- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Günaydın bugün kimsecikler yok gibiGunaydin ekim anneleri
sekerli_seker canım astronot o ben de ondan istiyoooom
Ben alırsam 6 ya da 9 aylık almayı düşünüyorum ama görmem lazım ebatları
mutlubulut canım olsun bulursun sıkıntı değil. Zaten bebek firmaları her ay bazı ürünler için indirime giriyorlar
Bu arada aldıklarımı atayım bakalım kaç günde gelecek 4 taksite böldüm
Eki Görüntüle 1844320 Eki Görüntüle 1844321 Eki Görüntüle 1844322 Eki Görüntüle 1844323 Eki Görüntüle 1844324 Eki Görüntüle 1844325 Eki Görüntüle 1844326 Eki Görüntüle 1844327
Günaydın bugün kimsecikler yok gibi
Bana yeni göründü herkescikler varmışYooo var :) Günaydın Canım.
Günaydın bugün kimsecikler yok gibi
Çok yararlı şeyler olmuş aldıkların güle güle kullanın :)
Öyle mi diosan ozman netten hiç almamak lzm mağazalarda bakmalı ebatlarına.. Bende 6 yada 9 çok mu büyük olur gibi düşündüm içinde kaybolmasınlar
Burdayız canım
Çok büyük olmaz canım şöyle ki; bunu en dışa giydiricez zaten 3 aylık alsan muhtemelen 1 ay geçince giydiremez oluruz.
En azından doğduğu seneyi geçirsin istiyorum ben, Nisanı çıkarsın en azından. Burda hava mayısta bile pek sıcak olmuyor. Bak bu sene hala bi ısınamadı.
Ebatını görmeyi de 9 aylıkta acaba çok küçük mü ki diye görmek istiyorum ondan.
Aldıklarım da göğüs ürünleri zaten malum. Diğeri hastane çıkışı ve 3 aylık tulumları, peluş battaniyesi oldu sonunda, bi de kalın alırım geri kalan penye alıcam, onu da carters ta outlet ürününde 2li battaniye 55 liramıydı neydi onu bi alırım diyorum. Ama bu ay yetti artık
Bu arada trendyol da dr brown un damlatmaz suluğu vardı onun bahanesine bikaç bişey daha alacaktım. Baktım tükenmiş yarım saat içinde, diğer alacakları da bıraktım gitti
ben o griyi çok sevdim, alacam alacam dedim de bir turlu alamadımGünaydın kızlar
İnternetten de alabiliyorsun ama sen alamıyordun değil mi
Kızlar bu arada ebebekte chicco nun ürünleri de indirime girmiş %50 normalde trendyolda filan takip ediyordum bu kadar düşmüyordu. Bugün biraz alışveriş yapıcam (çünkü emzirme ürünleri de indirimde)
Eki Görüntüle 1844301 Eki Görüntüle 1844303 Eki Görüntüle 1844304
Hastane çıkışları 30 tl, penye yelekte 14 tl
3-6 aylık al bence, bende alacağımSelen_Ay bende bakim canım bir teşekkürler..
Birde kızlar ben kış bebeği olacağı için resimdeki gibi birşey almak istiyorum, korunaklı gibi gözüküyor sizcede öylemi ?
Eğer alırsam kaç aylık almalıyım
canım hayırlı olsun aldıkların, aventin göğüs kalkanını kaça aldınsekerli_seker canım astronot o ben de ondan istiyoooom
Ben alırsam 6 ya da 9 aylık almayı düşünüyorum ama görmem lazım ebatları
mutlubulut canım olsun bulursun sıkıntı değil. Zaten bebek firmaları her ay bazı ürünler için indirime giriyorlar
Bu arada aldıklarımı atayım bakalım kaç günde gelecek 4 taksite böldüm
Eki Görüntüle 1844320 Eki Görüntüle 1844321 Eki Görüntüle 1844322 Eki Görüntüle 1844323 Eki Görüntüle 1844324 Eki Görüntüle 1844325 Eki Görüntüle 1844326 Eki Görüntüle 1844327
ben o griyi çok sevdim, alacam alacam dedim de bir turlu alamadımhastane çıkışları 2 hafta falandı indirimde
canım hayırlı olsun aldıkların, aventin göğüs kalkanını kaça aldın
Kızlar tünaydın, bugün 2. aşımızı olduk, 2 aşı yapılıyormuş zaten, diğeri için aralık ayına randevu verdi, gelip gelmemeği bana bıraktı. Bu arada şeker yüklemesi için de randevu verdi, karasızım, doktor bebeğe zararı yok dedi yaptırabilirsin. siz napıcaksınız? yaptıracakmısınz?
bu arada şimdi de devlete gidiyorum ayrıntılıya, bakalım bebiş napıyo, merak ediyorum devlet olduğu için nasıl yapacak detaylı inceleycek mi, resim falan vermez dimi?
Kızlar tünaydın, bugün 2. aşımızı olduk, 2 aşı yapılıyormuş zaten, diğeri için aralık ayına randevu verdi, gelip gelmemeği bana bıraktı. Bu arada şeker yüklemesi için de randevu verdi, karasızım, doktor bebeğe zararı yok dedi yaptırabilirsin. siz napıcaksınız? yaptıracakmısınz?
bu arada şimdi de devlete gidiyorum ayrıntılıya, bakalım bebiş napıyo, merak ediyorum devlet olduğu için nasıl yapacak detaylı inceleycek mi, resim falan vermez dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?