-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
canım ben şampuan falan uni baby almayı düşünüyorum deterjanı roxy granül sabun aldım

Kızlar yeşil reyon adlı alışveriş sitesinden bir şey alanınız oldu mu? unibaby ıslak yenidoğan 24lü paket'le sebamed ürünleri indirime girmiş.

Eşim yapar canım amazondan, bilgi almak istediğin bişe olursa sorarım.

Çok sağol canım takıldığım bişey olursa başına ekşicem o zaman
Carters ın ürünlerine baktım da, çok daha çeşit daha ucuz ama kargo sanırım biraz pahalı. Bi de belli bir ücreti geçersen gümrük varmış Amerikaya gidip gelen tanıdığımız olsa çok fena tepesinde olcam da yok iyiki yok yazıktı o kişiye

Selen_Ay canım bi arkadaşım görüntülü telsiz almıştı doğumda.telsizin başından kalkmadan saatlerce izliyoduk kafayı kırmıştık siz öyle yapmayın demişti

Kızlar benim evde saray değil eşim işten de istediğinde girip netten bakacakmış bebesine fikir değiştirtemiyorum adama. Arkadaşlar diyo eşini ara göstersin netten ama yok adam takmış kameralı telsize, ben istediğimde giricem kimseye engel olmıcam diyor. (benimki bi de sürekli şehir dışına çıkıyor, 5 gün eve gelmediği oluyor biliyorsunuz)
Ben de yine aşırı karşı gelmiyorum, bebekle ilgili hep ben ne dersem o oluyor, bi kameralı telsize kafayı taktı alsın bari diyorum. (bi de isminin birini koymuştu)

Bu arada şu bebek şampuanları filan çok kafamı karıştırıyor ya. Unibaby kaç gr bilmiyorum ama 7 tl ye satılıyor. Mustela tamam 500 gr ama 50 lira. Yani aradaki fark niye ki? Sebamed de çok ucuz ürün değil. Bünchen mi ne var o da güzel ürün gibi geliyor (Alman ya ) hayır dediğim gibi aradaki fark neden olur ki?

bak şimdi kafamı karıştırıyorsun, bende mi kameralı alsam acaba telsiz işini ben de eşime bıraktım, ne istiyorsa alsın. unibaby çok ucuz şampuanı doğru diyorsun, ben Sebamed markasına çok güveniyorum, daha önce yazdığım sitede indirime girmiş, o markayı alacağım. mesela 500 ml bebek şampuanı + 200ml losyon + 150ml bebe yağı + 100ml pişik kremi 67 TL yapıyo indirimle. aynı sitede unibaby yenidoğan ıslak mendil 24lü 92tl ye inmiş. bunları alacağım.

Telsiz işi tamamen ihtiyaç daha çokta maddiyat meselesi canım. Varsa alabilecek güç iyi, artık ne alınacaksa.
Sebamede normalde ben de güvenirim. Ama işte hiç birine daha karar vermedim. Ama sen karar verdiysen uyguna geliyor (hepsinin fiyatını daha araştırıyorum ya)
ıslak mendil işini hiç bilmiyorum pek araştırdığım bişey değil açıkcası

kızlar bebek çantasını ne yaptınız ?

Araştırdım ben.
Mamas&papasın ellis shoulder bag black hoşuma gidiyor

Bir de şu hoşuma gitti
Lassig Green Label Neckline Bakım Çantası

2. eklediğim çok pahalı
m&p de arada indirime giriyor
hangisini alıcam karar vermedim daha

belki bakmışın tamamen farklı bişey almışım

Cnm bende sebamed dusunuyorum dediğin kampanya uygunmus hangi sitede böyle demiştin

Ay 1 ay bekleyip kargo ücreti ödemiyorsan sıkıntı yok beklerim canım. Az biraz daha araştırıcam ben, kargo ücreti vermiceksek ürünler çok uyguna geliyor. Bi bak derim ne kadar çeşit var ve burdan daha uygun.
Bi battaniye gördüm çift taraflı yeşil çok şekerdi havlular da burdan daha hesaplı oluyor. Plaj havluları da. Ben plaj havlusu da alıcam çünkü, yazın çok şükür ki sürekli denize girme imkanımız var hem seneye Allah nasip ederse tam el ayak olur bebesimizi de denize sokarız yani

Bu arada kızlar dışarı gidiyorum şimdi. Eşim ebebek in reklam broşürünü göndermiş ne zaman gideriz diye sordu. Arabalarda indirim var ya ona bi bakıp gelicem, yeni bir mağazasını daha açtı ebebek buraya daha büyük, bi bakınıp gelim

Geceliği ben tavsiye etmiyorum. Sezeryan kesisi baya aşağıda oluyor zaten. İç çamaşırı yada pijamanın lastiği daha yukarda kalıyor rahatsız etmiyor. Beni doktorum ve hemşireler ara ara muayeneye geldiler, dikiş yerine pansuman yaptılar. Geceliği komple kaldırmak yerine, pijamayo biraz çekip pansumanımı yaptılar, hem daha sıcak tutuyor, üşütmemek lazım. Ayrıca lohusa pijamaları gerçekten çok pahalı, onun yerine önü düğmeli rahat emzirebileceğin bir pijama takımı almak daha doğru. Lohusa pijaması deyince sanki altın suyuna yatırmışlar gibi fiyat söylüyorlar.

Selen_Ay
Ben de eminönünü bebek alışverişinde ucuz sanıp oraya gitmiştim ama aslında hiçte öyle değil. Havuzlu han var, kaç kat hep bebek mağazası, bebek arabaları, nevresimler, kıyafetler, hepsini başka yerlerde çok daha uygun fiyata bulup aldım. Eminönü biraz toptan yeri, en az 12 li yada 24 lü paketler alman lazım ki uygun olsun, yoksa tek tek parçalar aldığın zaman heryerle aynı bence.

ayyy hadi bi sürün ürün önerisiyle gel bize
canım sana zahmet olmazsa eğer bakabilirsen dün sana gösterdiğim bebek arabasına bakabilir misin ağırlığı sürüşü kapanışı rahat mı diye

l
dogru dıyorsun canım :/
Onun yerıne magaza ındırımlerını takıp etmek daha ıyı

ben nasipse normal doğum düşünüyorum canım bi aksilik olmazsa o yüzden gecelik almayı düşünüyorum ama her ihtimale karşı bi tane de pijama takımı alabilirim olmazsa evde giyerim çıkınca.dediğin gibi normal pijama 20 lira lohusa pijaması 200 lira arttırdıkça arttırıyorlar.nasıl olsa alcaklar mecburen diyorlar herhalde

Benim şuan ağrı, sancı şikayetim yok şükür, önceki haftalara göre daha rahat hissediyorum. Sadece nefesim daralıyor bazen, yatakta sağımdan soluma dönerken bile bazen nefes nefese kalıyorum.

İlk bebeğimde hiç yatamazdım, oturamazdım ama kilometrelerce yol yürüsem banamısın demezdi, yürüyünce acayip rahat ederdim. Şimdi araba aldık onun rahatlığına çok alıştım galiba, hiç yürümüyorum. Kızımın bahanesine çıkıyorum akşamları. Tutuyorum elinden parka çıkıyoruz, ona park, bana yürüyüş.
Daha fazla çıkmam lazım aslında ama artık bayramdan sonra, ramazanda biraz daha halsizim, gözüm yemiyo dışarı çıkmayı.

aynı mantık dugun alısverınde de var canım
Bırde o zaman aıleler ıle gıdınce herseyı alıyorsun tabı hele bohcada :)
bız o tuzaga dusmemıstık cok sukur cok gezıp baya uyguna almıstık bılmem kac parca gecelık setı vardı ya mesela olsa ne olurdu olmasa ne olur

bende hıc cıkmıyorum hep evdeyım :/

Aslında hiçbir farkıda yok, önü emzirme açısından rahat, birazda göbek kısımları pileli geniş o kadar. Ben öyle almadım, biri önü komple düğmeli açılır, diğeride 3-4 düğmeli yarı açılır pijama takımı aldım. Gayette rahat ettim, rahat rahat emzirdim. Sabahlık gelin bohçamdaki takımımda vardı 2 tane. Ayrı almadım onları kullandım, birde pembe uzun hırkam vardı dantelli süslü, onu giydim hastaneden çıkarken. Onlar bana yetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…