- 26 Haziran 2007
- 3.215
- 1.892
- 373
- 41
Canım bunlar benımde cok hosuma gıdıyor alırmıyım bılmıyorum ama yakından gor derım.. 3-6 yada 6-9 alırım ben alırsam ama gormek lazım ıste
Canım gule gule kullansın mınıgın aldıkların cook guzeller :) guzel bır alısverıs olmus
Hıc doktorlar konusmadık ama seker yuklemesıne bende kararsızım
Hebızım aynı hastane ama doktor bakmadı
Canım ısım bızde bulamadık yıllardır bebegndıgım ısımler var aama sımdı emın olamıyorum esımle bır gun bu dıyoruz 1 hafta sonra vaz gecıyoruzdun aksam bır ısme kaar verdık bakalım ne zaman vazgecıcez
Benımde oyle oluyo senı anlıyorum ama cokta sıkma kendını canım.. anlıyorum hep maddıyat ıste yoksa para olduktan sonra tık tık al yap ama uygun olsun , kalıtelı olsun bunlar zaman alıyor kısa surede olmuyor.. Rabbım yardımcımız olsun ınsallah
Yaa varya ben ne kapı susu ya bosver dıyordummeger ben keceden kapı suslerıne bakmamısım halka seklındekılerde kalmısım anam ne guzel seyler varmıs meger bunları cok begendım kuzum hatta kaydedeyım bende.Bende dun yukledıgım kapı susune bıttım Ay napssam kı emınonune mı gıtsem ben gıtmısken gecelıkte mı baksam buıraz daha mı beklesem Kafam karıstı
Eki Görüntüle 1844553
Eki Görüntüle 1844554
Artık daha ziyade hamilelik ve doğuma hazırlık yönelicem canım. Bunlar daha önemli
Eminönü tabiki daha uygun olur. Eğerki arabanız varsa 2 ay daha bekle, ama aracınız yoksa aslında şimdiden daha iyi olur otobüslerin, tramvayların halini iyi bilirsin.
Ayrıca o kapı süsü çok güzeeeeeeeeel ama benim oğlanın ismini düşünemiyom
evet canım eşleride kırmamak lazım Allah'tan benimki iki ismi diye tutturmadı .sadece benle takılmak için aslan kartal olsun adı diyo(kendisi galatasaraylı ben beşiktaşlıyım).bende diyorum o ne be öyle aslan kral dermiş gibi
ateş ölçer alından alcam ben canım kulaktan zor oluyo ölçmek bebek kafasını çeviriyo falan.hem alından ölçerler banyp suyunu,biberondaki şeyleri veya oda sıcaklığınıda ölçebiliyo.o yönden beğendiğim bi model var 120 tl falandı.göğüs ürünlerindende bi tek ped aldım kalkan almayı düşünmüyorum ihtiyaç olursa alcam bi tek krem eksik kalıyo.
araba ve pusete karar veremedim bende ama travel almayı düşünmüyorum.baston olanlardan ve ayrı olarak puset alırım büyük ihtimallearabayı sonrada alsak olur mu diye düşünmedim değil.bugün ebebek sitesinde bi tane beğendim aslında bak yazayım
https://www.e-bebek.com/maia-travel-puset-p-bbt-bc11848960/
aynen canım onlar eskide kaldı.ayyy canım senin kapı süsleride güzelmiş.hamile kalmadan önce ve kaldıktan sonra hep erkek istedim Allah'ım gönlüme göre verdi nasipse oğlum olcak ama bunları gördükçe kızlara özenir oldum
Kız çocuğuna ben de hep özeniyorum yaaaaaaaaaa Rabbim nasip eder mi bilmiyorum
Kalkanı bilerek aldım canım. Annem 4. çocuğunu emzirirken bile yarılmıştı göğsü
Alından ateş ölçere ben de heves ediyordum ama bikaç yerde ölçüldüğü mesafe önemli, ölçü tam olmazsa doğru dereceyi vermiyor gibi bişeyler söylemişler ondan soğudum gibi oldu. ( Ben de pimpirikli az bişi olumsuz duysam hemen kaç)
Bebek arabası güzel yerinde bi bakmak lazım
Kizlar markafoniden prima premium care yenidogan paketi, banyo havlusu ve su gecirmez alez aldim bebisekendimiz icin de su gecirmez alez almamiz lazim, son haftalarda suyumuz gelirse yatak zarar gormesin
Güle güle kullansın bebiş ki bence öyle kullanacak
Su geçirmez alez önemli, biz kullanıyoruz onun sayesinde bizim yatak kaç kere kurtuldu (hep ben
canlar bende boş durmadım bişeyler aldım pijama takımı aldım birde gecelik alcam sezeryan olursa gecelikse tavsiye ediyorlar kışlık ast.tulum aldım ama bu biraz değişik tulumada benziyor monta da benziyor kalıpları çok ufak o yüzden 1 yaş aldım ama 3 Aydan sonra olur gibi
Ooooh maşallah bugün baya alışveriş yaptık.
Hem sen hem bebeğin güle güle kullanın
montu çok şeker