-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Artık daha ziyade hamilelik ve doğuma hazırlık yönelicem canım. Bunlar daha önemli

Eminönü tabiki daha uygun olur. Eğerki arabanız varsa 2 ay daha bekle, ama aracınız yoksa aslında şimdiden daha iyi olur otobüslerin, tramvayların halini iyi bilirsin.

Ayrıca o kapı süsü çok güzeeeeeeeeel ama benim oğlanın ismini düşünemiyom

Kız çocuğuna ben de hep özeniyorum yaaaaaaaaaa Rabbim nasip eder mi bilmiyorum , Rabbim kız, erkek hayırlısı neyse onu versin.
Kalkanı bilerek aldım canım. Annem 4. çocuğunu emzirirken bile yarılmıştı göğsü yengem de öyle, teyzemi gördüm yine öyle. Alayım dursun dedim.
Alından ateş ölçere ben de heves ediyordum ama bikaç yerde ölçüldüğü mesafe önemli, ölçü tam olmazsa doğru dereceyi vermiyor gibi bişeyler söylemişler ondan soğudum gibi oldu. ( Ben de pimpirikli az bişi olumsuz duysam hemen kaç)

Bebek arabası güzel yerinde bi bakmak lazım

Kizlar markafoniden prima premium care yenidogan paketi, banyo havlusu ve su gecirmez alez aldim bebise kendimiz icin de su gecirmez alez almamiz lazim, son haftalarda suyumuz gelirse yatak zarar gormesin

Güle güle kullansın bebiş ki bence öyle kullanacak

Su geçirmez alez önemli, biz kullanıyoruz onun sayesinde bizim yatak kaç kere kurtuldu (hep ben ) bebeğede istiyorum kesinlikle ama dört kenarı lastikli değil de lastikli çarşaflar gibi olanların (bütün yatağı saranların) bebe yatağı için olanı da varmıdır acaba. 2 tane alacağım zaten, biri batarsa diğerini sererim diye.

Ooooh maşallah bugün baya alışveriş yaptık.
Hem sen hem bebeğin güle güle kullanın
montu çok şeker

Aracımız yok canım otobuse bınmeyıde ıstemıyordum aslında yol uzun.. her saat aynı bızım buradan tıklım tıklım kımsede yer vermez Emınonude son yıllarda fırsatcı oldu aslında ıyıce gezıp ara sokaklarda toptancı tarzı yerlerı bulmak gerekıyor tabı kecelerı alacak baska neresı var yakında bılmıyorum :)
o kadar uzun muydu :) hos ısım yazmasan bıle olur aslında :)

günaydınn kızlarrr.herkese hayırlı cumalar

canım güle güle kullanın inşallah çok güzel hepsi

ben artık internette okuduğum yorumlara inanmıyorum güzelde yazsa çünkü kendi adamlarına yazdırabiliyorlar.video izleme sitesi varya bilindik sadece ordaki ürün yorumlarına bakıyorum.yorum yoksa etrafımdaki insanlara ne kullandıklarını soruyorum.

Günaydın annişler hayırlı cumalar

İşte o kalabalığı bilmezmiyim ondan dedim hani istiyorsan şimdiden git. Bebiş büyüdükçe daha zor olacak çünkü. Yine de kendini zorlama ama bizde iki isim var ya kapı yukardan aşağıya dolar

Sana da hayırlı cumalar canım.

Ben netteki yorumlara bakıp almamıştım zaten canım.
Ordakilere baksam kelebek olanlardan alacaktım. Sonra düşündüm kalkana karar verdim.
Hani inş kullanmak nasip olmaz. Ama yakın çevremin göğsü hep Bi şekilde yara olduğu için aman dedim gezinmeyim elimin altında dursun.

Bu arada sabah sabah uyanamayınca böyle oluyor
Yorumlara donanım haber diye Bi yer var ordan bakıyorum ben. Yoksa etrafımdakiler ateşölçer ne kullanıyorlardı hiç bilmiyorum. Annem klasik bakıyor ateşi var
Olmadı doktoruma da bi danışırım hangisi daha iyi ona göre alırım

Kızlar peki siz akşamları yemek yedikten sonra geriliyormusunuz. Dün yine çok fenaydım yaaa. Karnım yarılacaktı sanki. Yine küçük ilerki aylarda nolcaz biz

Son düzenleme:
Günaydın hayırlı cumalar
@yengec4, Selen_Ay teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun ben gerilmeler geceleri oluyor özellikle uyku esnasında bir taraftan diğer tarafa dönüşlerde daha sık hissediyorum ve gün boyu ağrım olmazken geceleri bazen ağrı kasılma gibi şeyler hissediyorum

kızlar akşamları yürüyüşe başlayım diyorum iyice halsizleştim çünkü belki iyi gelir doktorda önermişti zaten siz yapabiliyor musunuız

bende gerilme olmuyoda birkaç gündür kasıklarımda ağrı oluyo bazen zor yürüyorum.birde kızlar sol tarafınıza yatmanızı öneririm.yemekten sonra hemen yatmayın zaten biraz zaman geçsin.sol tarafımıza yatınca hem reflüyü önlüyo mideyi rahatlatıyo hem daha rahat nefes alıyosun hemde bebeğe giden kan akışı besin akışı daha çok oluyo

Günaydın kızlar, benim de bazen akşam yemeğinden sonra göbeğim çok geriliyor, partlayacakmış gibi
yengec4 doğru diyor, sol tarafa yatın, hamilelere sol tarafa yatmak öneriliyor. sürekli sola yatınca da sol tarafın mahvoluyor gün günden büyüyoruz ve ağırlaşıyoruz, ben her gün en az 20 dak yürümeğe çalışıyorum, işde yürümediğim zamanlar akşamlar yemekten sonra yürüyoruz eşimle. iyi geliyo. çok hareket ettikçe bebeğe oksijen de fazla gidiyormuş.

Neden komik gorunsun ki? Bi de en son da yapabilirsin kapi susunu, malzemeleri al, en sonra haftalarinsa insaallah yap.
Bizim kapi süsümüz hazır. Halamız yaptı

Çok sade ve şirin olmuş, hoşuma gitti.. :)))))

kızlar şu kapı süsleri nasıl size?[/QUOTE]

Ben Balonluyu çok beğendim..
Erkek bebeğe olur hemde çok güzel :)

Aldıkların çok güzel patikler çok tatlı :)
Ast.tulum kesinlikle bende düşünüyorum çok iyi yapmışsın. Güle Güle kullanın

Günaydın canım, benimde yapmam lazım gitgide hantallaşıyorum ama halim kalmıyor akşamları benim..

Geceleri şimdilik bişey yok canım da, artık muhtemelen gece şikayetlerimiz de başlıcaktır. Sıcaklar bastırınca düşünemiyorum.
Ben her gün yapabiliyorum diyemem. Dün akşam sahile indik çok iyide geldi ama o eski tempom filan yok. Kımıl kımılım. Sonrasında da belim ağrıyor zaten...
Ama sırf bu sebepten yürüyüşe başlamamazlık yapmam. Sadece belki bu ayı geçirebiliriz belki, eşim haliyle yemekten sonra baya kendinden geçiyor.

Canım kasık ağrım arada oluyor onu pek takmıyorum ama bu gerildiğim zamanlar çok can yakıcı oluyor ya. Ben zaten soluma yatarım, genel alışkanlık bu bende. Ama o gerildiğim zamanlar yatarsam çok daha fenayım, ciğerlerime de baskı yapıyor o gerilme nefes alamıyorum.

Ay demekki artık bu aylardan sonra normal bişey ya.
Bebekler iyice büyüyor artık
Dediğim gibi canım, ben zaten soluma yatarak uyurum.
Ama dediğim gibi hergün yürüyüş yapıyorum diyemicem, eşimde bahsediyor artık yürüyelim ama bu ay bişey diyemem, hali olursa gitmeye çalışayım bari.

Hem belki yürüyüşe alışınca belimdeki ağrı da azalır.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bende iki gündür sabah bacağımın kasılmasıyla uyanıyorum resmen bacağım uyuşuyor çekiliyor yürüyüş yapacaklar mutlaka doktorunuza danışın doktor uygun görürse yürüyüşe başlayın

kasılma için doktor ilaç verdi mi sana cnm?
benim doktor her gün 20 dak tempolu yürüyüş yap diyor

Kızlar bu arada, göğüs pompası işini hallettim, geçen sene doğum yapan arkadaşım almış, hiç kullanmamış, söyledi veririm sana, beğenmezsen yenisini alırsın, bir de önemli şey gibi göğüs pedi, göğüs ucu kremini al dedi. Lansinoh, doğumdan önceden kullanmak lazımmış. göğüs kalkanı+termoped sordum, şimdi alma söyledi, mesela ona hiç gerek duymamış. bebek telsizi için Wewell, buhar makinesi alacaklar için (ben almıcam) wewell önerdi, bebeş şampuanı falan için mustela ürünlerini, deterjan yerine hacı şakirin toz sabununu kullanmış. belki size de yararlı bilgi olur..

Telsiz alacağım ve benimde eşim arastırmış Wewell önerilmiş. Telsiz bizede gerekli olacak

ben işe giderken 15 dk. dönerken 25dk. yürüdüğüm için akşam ekstradan çıkmıyorum yürüyüşe.zaten eve gidince hiç halim olmuyo işler bile birikti.ben hep sola yatmaya özen gösteriyorum dediğin gibi uyuşuyo ama napalım katlancaz artık

halbuki internette sol tarafa yatmak daha rahat nefes almayı sağlıyor diyodu.geçmiş olsun canım ya çektiğimiz herşey zor ama sonucu güzel olacak o yüzden şikayet etmiyorum :)

Bunun için doktorun ilaç verdi mi canım? Sordun mu yani bu durumu

Ay canım ne güzel göğüs pompası hallolmuş.
eşim illa kameralı telsiz istiyor o da bi ton para, motorolaları iyi diye araştırmış nette.
Ben de mustelanın iyi olduğunu duydum da çok pahalı eşim çıldırıyor ama alcam yapcak bişi yok.
Annem de eskiden sabun tozu kullanırdı ama ben friendly mi ne onu kullanmayı düşünüyorum

Sen yürüyüş işini halletmişsin canım ne güzel

Normalde sola yatmak iyidir tamam ama o gerildiğim zamanlar ne türlü yatarsam yatayım nefes alamıyorum, ciğerlerim batıyor

Bu arada kızlar amazon sitesinden alışveriş yapan oldu mu hiç?

Bu arada kızlar amazon sitesinden alışveriş yapan oldu mu hiç? [/QUOTE]

Eşim yapar canım amazondan, bilgi almak istediğin bişe olursa sorarım.

Selen_Ay canım bi arkadaşım görüntülü telsiz almıştı doğumda.telsizin başından kalkmadan saatlerce izliyoduk kafayı kırmıştık siz öyle yapmayın demişti

Kızdan sadece fikir aldım, benim eşim de motorola 'nın iyi olduğunu araştırmış, ona bıraktım o işi. biz kamerasız alıcağız. zaten sesini duyduğun zaman heme odaya gidiyorsun, kameralı nedense bana pek mantıklı gelmiyor gibi... evimiz saray gibi de değil, odalar bir birine yakın. bebek şampuan ürünlerinde ben Sebamedi almağı düşünüyorum, internette uygun fiyatları var. deterjana karar vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…