- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
aynen canım kime ne geçirirlerseaynı mantık dugun alısverınde de var canım
Bırde o zaman aıleler ıle gıdınce herseyı alıyorsun tabı hele bohcada :)
bız o tuzaga dusmemıstık cok sukur cok gezıp baya uyguna almıstıkbılmem kac parca gecelık setı vardı ya mesela olsa ne olurdu olmasa ne olur
Yıne gıymıssınaynen canım kime ne geçirirlerse
hele o dediğin bilmem kaç parça gecelik takımı yok mu evlendiğimden beri herhalde 2 defa giymişimdir
canım ben ebebekten baby&me markasından alcam en ucuz o geldi bana 10lu paketi 8 liraydıMarketlerde bebek bakım örtüsü yada alt değiştirme örtüsü diye 10 lu 15 li paketlerde örtüler satılıyor. Bir tarafı pamuklu, diğer tarafı muşamba şeklinde. Bir paket alın, hem bebek için sonrasında lazım olacak. Hemde alez haricinde yatağınıza serebilirsiniz, yattığınız tarafa çarşafın altına koyun, geniş oluyorlar baya, korunaklı olur en azından yatağa geçmez.
Eki Görüntüle 1845051
ya o nerden geldi kim aldı hiç hatırlamıyorum biliyon muYıne gıymıssınben almadım o takımlardan
benimde dün tam yarısıydı
bu çok iyimiş yaKızlar bunu çıkarttırıp yazıların ortasına eşinizin ismini yazıp, bebeğinizin ilk hediyesi olarak verebilirsiniz. Babalar günüde geldi malumm.
Eki Görüntüle 1845066
AGRA Selen_Ay iki gündür krampla uyandığım için doktora sormadım magnezyum içiyorum ilaç olarak ekstra içtiğim yok yürüyüşü soracaktım geçen hafta unuttum sormayı haftada üç gün yürüyorum B BirAnneBirEvlat oruç tutmuyorsun demi canım
canım ben ebebekten baby&me markasından alcam en ucuz o geldi bana 10lu paketi 8 liraydı
ya o nerden geldi kim aldı hiç hatırlamıyorum biliyon mu
canım bılıyorum ama buradan anlatmamın ımkanı yokkızlar tığ ile örgü bilen varsa bana öğretebilir mi çok güzel bi örgü oyuncak buldum ama nasıl yapcam anlamadım ya
olsun canım önemli değil canın sağolsun.bende akşam lcw'ya gitcem artık kıyafet almam lazım belki bebek bölümünede bakarımKızlar gittik geldik. Arabalara baktık ama eşim eleman çağırmama müsade etmedialmıcakmışız şu an niye çağırıyormuşuz.
2 oto koltuğu beğendik bu arada bakalım hangisini almak nasip olur.
Benim arabam yine gözüme gözüme girdi1.800e düşmüş
Chicco urban bebek arabası hakikaten ağırdı, belkim tolore edebilirim, indirime girmiş ama o halde bile 1,064 liramıydı neydi
Maclaren bebek arabasını hakikaten iyi görünüyordu, ilk defa bu kadar yakından inceledim ve beğendim.
Nuna nın pepp bebek arabasını beğendim bi de hakikaten çok hafifti. Yalnız 2 yönlü kullanılmıyor sanırımtek eksisi bu olur.
Diğerlerine çok gözümüz takılmadı.
yengec4 canım mesajını eve gelince gördüm o yüzden kusuruma bakma, yarın inş. bakarım.
Ben de 3 gün önce yolu yarıladım inş.
Önü düğmeli pijama takımlarından bende alıcam. Çeyizde o bilmem kaç parça geceliklerden aldırmamıştım, o yüzden sabahlıkta alıcam üşümeyeyim diye.
Bi tane patikli alt aldım 7 tl ye
Bi de bi kitap gördük kızlar, hayran kaldık eşimle, (cahilliğimizi mazur görün ilk defa böyle bişey gördük) bu ay değildi ama ileriki aylarda kesin alıcaz inş.
Eki Görüntüle 1845096
İlk doğum resmi diye bi kısım var, doğduğunda kaç kiloydu, kaç cmdi o bilgileri yazabileceğiniz kısımlar var. İşte ilk kutlama, ilk tatil yerleri filan var.
Ne bileyim çok hoşuma gitti. Ömürlük saklanacak bişey gibi
G gamze3442 gözünüz aydın canım. Sağsalim kucağınıza da almak nasip olsun inş.
ayy keşke ya etrafımda sorcağım kimsede yok.annemde memlekete gitticanım bılıyorum ama buradan anlatmamın ımkanı yokkomsu falan olsak gosterırdım
bızım bır tane orgu oyuncagımız var lıse zamanındanugur bocegı :)
az bucuk bılıyormusun barı canım yıne bılıyorsan daha kolaylasır ısın. Bende sısı tam beceremıyorum nettende ogrenemem gıbı geldıolsun canım önemli değil canın sağolsun.bende akşam lcw'ya gitcem artık kıyafet almam lazım belki bebek bölümünede bakarım
ayy keşke ya etrafımda sorcağım kimsede yok.annemde memlekete gittiinternetten anlamaya çalışayım bari :)
Eki Görüntüle 1845106
Bızım oyuncagımızın aynısıcıvıl cıvıl bırsey orseymısım ya sanırım evdekı ıplıklerı degerlendırmek ıstemısımdır
ayy canım çok güzel buda ellerine sağlık.az buçuk biliyorum el bezi falan örmüştüm.trabzan falan azcık anlıyom ama sık iğne mi ne onu bilmiyomaz bucuk bılıyormusun barı canım yıne bılıyorsan daha kolaylasır ısın. Bende sısı tam beceremıyorum nettende ogrenemem gıbı geldı
he ıyı canım bılıyorsan yaparsın zaten :)ayy canım çok güzel buda ellerine sağlık.az buçuk biliyorum el bezi falan örmüştüm.trabzan falan azcık anlıyom ama sık iğne mi ne onu bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?