- 8 Ekim 2012
- 17.018
- 9.177
- 448
Canım bunlar benımde cok hosuma gıdıyor alırmıyım bılmıyorum ama yakından gor derım.. 3-6 yada 6-9 alırım ben alırsam ama gormek lazım ıste@Selen_Ay bende bakim canım bir teşekkürler..
Birde kızlar ben kış bebeği olacağı için resimdeki gibi birşey almak istiyorum, korunaklı gibi gözüküyor sizcede öylemi ?
Eğer alırsam kaç aylık almalıyım
Canım gule gule kullansın mınıgın aldıkların cook guzeller :) guzel bır alısverıs olmus@sekerli_seker canım astronot o ben de ondan istiyoooom
Ben alırsam 6 ya da 9 aylık almayı düşünüyorum ama görmem lazım ebatları
mutlubulut canım olsun bulursun sıkıntı değil. Zaten bebek firmaları her ay bazı ürünler için indirime giriyorlar
Bu arada aldıklarımı atayım bakalım kaç günde gelecek 4 taksite böldüm
Eki Görüntüle 1844320 Eki Görüntüle 1844321 Eki Görüntüle 1844322 Eki Görüntüle 1844323 Eki Görüntüle 1844324 Eki Görüntüle 1844325 Eki Görüntüle 1844326 Eki Görüntüle 1844327
Hıc doktorlar konusmadık ama seker yuklemesıne bende kararsızımKızlar tünaydın, bugün 2. aşımızı olduk, 2 aşı yapılıyormuş zaten, diğeri için aralık ayına randevu verdi, gelip gelmemeği bana bıraktı. Bu arada şeker yüklemesi için de randevu verdi, karasızım, doktor bebeğe zararı yok dedi yaptırabilirsin. siz napıcaksınız? yaptıracakmısınz?
bu arada şimdi de devlete gidiyorum ayrıntılıya, bakalım bebiş napıyo, merak ediyorum devlet olduğu için nasıl yapacak detaylı inceleycek mi, resim falan vermez dimi?
HeAGRA canım haftaya salı yapılacak şeker yüklemem şerbetten daha keskin bir içecekmiş ben genelde şeker tüketirim ama inş.çıkmaz bebişe zararı yok demişti doktorum
MutluBulut_ canım kendi doktorum yapıyor ayrıntılı ultrasyonu da o yüzden başkasına göstermedim
@Selen_Ay canım benimki de yüksek ses sevmiyor hemen bir tekmebabası doğduktan sonra çok konuşacağım diyor şimdi konuşturamıyorum
Canım ısım bızde bulamadık yıllardır bebegndıgım ısımler var aama sımdı emın olamıyorum esımle bır gun bu dıyoruz 1 hafta sonra vaz gecıyoruzkızlar bu arada canım bugün çok sıkkın çünkü kafam karman çorman.işten ayrılmama 2 ayım kaldı.bu 2 ay içinde eksiklerimi tamamlamam lazım ama ben hiç bir şeye karar veremedim.en basiti daha bebeğimize isim bile bulamadık doğru düzgün düşünemedik bilebütün bu eksikleri düşündükçe,hazırlayacağım şeyler için malzeme almayı düşündüğümde kafam dahada karışıyor offf
Benımde oyle oluyo senı anlıyorum ama cokta sıkma kendını canım.. anlıyorum hep maddıyat ıste yoksa para olduktan sonra tık tık al yap ama uygun olsun , kalıtelı olsun bunlar zaman alıyor kısa surede olmuyor.. Rabbım yardımcımız olsun ınsallah
Canım a101 de ındırım mı varBende sağlık ocağından geliyorum 20.haftada yapalım dediler haftaya gidecem yeniden
Birde a101 çıkışı bi bebek arabası gordum şunu baby markası daha detsyida varmıştır mutlaka ama çok güzeldi
Yaa varya ben ne kapı susu ya bosver dıyordumayy Alla'ım çok güzel bu ya maşallah nazar değmesin güle güle sağlıkla kullanın inşallah.halanın eline sağlık.bende modele karar versem malzemeleri alsam dediğin gibi sonradanda yapabilirim.
aynen canım parçalara bölmem lazım güzel bir plan yapmam lazım.
kızlar şu kapı süsleri nasıl size?