleri bile farklı dursa ikeanın bütün ürünleri birbirinin bütünü gibi duruyor dedi. Bu arada alacaklarım şunlar bi de oyuncak kutusu alıcam
Eki Görüntüle 1841733 Eki Görüntüle 1841734 Eki Görüntüle 1841735 Eki Görüntüle 1841736
inşallah öğrenirsin sen de en kısa zamanda, bezen bebişler intaçı oluyo göstermiyo.Teşekkür ederim :) bilmiyprum 10 gün sonra bidaha gitsem mi ki 1 ay sonra gel dedi ama belkim gösterir :))
bende ıhtıyac fazlası olmasın dıye dusunuyorum canımSelen_Ay canım yatak çok güzel ve farklı duruyor güle güle kullanın ve taşınabiliyor gibi
inşallah kızlar babası gibi inat sıpa :))inşallah öğrenirsin sen de en kısa zamanda, bezen bebişler intaçı oluyo göstermiyo.
Selen_Ay canım yatak çok güzel ve farklı duruyor güle güle kullanın ve taşınabiliyor gibi
Ay cok güzelmiş ya ama varya cok değişik bebek yatakları var kızlar cok guzel ve güle güle kullan cnm :)
canım hepsi güzel, maşAllah karar vermişsin ne güzel. en zoru karar vermek almak kolay para olduktan sonra
Can'ım güzelmiş hepsi ben beşiği böyle düşünmüyorum ama fikir alıyım ne kadarmış ikea daBen almadım canım bebişimizin teyzesi (çok yakın arkadaşım) almış. Bugün kargoluyor ama evde resmini çekmiş atmış bana bunu aldım yolluyorum yarın diye. Yatağı yastığı pikesi işte. Sağolsun.
masallah canım sızın masraflar baya azalıyor o zaman :) bız her seyı kendımız yapacagız ınsallahKızlar daha güzelleri hepimizin olsun inş. Kiradayım ama Allaha çok şükür odasını yapabiliyorum. İstanbulda oturuyor olsaydım bebeğimin bir odası olmıcaktı.
Sanırım taşınabilme imkanı var canım ama içinde bebek varken pek o riske girmem gibi : ) detaylı fotoları yatak gelince paylaşırım inş.
Çok şükür karar verdim canım. Beşiği direk dayısı tavsiye etti. Çok sağlam dayanıklı sülalenin çocuğunu büyütür diye. Şifonyere de dayısı karar verdi gibi. Bi tek gardolabı ben seçtim. Saklama kutusunu da alıcam diyince o da çok sağlam al iyi olur dedi.
Bu arada çocuk odasına en fazla yapacağım masraf halısı ve perdeleri. Beşiği ananesi alıyor (bizde adet), diğer eşyaları (gardolap, şifonyer, saklama kutusu) babanesi alıyor. Bayadır beklenen bebek olunca babanesi söz vermişti olsun hele de ben odasını dizcem diye. Sağolsun. Öyle rahat diziyoruz odasını çok şükür.
İşte bi tek bebek arabasını çözemedim ama şekerlişeker sağolsun onuda hallettik gibi : )
Ben senin yatağının beyazını gördüm böyle süslü değildi bunu Mevlüt'te çocuğu bunla çıkartıyorsun doğru mu aynı şeyden bahsediyoruz demi ama satılık bana fiyat vermediler kiralıyoruz dediler organizasyoncusu da sordum bende kiralığı ne yapıyım dedimBen almadım canım bebişimizin teyzesi (çok yakın arkadaşım) almış. Bugün kargoluyor ama evde resmini çekmiş atmış bana bunu aldım yolluyorum yarın diye. Yatağı yastığı pikesi işte. Sağolsun.
Oda yapacaksan takım al Can'ım ben oda yapsaydım sade beyaz renk alacaktım ben mesela beşiği beyaz alacam sonra oda yaptığımda komple beyaz alıp beşiği de Oray'a koyarım internetten kesinlikle alma derim mobilya yerini bilemezsin kötü çıkabiliyor aklında bulunsun
Can'ım güzelmiş hepsi ben beşiği böyle düşünmüyorum ama fikir alıyım ne kadarmış ikea da
masallah canım sızın masraflar baya azalıyor o zaman :) bız her seyı kendımız yapacagız ınsallahannem yaparsa bır ıkı kıyafet o kadar. Kv zaten memleketıne gıttı oda annem gıbı doguma anca geleck bısey yapmaz
Ben senin yatağının beyazını gördüm böyle süslü değildi bunu Mevlüt'te çocuğu bunla çıkartıyorsun doğru mu aynı şeyden bahsediyoruz demi ama satılık bana fiyat vermediler kiralıyoruz dediler organizasyoncusu da sordum bende kiralığı ne yapıyım dedim
Bu arada bızde de normalde adet kız tarafı alır besıgı
Hatta tam bılmesemde sanırım kayınvalıdemlerde de erkek tarafı alıyor. Nerden bıldın dersenız eltıme kayınvalıdeler almıs besıgı gorumcem bızde adet oyle demıstı
Bıze gelınce adet yokıkı tarafta laf olsun dıye bızde yaparız canım bıseyler dedıler. Bızde sagolun bız herseyı yaparız falan dıyınce hemen sustular Laf olsun dıye dedıklerıde cok net bellı oldu
aynen oyle canım :)) bızde esımle ılk hamıle kaldıgımı ogrendıgımızde konusmustuk kımseye yuk olmayalım bız alırız dıye ama yınede etraftan hep duyunca ınsan ozenıyormus550 tl canım. İki kademede kullanılabiliyor ve beşiğin bi kenarı isteyince çıkabiliyor. Sonuçta herkeste fikir farklı, evinin durumu farklı (kimimiz kirada diye, kiminin fazla odası yok gibi)
Evet canım azalıyor baya. Bebek kıyafetleri de alıcak annem yine. Memlekete gitmeyi bekliyoruz işte.
İnan canım hiç bilmiyorum. Tek bir kere bebek mevlüdü gördüm onu da böyle yatak filan yoktu. Benim de böyle bi yataktan haberim yoktu. Arkadaş heves etmiş sağolsun almış, yoksa ben olsam almazdım
Canım normalde bizde adet biliyorum ama anneme hiç bahsetmedim o ben alıcam dedi iyi dedim. Bu arada kayınvalidem bana söz verdi 2 sene oldu ama baktım hiç ağzı gık demiyor, eşime dedim annen böyle böyle söz vermişti bakalım yapacak mı dedim. Eşim de bahsetmiş annesigile gidince. heee söz verdiydim ben yaparım demiş. Eğerki yok söz vermedim deseydi beşiği de anneme aldırtmıcaktım yani.
Kimseye güvenipte yapmadık sonuçta
Bu arada bızde de normalde adet kız tarafı alır besıgı
Hatta tam bılmesemde sanırım kayınvalıdemlerde de erkek tarafı alıyor. Nerden bıldın dersenız eltıme kayınvalıdeler almıs besıgı gorumcem bızde adet oyle demıstı
Bıze gelınce adet yokıkı tarafta laf olsun dıye bızde yaparız canım bıseyler dedıler. Bızde sagolun bız herseyı yaparız falan dıyınce hemen sustular Laf olsun dıye dedıklerıde cok net bellı oldu
550 tl canım. İki kademede kullanılabiliyor ve beşiğin bi kenarı isteyince çıkabiliyor. Sonuçta herkeste fikir farklı, evinin durumu farklı (kimimiz kirada diye, kiminin fazla odası yok gibi)
Evet canım azalıyor baya. Bebek kıyafetleri de alıcak annem yine. Memlekete gitmeyi bekliyoruz işte.
İnan canım hiç bilmiyorum. Tek bir kere bebek mevlüdü gördüm onu da böyle yatak filan yoktu. Benim de böyle bi yataktan haberim yoktu. Arkadaş heves etmiş sağolsun almış, yoksa ben olsam almazdım
Canım normalde bizde adet biliyorum ama anneme hiç bahsetmedim o ben alıcam dedi iyi dedim. Bu arada kayınvalidem bana söz verdi 2 sene oldu ama baktım hiç ağzı gık demiyor, eşime dedim annen böyle böyle söz vermişti bakalım yapacak mı dedim. Eşim de bahsetmiş annesigile gidince. heee söz verdiydim ben yaparım demiş. Eğerki yok söz vermedim deseydi beşiği de anneme aldırtmıcaktım yani.
Kimseye güvenipte yapmadık sonuçta
İkeada böyle bişey buldum, çok beğendim
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...334/stuva-alt-degistirme-masasi-ve-dolap.aspx
Kızlarrr dr.dan geldimm şükür bebişim iyiymiş 12-13-14 haftalarda kesin olmamakla birlikte erkek diyen dr.um bugün emin olamadı bizim sıpa açmadı bacaklarını açıncada tam olarak yakalayamadık ay çok merak ettim şimdii ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?