merhaba cnm biz iyiyiz sen nasılsınselam kızlar nasılsınız ne var ne yok cnm =)
ben de 22 haziranda gideceğim, bir kağıt verdiler, sağlık ocağına gelmeden neler yapılmalı deye, eczaenede glükoz almalıyız kola kutularında olandan al dedi, onlar mide bulandırmıyo, sabah 9da bir bardak bir dilim peynir bir dilim ekmekden 15dak sonra glükoz içilmeli ve hemen sağlık ocağına gelinmeliDoktorum şeker yüklemesi yapacağız bence yapılmalı dedi..
Ben yaptıracağım canım, sonrasında ah vah demek istemiorum, sorun olmasın.
Ben hiç hamileliğimde devlete gitmedim ama vermezler gibime geliyor resim
Maşallah canım bebişine burada 22.haftan görünüyor orada 24 farklı olabiliyor değil mi benimki de buradakinden farklı çıkıyorBu da sonuc, bebişim büyümüş maşAllah
evet canım 100gr aşağı 100gr yukarı yanılma payı ile, boyu da 29 cm yazıyo, kendim inceledim650grm mı yazıyor orada
evet cnm bende hep önde çıkıyo, bazi arkadaşlarda 1 hafta geride de çıkabiliyo. 1 hafta önde veya geride normalmış. sıkıntılı bi durum yok şükür. bende erken döllenme olmuş, belki ondan hep önde gidiyoMaşallah canım bebişine burada 22.haftan görünüyor orada 24 farklı olabiliyor değil mi benimki de buradakinden farklı çıkıyor
evet canım 100gr aşağı 100gr yukarı yanılma payı ile, boyu da 29 cm yazıyo, kendim inceledimbenim bebişim ilk günden hep 1 hafta önde gidiyo, yine 23+ haftalık çıktı, aslında 22+yım. doğum tarihimi de 01.10.2016 gösteriyo
bi de beni görsen, zayıfımBen pek anlamıorumda geçen bir tanıdığım 25 haftasında 470g gibi bişey söylemişti, oyüzden şaşırdım.
Benimde 9 gün önde gidiyor, zamanla doğru sürelerini yakalarlar galiba..
Maşallah, Allahım korusun nazarlardan..
canım sen aşılarını erken mi oldun.ben birinciyi 19. haftamda oldum ikinci için 24. hafta çağırdı beniKızlar tünaydın, bugün 2. aşımızı olduk, 2 aşı yapılıyormuş zaten, diğeri için aralık ayına randevu verdi, gelip gelmemeği bana bıraktı. Bu arada şeker yüklemesi için de randevu verdi, karasızım, doktor bebeğe zararı yok dedi yaptırabilirsin. siz napıcaksınız? yaptıracakmısınz?
bu arada şimdi de devlete gidiyorum ayrıntılıya, bakalım bebiş napıyo, merak ediyorum devlet olduğu için nasıl yapacak detaylı inceleycek mi, resim falan vermez dimi?
canım beni ilk doz için 17+da çağırdılar, 2. doz için 22de. erken mi değilmi bilemedimcanım sen aşılarını erken mi oldun.ben birinciyi 19. haftamda oldum ikinci için 24. hafta çağırdı beni
ben ilk doz 19-20. haftalarda yapılıyo diye biliyodum ama her sağlık ocağı farklı herhaldecanım beni ilk doz için 17+da çağırdılar, 2. doz için 22de. erken mi değilmi bilemedim
yok canım, 3. ayından sonra istenilen zaman yapılır. çoğ zaman 4. ayı tamamladıktan sonra istenilen haftada yapılır.ben ilk doz 19-20. haftalarda yapılıyo diye biliyodum ama her sağlık ocağı farklı herhalde
bi de beni görsen, zayıfım49kilo ile hamile oldum, şimdi 52yim
kızlar bu arada canım bugün çok sıkkın çünkü kafam karman çorman.işten ayrılmama 2 ayım kaldı.bu 2 ay içinde eksiklerimi tamamlamam lazım ama ben hiç bir şeye karar veremedim.en basiti daha bebeğimize isim bile bulamadık doğru düzgün düşünemedik bilebütün bu eksikleri düşündükçe,hazırlayacağım şeyler için malzeme almayı düşündüğümde kafam dahada karışıyor offf
inşAllah 2 ay sonra doğum iznine çıkıyorsun? ben kismetse 36. haftaya kadar çalışacağım, bebğimi ofiste doğurmasam iyikızlar bu arada canım bugün çok sıkkın çünkü kafam karman çorman.işten ayrılmama 2 ayım kaldı.bu 2 ay içinde eksiklerimi tamamlamam lazım ama ben hiç bir şeye karar veremedim.en basiti daha bebeğimize isim bile bulamadık doğru düzgün düşünemedik bilebütün bu eksikleri düşündükçe,hazırlayacağım şeyler için malzeme almayı düşündüğümde kafam dahada karışıyor offf
yazarken herşey kola oluyoDaha ne istiyorsunne güzel, ben camış gibi oldum
Canım ya seni okadar iyi anlıyorumki 1ay kala çıkacağım izne bende inş. banada ara ara geliyolar senin gibi..
Sonra durup bi kafamda kaba hesap yapıyorum; Kıyafetleri 1 günlük iş (neler alacağını bildikten sonra) hatta yarım gün..
Banyo gereçleriydi, anne ihtiyaçları ekstra alınması gerekenler vs hadi onada 1 gün..
Odasını seçmek olsun (ben oda takımı alacağım için) hadi 1 hafta gezim dolanayım bakayım desen.. (zaten istedikten sonra gelmesi en fazla 1 hafta olur)
Kıyafetleri yıkandı ütülendi dolabına dizildi 1 gün (fazla fazla) bir parçacık kıyafetler nekadar zaman alabilir.
Odasının boyası var yine 1-2 gün desen
Yani şu çıktı bu çıktı diye diye en fazla 1 ay bence
Ne de kolay yazdım, kendimimi avutuorum acaba ben ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?