-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Canım bunlar benımde cok hosuma gıdıyor alırmıyım bılmıyorum ama yakından gor derım.. 3-6 yada 6-9 alırım ben alırsam ama gormek lazım ıste

Canım gule gule kullansın mınıgın aldıkların cook guzeller :) guzel bır alısverıs olmus

Hıc doktorlar konusmadık ama seker yuklemesıne bende kararsızım
He bızım aynı hastane ama doktor bakmadı

Canım ısım bızde bulamadık yıllardır bebegndıgım ısımler var aama sımdı emın olamıyorum esımle bır gun bu dıyoruz 1 hafta sonra vaz gecıyoruz dun aksam bır ısme kaar verdık bakalım ne zaman vazgecıcez
Benımde oyle oluyo senı anlıyorum ama cokta sıkma kendını canım.. anlıyorum hep maddıyat ıste yoksa para olduktan sonra tık tık al yap ama uygun olsun , kalıtelı olsun bunlar zaman alıyor kısa surede olmuyor.. Rabbım yardımcımız olsun ınsallah

Bende sağlık ocağından geliyorum 20.haftada yapalım dediler haftaya gidecem yeniden

Birde a101 çıkışı bi bebek arabası gordum şunu baby markası daha detsyida varmıştır mutlaka ama çok güzeldi
Canım a101 de ındırım mı var banyo urunlerı ıcın alırım dıyordum oradan ama gecmıse baktım kı a101 e bebek urunlerı nısan ve ekım aylarında gelmıs her yıl kacrdık

Yaa varya ben ne kapı susu ya bosver dıyordum meger ben keceden kapı suslerıne bakmamısım halka seklındekılerde kalmısım anam ne guzel seyler varmıs meger bunları cok begendım kuzum hatta kaydedeyım bende.Bende dun yukledıgım kapı susune bıttım Ay napssam kı emınonune mı gıtsem ben gıtmısken gecelıkte mı baksam buıraz daha mı beklesem Kafam karıstı

yengec4 bu arada ılk ıkısı daha guzel :) hosgeldın bebegım gıbı olanları pek sevmedıgımden belkıde..
Yanı dıger kapı suslerı uzun omurlu hıc kaldırma kalsın.. Ama hosgeldın bebegım bı sure sonra kalkmalı gıbı :/
Bırde bunları nasıl yaptırırız kapıya ?
Kuzenım duvarda cıft taraflı bant kullanıstı ıse yaramadı dedı.. Cıvı cakamamda kapıya

evet canım eşleride kırmamak lazım Allah'tan benimki iki ismi diye tutturmadı .sadece benle takılmak için aslan kartal olsun adı diyo(kendisi galatasaraylı ben beşiktaşlıyım).bende diyorum o ne be öyle aslan kral dermiş gibi

ateş ölçer alından alcam ben canım kulaktan zor oluyo ölçmek bebek kafasını çeviriyo falan.hem alından ölçerler banyp suyunu,biberondaki şeyleri veya oda sıcaklığınıda ölçebiliyo.o yönden beğendiğim bi model var 120 tl falandı.göğüs ürünlerindende bi tek ped aldım kalkan almayı düşünmüyorum ihtiyaç olursa alcam bi tek krem eksik kalıyo.
araba ve pusete karar veremedim bende ama travel almayı düşünmüyorum.baston olanlardan ve ayrı olarak puset alırım büyük ihtimallearabayı sonrada alsak olur mu diye düşünmedim değil.bugün ebebek sitesinde bi tane beğendim aslında bak yazayım
https://www.e-bebek.com/maia-travel-puset-p-bbt-bc11848960/

aynen canım onlar eskide kaldı.ayyy canım senin kapı süsleride güzelmiş.hamile kalmadan önce ve kaldıktan sonra hep erkek istedim Allah'ım gönlüme göre verdi nasipse oğlum olcak ama bunları gördükçe kızlara özenir oldum

aynen canım bende çivi çakamam kapıya kıyamam ya tülle tutturcaz yada aklıma şu geldi şu anda command askılar var ben koridorumda kullanıyorum bimden almıştım.hem çıkarınca izde kalmıyor ondan yapıştırıp onla tutturabiliriz.bak foto atıyom

Eklentiler

• command.webp
    15 KB · Görüntüleme: 53
Kuzum bence kızada cok guzel olur mavılı tonlarda olunca ben yaparsam elımle dıkıcem tabı eger vazgecmezsem
Saglıklı olsunlar ınsallah son yıllarda erkek bebekler ıcınde guzel seyler var ama eskıden pek yoktu

aynen canım o mavi balonlu olanda hoşuma gidiyor.bebeğimize el emeği yapmak daha hoş bence tabi muhteşem olcak diye bişi becerebildiğimiz kadar.önemli olan o zaten.aynen sağlıklı olsunlarda diğerleri fasa fiso canım

aa saglamsa cok mantıklı bu bırde bıme mı gelmıstı ne ıyı :) dedıgın gıbı en ıyı secenek bu o zaman..
Sen lohusa pıjamasını falan ne zaman alacaksın ? ben beden konusunda cok kararsuz kalıyorum

Kizlar markafoniden prima premium care yenidogan paketi, banyo havlusu ve su gecirmez alez aldim bebise kendimiz icin de su gecirmez alez almamiz lazim, son haftalarda suyumuz gelirse yatak zarar gormesin

Canım elımızde malzeme olduktan sonra cokta guzel yaparız
Kesınlıkle balonlular cok guzel bulutluda guzel ama

Kizlar markafoniden prima premium care yenidogan paketi, banyo havlusu ve su gecirmez alez aldim bebise kendimiz icin de su gecirmez alez almamiz lazim, son haftalarda suyumuz gelirse yatak zarar gormesin
Hayırlı olsun canım bende o markadan alıcam ınsallah. Alez var bızım onu dusunmemıstım ama

çok sağlam canım ben bazen montumu asıyorum taşıyo.sanırsam 200 gram falan kadar taşıyodu zaten o kapı süsleri ne kadar ağır olcakki.
pijama değilde gecelik almayı düşünüyorum canım ben sabahlıkla birlikte ama beden konusunda bende kararsızım.şimdi large giymeye başladım ama daha 4 ay var xl alsak iyi olcak mı sonraki aylarda acaba?ama beden olarak gecelik biraz daha kolay olur pijama takımına göre sanki.ister pijama ister gecelik takımı olsun çok pahalı ya 150 tl civarında.

aa canım ben hiç kendimiz için alez düşünmedim bak mantıklı dediğin.bende bi tane var ama yedek almak lazım

Dogumdan hemen sonra 6. aydakı goruntunde oluyormusun ona gore alın denmıs ama bılemedım kı..
Evet ya cook pahalı bende normal pıjama mı alsam onden dugmelı dıyorum bırde en azından 2 tane olmalıymıs

Dogumdan hemen sonra 6. aydakı goruntunde oluyormusun ona gore alın denmıs ama bılemedım kı..
Evet ya cook pahalı bende normal pıjama mı alsam onden dugmelı dıyorum bırde en azından 2 tane olmalıymıs
şuan 5.ayda olduğumuzu varsayarsak 6.ayımızda herhalde bi 4-5 kilo daha fazla oluruz kendi adıma konuşursam large beden yine olur herhalde.pijamayı yada geceliği pazardan falan bakcaz herhalde ama onlarda çok sıradan ya azcık süslü olsun demi

4-5 kılo fazla olmayız ya olmayalım nolur sen kac kılo aldın ?
Komsum normal pıjamalar almıs cok guzel duz renkler almıs..
Bırde gecen arkadasım anlattı kendı dogum yaparken bır takım lohusa almıs ozene ozene gıyerken kan bulastı cıkardım mecbur ama hastanede gıyemedım ya ıcımde kaldı dıyo o yuzden bır 150 vermeyecegım garantı Daha uygun takım ararım bulamazsam normal alırım

canım ben 4 kilo aldım şimdiye kadar ama altıncı aydan sonra daha çok alınıyomuş çokta takmıyorum bebişim sağlıklı olsunda.pijama ben evde giymeye alıyorum canım dediğim gibi hastaneye gecelik düşünüyorum bakalım nasip.
hastanede yatarken geceliğin alt tarafını kaldırıp yatın diyorlar birşey bulaşmasın diye.birde kuzenim doğum yaptı 1,5ay önce o hasta bezi kullanmış hem hastanede hem evde hiç sızdırma yapmadı dedi bende ondan almayı düşünüyorum.
birde pijamaya ve geceliğe o kadar para vermeye içim el vermiyo ya benim.

Bende hastaneye sorucam ama gecelıkle hıc rahat edemem kı :/
ama 1 tane alırım sanırım :/
bebegın ıhtıyacı o kadar cok kı.. once onunkıler tamam olsa dıyo ınsan ıste

canlar bende boş durmadım bişeyler aldım pijama takımı aldım birde gecelik alcam sezeryan olursa gecelikse tavsiye ediyorlar kışlık ast.tulum aldım ama bu biraz değişik tulumada benziyor monta da benziyor kalıpları çok ufak o yüzden 1 yaş aldım ama 3 Aydan sonra olur gibi

Eklentiler

• image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 54
  • image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 41
  • image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 50
cok guzeller canım :) pıjamada oyle ne kadara aldın =) bırde bedene nasıl karar verdın

cok guzeller canım :) pıjamada oyle ne kadara aldın =) bırde bedene nasıl karar verdın
Sağol tatlım pijama large aldım şuan 24.haftam dogum sonrasında bu haftadaki gibi oluyormuşuz diyorlar denedim large oldu 58 kiloyum şuanda ben 50 tl verdim gecelik beğendim oda 60 tl Onur'da sonra alcam ama onun sabahlıgıda var alırsam bir 50 de o kararsızım belki sadece geceliği alırım

Canım ya fıyat cok ıyı bende boyle denk gelsem o zaman 1 ay bekleyım bende en aızndan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…