-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Amın kuzum ınsallah
Arabayıda hepınız arastırıyorsunuz bır ben kaldım ben daha dogmadan mı alsam yoksa dogduktan sonra mı onda bıle kararsızım
cnm aslında doğumdan önce almayı planlıyorum, çünkü buralarda hava hep güzel oluyo, dışarı çıkacağımıza eminim ilk aylarda. bir de travel gereksiz bence oto koltuğun varsa tabii ki.. bi karar versek iyi olacak

Bızde cok para vermeyı dusunmuyoruz canım ssenın gosterdıgın arabayı cok begendım bız o kadar bıle vermeyı dusunmuyoruz tabı ındırıme gırmez mı acaba pamıdorda ıvarsa eger ındırımlerı takıp etmek lazım..

baby2go normalde pamidorda oluyo, bi EVKUR deye bi mağaza var orda da oluyo, ben tanımıyorum, bir de sen İstanbyuldasın Baby Mall var orda oluyo.

baby2go normalde pamidorda oluyo, bi EVKUR deye bi mağaza var orda da oluyo, ben tanımıyorum, bir de sen İstanbyuldasın Baby Mall var orda oluyo.
Evkurda kesın pahalıdır pamıdor daha uyguna satar gıbı geldı Gecen bız alısverıse gıttıgımızde kız bebek arabalarında 200 tl ye 50 tl ındırım var dıyodu 400 tl ye 100 mu olur yoksa 400 e de 50 mı

Kızlar mrb benimde dün akşamdan beri karnımın alt kısmında ni ağrı var hareket ederken otururken çok acı veriyor böyle bisey yaşayan var mı ;(

Nasıl bir ağrı canım
Çünkü bebeğin büyümesine bağlı rahim büyümesinden de oluyor. Başka sebepleri de olabilir.

Ben arabaya bakma işini bıraktım bu ara yaaa baktıkça canım sıkılıyor çünkü
Kuzenimde Almanya'dan bakıyor bakalım gönlüme göre bişey bulacakmıyım
Eşimde dönüyor bugün eve şükür

Kızlar ebebek mağazalarında ikinci el çadırları oluyor. Alışveriş merkezleri içindekilerde değilde sırf ebebek mağazası olanlarda var. Oralarda pusetler, koltuklar, arabalar, mama sandalyeleri, herşey daha uygun fiyata bulunuyor. İkinci el düşünürmüsünüz bilmem ama sıfır gibi tertemiz ürünler, beğendiğiniz ürünü çok daha uyguna alabilirsiniz. Bakma imkanı olanlar varsa bir gözatın derim.

Ohh maşallah canım ne güzel eşim evde sürekli başımda kesinlikle izin vermiyor Allah kolaylığını sağlamış riske atmana ne gerek var diyor. Birde bende tansiyon sıkıntısı var Rabbim borcumuzu ödemeyi nasip eder inşallah

kızlar ayrıntılı ultrasona girenler özellikle de istanbul avrupa yakasında yer ve fiyat yazabilir misiniz?

Çift yön ve tentenin kapanma olayını kullanınca anlıyorsun canım gerçekten zorluyor insanı bakalım ben ikinciye baby2go pinna alıcam sanırım zaten büyük kızımda (2yaşında) pek yürümeyi sevmiyor hertürlü iki araba gerekiyor bize

kızlar ayrıntılı ultrasona girenler özellikle de istanbul avrupa yakasında yer ve fiyat yazabilir misiniz?

fehmi yazıcıoğlu 350 tl ücreti. dvd istersen 30 resim istersen 10 tl ekstra ücreti var. ben hiç başka yer araştırmadım. tavsiye üzerine direk buraya gittim. kağıthane de yeri

fehmi yazıcıoğlu 350 tl ücreti. dvd istersen 30 resim istersen 10 tl ekstra ücreti var. ben hiç başka yer araştırmadım. tavsiye üzerine direk buraya gittim. kağıthane de yeri
yeri yakınmış. arkadaşlar başka tavsiyesi olan var mı ayrıntılı ultrason için avrupa yakasında istanbulda. kimse gitmedi mi daha yoksa cevap mı yazmıyorsunuz :)

yeri yakınmış. arkadaşlar başka tavsiyesi olan var mı ayrıntılı ultrason için avrupa yakasında istanbulda. kimse gitmedi mi daha yoksa cevap mı yazmıyorsunuz :)

Canım ben cumartesi gideceğim, istanbul anadolu yakasındayım. Oyüzden yazamadım..

evet canım doktorum bakmıştı başka doktora gitmedim hiç

Günaydın kızlar

İnternetten de alabiliyorsun ama sen alamıyordun değil mi

Kızlar bu arada ebebekte chicco nun ürünleri de indirime girmiş %50 normalde trendyolda filan takip ediyordum bu kadar düşmüyordu. Bugün biraz alışveriş yapıcam (çünkü emzirme ürünleri de indirimde)

Hastane çıkışları 30 tl, penye yelekte 14 tl

evet canım doktorum bakmıştı başka doktora gitmedim hiç
Anladim canim biz arafik dun doktor musait degildi tekrar aramadik ne zaman grlelim diye. Sonuclara oda bakiyor mu

Aynen canim :)) bizim pazarda nohut battaniye icin 20 tl demisti ama acip bakmadim pamidordan alirimd iye simdi de acelesi yok tekrar indirime girersr pamidor bakarim diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…