anladım canım bunu bilmiyordumyok canım, 3. ayından sonra istenilen zaman yapılır. çoğ zaman 4. ayı tamamladıktan sonra istenilen haftada yapılır.
canım ben gidip almasından çok maddi durumu düşünüp izne çıkana kadar tamamlamayı düşünüyorum nasipse.çünkü izne çıkınca alcağım para az bişi eşim zorlansın istemiyorum.birde kredi ödemesi var çünkü kasıma kadar.çok şükür beşik ve dolap işini hallettik büyük parça olarak araba ve puset kaldı.birde geri kalan ıvır zıvırlar.Canım ya seni okadar iyi anlıyorumki 1ay kala çıkacağım izne bende inş. banada ara ara geliyolar senin gibi..
Sonra durup bi kafamda kaba hesap yapıyorum; Kıyafetleri 1 günlük iş (neler alacağını bildikten sonra) hatta yarım gün..
Banyo gereçleriydi, anne ihtiyaçları ekstra alınması gerekenler vs hadi onada 1 gün..
Odasını seçmek olsun (ben oda takımı alacağım için) hadi 1 hafta gezim dolanayım bakayım desen.. (zaten istedikten sonra gelmesi en fazla 1 hafta olur)
Kıyafetleri yıkandı ütülendi dolabına dizildi 1 gün (fazla fazla) bir parçacık kıyafetler nekadar zaman alabilir.
Odasının boyası var yine 1-2 gün desen
Yani şu çıktı bu çıktı diye diye en fazla 1 ay bence
Ne de kolay yazdım, kendimimi avutuorum acaba ben ki
32.haftam ağustosun 22sine denk geliyo galiba fazla çalışmam çünkü bunaldım artık 10 yıldır aynı insanlara ve aynı hareketlerine katlanmaktan. kıyafet ve banyo malzemeleri alışverişi falan kolay geliyor bana bir günde biter ama şu gecelik,puset,araba,kapı süsü,doğumda dağıtacağım şeyler gibi ıvır zıvırlar kafamı çok meşgul ediyor.birde kapı süsü ve hediyelikleri kendim yapmayı düşünüyorum.inşAllah 2 ay sonra doğum iznine çıkıyorsun? ben kismetse 36. haftaya kadar çalışacağım, bebğimi ofiste doğurmasam iyieksiklerden ben de bir şey almadım, bir iki kiyafet hariç. onları da saymıyorum. inşallah bu ay süt pompası göğüs kalkanı falan almak istiyorum. kiyafeti en sona bırakmak istiyorum açığı.. bu ay için kendime liste tuttum onları alacağım.
Neden komik gorunsun ki? Bi de en son da yapabilirsin kapi susunu, malzemeleri al, en sonra haftalarinsa insaallah yap.anladım canım bunu bilmiyordum
canım ben gidip almasından çok maddi durumu düşünüp izne çıkana kadar tamamlamayı düşünüyorum nasipse.çünkü izne çıkınca alcağım para az bişi eşim zorlansın istemiyorum.birde kredi ödemesi var çünkü kasıma kadar.çok şükür beşik ve dolap işini hallettik büyük parça olarak araba ve puset kaldı.birde geri kalan ıvır zıvırlar.
32.haftam ağustosun 22sine denk geliyo galiba fazla çalışmam çünkü bunaldım artık 10 yıldır aynı insanlara ve aynı hareketlerine katlanmaktan. kıyafet ve banyo malzemeleri alışverişi falan kolay geliyor bana bir günde biter ama şu gecelik,puset,araba,kapı süsü,doğumda dağıtacağım şeyler gibi ıvır zıvırlar kafamı çok meşgul ediyor.birde kapı süsü ve hediyelikleri kendim yapmayı düşünüyorum.
birde kızlar daha bebeğin ismine karar veremedik.ben şimdi kapı süsü ve hediyelikleri yapsam şimdiden üzerine ismi yerine hoşgeldim bebeğim yazsam çok mu komik görünür?
ayy Alla'ım çok güzel bu ya maşallah nazar değmesin güle güle sağlıkla kullanın inşallah.halanın eline sağlık.bende modele karar versem malzemeleri alsam dediğin gibi sonradanda yapabilirim.Neden komik gorunsun ki? Bi de en son da yapabilirsin kapi susunu, malzemeleri al, en sonra haftalarinsa insaallah yap.
Bizim kapi süsümüz hazır. Halamız yaptı
aynen canım parçalara bölmem lazım güzel bir plan yapmam lazım.AGRA stres yapma ama herşeyide üst üste yıkma yavaş yavaş al ki hem maddi anlamda sıkıntı yaşama hemde aceleye getirmemiş olma inşallah bitirsin eksikleri isim konusunda da içene yatan mutlaka bir isim olur
sağ ol canım benimayy Alla'ım çok güzel bu ya maşallah nazar değmesin güle güle sağlıkla kullanın inşallah.halanın eline sağlık.bende modele karar versem malzemeleri alsam dediğin gibi sonradanda yapabilirim.
aynen canım parçalara bölmem lazım güzel bir plan yapmam lazım.
kızlar şu kapı süsleri nasıl size?
Kızlar tünaydın, bugün 2. aşımızı olduk, 2 aşı yapılıyormuş zaten, diğeri için aralık ayına randevu verdi, gelip gelmemeği bana bıraktı. Bu arada şeker yüklemesi için de randevu verdi, karasızım, doktor bebeğe zararı yok dedi yaptırabilirsin. siz napıcaksınız? yaptıracakmısınz?
bu arada şimdi de devlete gidiyorum ayrıntılıya, bakalım bebiş napıyo, merak ediyorum devlet olduğu için nasıl yapacak detaylı inceleycek mi, resim falan vermez dimi?
ben de 22 haziranda gideceğim, bir kağıt verdiler, sağlık ocağına gelmeden neler yapılmalı deye, eczaenede glükoz almalıyız kola kutularında olandan al dedi, onlar mide bulandırmıyo, sabah 9da bir bardak bir dilim peynir bir dilim ekmekden 15dak sonra glükoz içilmeli ve hemen sağlık ocağına gelinmeli
yok canım, 3. ayından sonra istenilen zaman yapılır. çoğ zaman 4. ayı tamamladıktan sonra istenilen haftada yapılır.
birde kızlar daha bebeğin ismine karar veremedik.ben şimdi kapı süsü ve hediyelikleri yapsam şimdiden üzerine ismi yerine hoşgeldim bebeğim yazsam çok mu komik görünür?
Balonlu çok hoşmuşayy Alla'ım çok güzel bu ya maşallah nazar değmesin güle güle sağlıkla kullanın inşallah.halanın eline sağlık.bende modele karar versem malzemeleri alsam dediğin gibi sonradanda yapabilirim.
aynen canım parçalara bölmem lazım güzel bir plan yapmam lazım.
kızlar şu kapı süsleri nasıl size?
kızlar bu arada canım bugün çok sıkkın çünkü kafam karman çorman.işten ayrılmama 2 ayım kaldı.bu 2 ay içinde eksiklerimi tamamlamam lazım ama ben hiç bir şeye karar veremedim.en basiti daha bebeğimize isim bile bulamadık doğru düzgün düşünemedik bilebütün bu eksikleri düşündükçe,hazırlayacağım şeyler için malzeme almayı düşündüğümde kafam dahada karışıyor offf
aynen canım isimle daha güzel duruyor.aslında benim aklımdan hamile kalmadan önce erkek olursa can kız olursa nur olsun diye geçiyordu.eşim ve benim isimlerimizle uyumlu diyesağ ol canım benimbulutlu ile balonlu güzel, isimle daha güzel oluyormuş
dediğinde mantıklı isim işini en sona bırakabilirimEvet canım 2 aşı yapılıyor doğuma kadar, toplamda 5 aşı yapılınca ömürlük koruma diyorlar ama diğer 3 ü sana kalmış. Ben 2 tane yaptırmıştım şimdi 3. Dozdan devam edilecek bana.
Şeker yüklemesini ilk bebeğimde yaptırdım. Hastanede yaptırmıştım. Akşam yediğimle sabah kahvaltı yapmadan aç karnına gittim. Önce kan alındı, damar yolu açıldı. Sonra büyük bardakla limonata gibi bişey içirdiler, tadı kötü değildi, beni rahatsız etmedi. Sonra 3 saat boyunca saat başı damar yolundan kan alındı. Ama sağlık ocaklarında nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Yemek yememen gerekiyor diye biliyorum.
Aşılar 18. Haftadan sonra yapılıyor sanırım, zamanı çok önemli değil ama iki aşı arasında mutlaka 1 ay süre olmalı diye biliyorum.
Süsleri yapabilirsin canım, en son isme karar verince kırtasiyeden isimli etiket bastırırsın, süslerin üstüne zımbalarsın. Kapı süsünüde yap, isim kısmını boş bırak, isim belli olunca keçelerden keser yapıştırırsın harfleri.
aynen canım beşik dolap hazır Allah'tan onlara karar verip alabilmişimAGRA maşallah bebiş iyi Allahım nazarlardan saklasın
Bebişlerin 1 hafta önde olması bir hafta geri de olması çokta sıkıntı değil. Ama senin bebek 2 hafta önde görünüyor. Maşallah gelişimi iyi demekki. Eğer hamilelik takvimin doğruysa şu an 21+ lardasın (yani 22. haftanın içindesin) bebek 23+ larda (24. haftanın içinde)
Aşıyı her sağlık ocağı farklı haftalarda yapıyorlar sanırım
Canım böyle böyle düşünüp ruhunu daraltma
E beşiği aldın sen, dolabı aldın
İsim mevzunu da halledersiniz. Bizim kız ismimiz hazırdı mesela ama erkek ismini düşünmemiştik. O da oldu bak. Siz de hayırlısıyla bulursunuz bir isim.
Kıyafetlerini de birer ikişer al canım. Bir liste yapman aklındaki karışıklığı engeller en azından, en kötü burda listeler paylaşılıyor onlardan fikir edin.
SAT'a göre şu an 22+1deyim, bebiş ise 23+ larda burdakı takvim 1-2 gün geç gösteriyo sanırımAGRA maşallah bebiş iyi Allahım nazarlardan saklasın
Bebişlerin 1 hafta önde olması bir hafta geri de olması çokta sıkıntı değil. Ama senin bebek 2 hafta önde görünüyor. Maşallah gelişimi iyi demekki. Eğer hamilelik takvimin doğruysa şu an 21+ lardasın (yani 22. haftanın içindesin) bebek 23+ larda (24. haftanın içinde)
Aşıyı her sağlık ocağı farklı haftalarda yapıyorlar sanırım
Canım böyle böyle düşünüp ruhunu daraltma
E beşiği aldın sen, dolabı aldın
İsim mevzunu da halledersiniz. Bizim kız ismimiz hazırdı mesela ama erkek ismini düşünmemiştik. O da oldu bak. Siz de hayırlısıyla bulursunuz bir isim.
Kıyafetlerini de birer ikişer al canım. Bir liste yapman aklındaki karışıklığı engeller en azından, en kötü burda listeler paylaşılıyor onlardan fikir edin.
aynen canım isimle daha güzel duruyor.aslında benim aklımdan hamile kalmadan önce erkek olursa can kız olursa nur olsun diye geçiyordu.eşim ve benim isimlerimizle uyumlu diye
dediğinde mantıklı isim işini en sona bırakabilirim
aynen canım beşik dolap hazır Allah'tan onlara karar verip alabilmişimbenim aklımdan hamile kalmadan önce erkek olursa can kız olursa nur olsun diye geçiyordu.eşim ve benim isimlerimizle uyumlu diye.ama insanlar sordukça kafam karıştı başka isim hiç düşünmedim biraz düşünsem mi diye.şimdi bunlardanda emin değilim.ama kayınvalidem can ismini çok sevdi hoş bende çok sevdim benim ismime uyumlu
SAT'a göre şu an 22+1deyim, bebiş ise 23+ larda burdakı takvim 1-2 gün geç gösteriyo sanırım
ben Ay olanı cok sevdimkızlar aslında en çok beğendiğim bu iki model özelliklede balonlu olan.bunlar erkek bebeğe olur mu sizce
Bak aslında aklında bişeyler varmış : ) ismi her ne olursa olsun ailesine, vatanına, milletine hayırlı olsun canım. Bizde o da yoktu. Normalde iki isimli bebek istemiyordum ben, çünkü kendim de iki isimliyim. Ailem bi isimle çağırıyor, okulda çalışmada şimdiki komşularıma da bir ismimi söylüyorum. (gerçi ailemin söylediği isim bi acayip : ) millet ilk söylemede anlayamıyor biraz da ondan) ama babası illa 2 isimli olsun dedi. Ben bi isim beğendim o da bi isim bebeğenmiş oldu bittiye geldi. Eşyaları da mesela battaniyelerden başla misal en basit şeyler. Bir kalın bikaç penye battaniye al ya da havlularını al ya da hastane çıkışlarına bak canım vs yani.
Kapı süslerinde de çoook muhteşem şeyler var heves ettiklerimin çoğu zor elimde yapamam, satın alması da çok pahalı 300-350 lira nedir kikapı süsüne onca para verirsek noluruz biiiz.
Ama elimde yapacağıma kanaat ettiğim bikaç model var, bak fikir olsun, ben de yapıcam çünkü
Eki Görüntüle 1844525 Eki Görüntüle 1844527
doğru ama pek bi renkli ya ondan bi düşündümBir gün geçten geliyor burdaki takvim. Her ne olursa olsun maşallah iyi bebişin Allahım nazarlardan saklasın.
yengec4 canım neden olmasın gösterdiğin süsler? Sonuçta orda da yazan isimler erkek isimleri. Beğeni meselesi bu sonuçta yapabilirsen ne güzel olur
balonluyu daha bi sevdim ama ay olanı sanki daha kolay yapabilcemişim gibi geldi.ben Ay olanı cok sevdim
Ay canım ay ev iş felan yani iyim bende sen de doktura gitmişim sevin sonucların iyi çıkmasına devlet o kadar cok önemsemiyor canım özel daha iyi yani :)merhaba cnm biz iyiyiz sen nasılsın
Olur CNN cok guzel bende yaptıcakım ama isme daha karar vermedimkızlar aslında en çok beğendiğim bu iki model özelliklede balonlu olan.bunlar erkek bebeğe olur mu sizce
aynen canım daha bizde isme karar veremedikOlur CNN cok guzel bende yaptıcakım ama isme daha karar vermedim
bende iki isme karşıyım canım hatta eşime olmayacak diye çok söyledim ve tabiki galip benimçünkü dediğin gibi etrafımda çok örnek var iki isimli çocuk anne tarafı bi ismiyle çağırıyo baba tarafı bi ismiyle çağırıyo.çocuğada yazık kim olduğunu şaşırcak :)
eşyalardan kıyafet olarak alcaklarım var canım battaniye annem ördü bi tane sağolsun kayınvalidemde bi polar bi penye almış sağolsun.kıyafet haricinde ıvır zıvırlar kalıyo ama onlarda çok ucuz değilki.en azından mesela bi derece alsan en ucuzu 100 tl.
kapı süsleride dediğin gibi çok pahalı kendim yapcam yapabildiğim kadar bakalım.senin bu demir yazanda pek güzelmiş.
doğru ama pek bi renkli ya ondan bi düşündüm
balonluyu daha bi sevdim ama ay olanı sanki daha kolay yapabilcemişim gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?